Gość: Kris IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.07.07, 20:04 Jak się tam pracuje czy moglby ktos napisac i jakie sa zarobki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byly pracownik Re: NSK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:08 a jak moze byc u japonczykow oboz porownywalnie jak w toyocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prcownica NSK ad.. Re: NSK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:59 Pracuje w pod firmie współpracującej z NSK i nie powiem złego słowa na żadną z tych firm. Ład i porządek widać wszędzie masz ściśle wyznaczony zakres obowiązków i musisz robić co do Ciebie należy płatne masz wszystko i często firma przejmuje pracowników dodając że cały czas się rozwija więc są perspektywy. Nie ukrywam że dostać sie nie jest łatwo ale później zarobki chyba wynagrodzą wysiłki. Na jaki dział dostać się chcesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: NSK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.07.07, 10:41 Nie wiem jakie sa dzialy tam mozesz mi to troszke przyblizyc bede bardzo wdzieczny i jakie sa zarobki mniej wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Nsk Re: NSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:40 Jestem pracownikiem od ponad roku i muszę powiedzieć że jest to ogromny burdel nawet ludzie sobie nie zdają z tego sprawy. Do kolegi z pod firmy jesteś frajerem pisząc takie rzeczy zarabiasz 1000 zł i jest ci fajnie ośle jakbym wiedział kim jesteś to bym ci zrobił z dupy to samo co ci robią przełożeni obetnicami. Jest lipa nadgodziny obowiązkowe kasa mniejsza niż w toyocie cersanicie o ronalu to już nie wspomnę a nawet w kierowncach jest więcej. Musimy robić co nam każą te japońce chociaż polacy już są gorsi od nich i zaczynają się awanse po znajomości i tępienie ludzi pozdro Odpowiedz Link Zgłoś