Dodaj do ulubionych

Korepetycje język angielski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:43
Może ktoś ma namiary na jakiegoś dobrego korepetytora ze niewysoką
sumę? Może ktoś z was udziela takich korepetycji, albo może mi kogoś
polecić? Wiem, że odbywają się lekcje w empiku,czy ktoś wie może na
jakiej zasadzie? I ile się płaci? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pol Re: Korepetycje język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:44
      ja znam swietna korepetytorke Cena 20 zł pełna godzina Umie nauczyc
      angielskiego W tej chwili jest na urolpie jesli jestes
      zainteresowany daj znac podam maila
      • Gość: ea Re: Korepetycje język angielski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.07, 08:41
        Pol, czy mógłbyś mi namaiary na tę Panią wysłać na
        dartijo@gazeta.pl???
        • Gość: aska24 Re: Korepetycje język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:42
          ucze angielskiego juz 4 lata jestem po studiach, cena zachecajaca, tel 698 611 565
          • Gość: aska24 Re: Korepetycje język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:28
            aha podaje tez gg 5841672, tel 698 611 565 . mozemy zaczac od wrzesnia:)
      • hyp Re: Korepetycje język angielski 22.08.07, 12:28
        hej Pol
        mozesz mi tez przeslac dane tej korepetytorki na germanica@interia.eu
        Dzieki
    • Gość: inglisz... Re: Korepetycje język angielski IP: *.wch.net.A5i.pl 08.08.07, 13:34
      znam osobe która udziela korepetycji uczniom gimnazjów, szkół średnich oraz na wyższym poziomie, cena 35 zł za 60 min. w grę wchodzi początek nauki od wrzesnia. :)
    • Gość: paya Re: Korepetycje język angielski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.07, 17:56
      Ja znam swietną młoda Panią , która udziela lekcji z angielskiego. Dzieki niej
      jestem najlepszą uczennica z tego przedmiotu w klasie. na prawdę sedecznie
      polecam, mało bierze a bardzo dobrze tłumaczy.
      Pisz do niej na gg-4137505
      • Gość: Gosc Re: Korepetycje język angielski IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.08.07, 20:38
        Ja z kolei polecam Pana na Podzamczu świetny nauczyciel,wspaniałe
        warunki do nauki z angielskim nie mam najmniejszych problemow podaje
        namiary www.angielski-walbrzych.com
        • Gość: Pol Re: Korepetycje język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:35
          Witam
          Podaje namiary na Pania Marte swietna koreptyorke z angielskiego
          6232498 oto nr gg a oto nr telefoniku 604084435 pozdrawiam i zycze
          rowni wiwlekiego zachwytu jaki ja mam;) za profesjonalizm nauki i
          kompetencji
          • Gość: ang Re: Korepetycje język angielski IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.08.07, 22:41
            Czyżby Pani Marta robila sobie autoreklame? Niech lepiej nie pisze opisow na gg
            po angielskiu bo bledy jezykowe i ortograficzne az wala po oczach
          • Gość: korepetycje Re: Korepetycje język angielski IP: 81.168.209.* 26.08.07, 22:47
            Wielki zachwyt? Chyba lekka przesada. Szczególnie jeśli chodzi o kompetencje
            Pani Marty. Podejście metodyczne może ma dobre, tego nie wiem. Ale studiowałam z
            nią anglistykę i muszę powiedzieć, że orłem nie była.
            A jeśli to autoreklama to Pani Marta może się zgłosić do mnie, ja mam
            korepetycje do oddania,bo nie mam na nie czasu. Nie będzie musiała biedna
            reklamować się na forum, żeby zdobyć uczniów.
            • Gość: xxx do korepetycje Re: Korepetycje język angielski IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.08.07, 08:15
              You're being malicious! Have you ever tried to test yourself? Are you indeed so wonderful, you hectic woman?
              • Gość: Pol Re: Korepetycje język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 20:20
                Oj zazdrość to taka straszna rzecz!!!! Nie ma jak byc zalosnym i
                jeszcze raz zalosnym, po pierwsze Marty nie ma a po drugie jestyem
                jej uczniem uczyła mnie cale 2 lata i dzieki niej zdalem mature!!!!
                Ale nie ma jak zazdrosne "kolezanki" oj nie ma!!
            • Gość: Do korepetycje Re: Korepetycje język angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 20:21
              Skoro jestes taki madry to przedstaw sie a nie po tchorzowsku
              obrazasz druga osobe, zazdroscisz?
              • Gość: ang Re: Korepetycje język angielski IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.07, 23:14
                Dobra to teraz popatrz na opis Pani Marty i sprawdz w slowniku jak sie pisze
                "fale" po angielsku. Widzisz, jakims nieszczesliwym zbiegiem okolicznosci ma
                wawes a slownik podaje waves. Niestety nie jest to pierwszy blad, ani literowka
                i nie czepiam sie tylko uwazam ze osoba po angieslkim nie powinna robic tego
                typu bledow.
                • Gość: Ja Re: Korepetycje język angielski IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.07, 11:40
                  Masz racje nie czepiasz sie ,ale to fakt,ktory nie powinien miec
                  miejsca-zenada.Uwazam,ze mlodym anglistom daleko jeszcze do
                  przekazywania wiedzy,a i do tego trzeba miec dar.Dobrych lektorow
                  nalezy szukac wsrod tych co maja doswiadczenie ucza iles lat i sa na
                  biezaco z programem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka