Dodaj do ulubionych

tech-Dom Wałbrzych z topolowej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:13
oszuści,naciągacze, jeżeli nie chcecie zostać oszukani przez ta firemkę radze
rozeznać sie na wałbrzyskim rynku sprzedawców okien pcv.
Obserwuj wątek
    • Gość: obojetny Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.08.07, 14:56
      To dlaczego tego nie zrobiłas przed zakupem ? Nie widziały gały co brały ?
    • Gość: piotrek Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.08.07, 17:08
      napisz cos wiecej dlaczego tak ich nazywasz?
      • Gość: maja Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.centertel.pl 25.08.07, 10:49
        ja również nie polecam. umawiają się na jakiś termin do montażu a
        potem nie przyjezdzaja...po ciąglym wydzwanianiu pojawia się w koncu
        ktos kto w ogole nie wie od ktorej strony sie za wszytsko zabrac.
        drzwi się nie chcą domknąć, to dotną tak, że wieje przez szczeliny.
        Tak więc uważajcie!w razie jakiejs reklamacji nie mozna sie doprosic
        zeby przyjechali!
    • Gość: Wch Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.08.07, 23:30
      bede wdzieczny za wiecej szczegolow - co spaprali? na czym oszukali?
      • Gość: Piotruś Pan Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.07, 10:33
        nie wstawili judasza i teraz nie ma jak podgladac sasiadow na klatce
        co?
      • Gość: oszukana Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:57
        po pierwsze cena w siedzibie firmy znacznie różni sie od ceny zaproponowanej
        przez przedstawiciela, który wycenia na miejscu wiec po wycenie warto zadzwonić
        i sprawdzić cenę. różnica 400-450 zł to chyba sporo....
    • Gość: jester Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:39
      mnie mieli zamontować bramę garażową. w październiku minie rok od
      podpisania umowy. nikt nic nie wie, a bramy jak nie było, tak nie
      ma...
    • Gość: Aga Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.07, 18:20
      Fakt, przyznaje, nie są zbyt terminowi. Lecz co do ceny to się nie zgodze. Na
      badanych przeze mnie kilka firm mieli najtaniej. Montaż i jakość okien bez
      zarzutu (człowiek spec od regulacji okien spoza tech domu wypowiedział sie w
      superlatywach).
      Generalnie zauważalna jest tendencja w prawie każdej branży, iz deklarują termin
      wykonania inny niz rzeczywisty. Pewnie po to by w pewien sposób związać klienta,
      a zamontują jak towar/przedmiot będzie
    • Gość: oszukany Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:15
      Firma Tech dom jest nie uczciwą firmą, nie lojalną i drogą. Nie
      dotrzymują terminów, zbywają klienta na każdym kroku, fachowość
      godna pożałowania. Na załatwienie reklamcji czeka się miesiącami.
      Nie polecam w żadnym wypadku. Ten pozytywny post pewnie napisał sam
      szef firmy. Za każdym razem, gdy byłem osobiście w firmie, obok mnie
      stało kilku niezadowolonych klientów.
      • Gość: popatrzcie tu Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.07, 12:57
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=67977293&a=68251918
      • Gość: lila Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:14
        Ja tez się sparzyłam na tej firmie.Na regulację okna ,które zaczęło
        sobie piszczeć czekałam ponad miesiąc ,wydałam majątek na
        ponaglające telefony,przysyłali jakiegoś partacza ,który ledwo co
        śrubokręt trzymał,dopiero jak zrobiłam wraz z mężem wielką
        zadymę ,przyjechał fachowiec.Okna sa ok ,ale obsługa fatalna.
    • ela1804 Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej 10.10.18, 12:39
      Polecam, polecam. Teraz się u nich dużo poprawiło. Chyba przyjęli nowe osoby do pracy. Wymieniali mi ostatnio okna i wszystko było w zrobione solidnie i w terminie
    • zakupy.okazje Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej 08.11.18, 09:59
      Teraz się dużo poprawiło w Tech Dom. Okna pcv maja porządne z firmy Drutex, wiem bo sam zamawiałem. Spóźnili się z montażem dwa dni, ale to chyba ze względu na gorący okres. Wszyscy sobie przypomnieli, że chcą mieć ciepło w zimie.
      Montaż i obróbka ok, a z okien jestem bardzo zadowolony. Polecam.
    • adam1234 Re: tech-Dom Wałbrzych z topolowej 09.11.18, 11:45
      Mi ostatnio wstawiali drzwi wejściowe z Tech domu. Wszystko sprawnie poszło. Jestem zadowolony z drzwi i montażu. Kupiłem drzwi Delta Premium z solidnymi zamkami ryglowymi, z wygłuszeniem, pokryte blachą i do tego na podstawie certyfikatu mogę dostać zniżki przy ubezpieczeniu domu. Super !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka