Gość: imageshack IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.07.07, 12:08 potencjalnym klientom pewnie oczy się świecą z podniecenia przed kupnem, ci co już kupili pewnie promienieją radością img168.imageshack.us/img168/4341/dscf1355oe6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laz Re: potęga reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:01 gdzie to dokłanie jest, bo ja jestem zainteresowany... tym uranem :P pozdrawiam www.szczawno.hb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Toyoty Re: potęga reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:41 Gość portalu: laz napisał(a): > gdzie to dokłanie jest, bo ja jestem zainteresowany... I ja jestem zainteresowany, co to za firma sprzedaje te działki z dojazdem do mojej pracy. www.villa-julianow.pl/menu1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imageshack Re: potęga reklamy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.07.07, 20:09 sztolnie uranowe były między innymi na Poniatowie i Kozicach, przekaz ustny głosi że w miejscu gdzie stoi teraz WSSE miało powstać osiedle mieszkaniowe, ale zrezygnowano z budowy po odkryciu podwyższonego promieniowania nie chodzi o to czy ten uran ktory lezy w Sudetach bedzie sie wydobywac, tylko kiedy zacznie sie ponownie oplacac a foto zdjęte z drogi miedzy Julianowem a Modliszowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: potęga reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:15 O sztolniach www.eksploracja.org.pl/miejsca/julianow.htm Odpowiedz Link Zgłoś