Gość: Scilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:31 Wybieram się na kurs prawa jazdy. Którą szkołę wybrać? Co poleciacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadzia Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:22 Byle nie do Drzewieckiego i do Torusa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Szkoła jazdy IP: *.centertel.pl 06.09.07, 20:51 w starostwie wiszą statystyki zdawalności. sprawdz kto jest najlepszy. a tak na marginesie to bardzo nie polecam Radosława Pietruszkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka8503 Re: Szkoła jazdy 06.09.07, 22:33 Torusa nie wybierej w żadnym razie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Szkoła jazdy IP: *.wch.net.a5i.pl 07.09.07, 15:25 a czemu nie Radka? bardzo fajny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Szkoła jazdy IP: *.centertel.pl 09.09.07, 12:13 trzeba wiecznie podwozić gdzies jego znajomych, przez co jezdzi sie bez sensu np. w kolo Podzamcza, zamiast uczyc się tam gdzie się pozniej pojedzie sie na egzaminie. w ogole nic nie uczy, gada o jakis bzdurach zamiast dawać jakieś wskazówki przed egzaminem. Zresztą pod wzgledem zdawalności jest drugi od konca w powiecie. Tak więc odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szkoła jazdy IP: 89.174.220.* 09.09.07, 14:59 A za którym razem zdałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie kursantka Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:06 Polecam Torusa ale UWAGA!!!!!!- tylko instruktora nauki jazdy p. Wojtka. Reszta jest do bani nie umią uczyć. Gdybym nie trafiła do p. Wojtka to na pewno bym nie zdała, bo wcześniej wyjeździłam swoje godziny z innym z Torusa (nie będę podawać nazwiska)i nie umiałam w ogóle jeździć a z p. Wojtkiem wyjeździłam 10 i było ok. Naprawdę to jest fachowiec i lubi to co robi a najważniejsze potrafi świetnie przekazać wiedzę:) Pozdrawiam najlepszego instruktora w TORUSIE p. Wojciecha i dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sultan Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 23:17 BYŁO JUŻ MILION RAZY! WŁĄCZ SOBIE SZUKARKĘ!!! Naprawdę tylko tak potraficie naganiać sobie klientów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szkoła jazdy IP: *.elb.vectranet.pl 07.09.07, 22:23 bardzo prosze o klikniecie www.3dwhite.pl/?click=245d03b74f0b85a21bda7385d8f5c796 www.3dwhite.pl/?click=37ed1038ba2149139e78f7bf19d708a6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Szkoła jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 07.09.07, 22:38 tak się namiętnie uczycie jeździć, że na egzaminie zdaje tylko 10%.....(może ze 2 osoby na 10) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwiec Re: Szkoła jazdy IP: 86.155.30.* 08.09.07, 19:27 Kiedy zdawałem 6 lat temu było to 20 procent - ja i koleś z Nowej Rudy. Nie wiem jakim debilem trzeba być żeby nie zdać praktycznego. Jeździć uczył mnie Pan Tomasz Zając - niestety nie mam do niego już namiarów ale dla potrzebującego nic trudnego Google tobie pomoże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz tu raz tam... Re: Szkoła jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 09:52 Jejcia ten temat był już tyle razy poruszany poszukaj se w wyszukiwarce forum w archiwum a nie tu spamy wrzucasz.Nie polecam nikomu Torusa i tego debila i popaprańca Andrzeja Biela,brrrrr, aż mnie ciary przechodzą jak se przypomne z nim jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 10:02 Nie polecam Drzewieckiego bo to nadęty bufon.Klnie jak szewc przy kursantach, a jak coś komuś nie wyjdzie na jeżdzie to już jest pozamiatany. Zero szacunku do kursantów. Moja koleżanka z pracy się szkoliła w taj szkole i jadąc z instruktorem nie zauważyła znaku i ten kazał jej wysiąść z auta i podejść do znaku żeby zobaczyła jaki to był. Totalny debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Szkoła jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 09.09.07, 12:48 Jak można nie widzieć znaków drogowych podczas nauki jazdy.Totalny debilizm.Lepiej zapisać się na kurs mycia podłóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Szkoła jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 10.09.07, 17:23 Bardzo dobry sposób na poznanie kodeksu drogowego a szczegolnie znaków, pewnie zapamięta do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdająca Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 19:58 A ja polecam Torus, a szczególnie Pana Wojtka, zresztą statystyki w starostwie mówią bardzo wiele. Tylko trzeba je dobrze odczytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Szkoła jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 10.09.07, 11:04 Polecam PRYMUSA przy szkole na Ogrodowej.To prawdziwi fachowcy i wysoka zdawalność. Gdybym miała jeszcze raz podejmować decyzję, ponownie wybrałabym tą szkołę jazdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:27 Szkoła jazdy PRYMUS nawet nie jest w pierwszej dziesiątce w rankingu szkół nauki jazdy i napewno noe ma największej zdawalności. Przestańcie się wreszcie reklamować instruktorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 18:24 Polecam Pawła ze szkoły jazdy na Hetmańskiej w pawilonie spokojny instruktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 01:12 A ja nie polecam żadnej szkoły jazdy!Wszyscy sa do dupy!Dobrzy sa jak trzeba im zapłacic albo jak naciagaja na dodatkowe godziny.Odnosnie zawalności to najlepiej dowiedziec sie we WORDzie a nie w starostwie bo tam pan M i pan S kupili sobie miejsca w czołówce opółacając panią M i pana P!Zresztą we WORDzie też to zrobili!!!Czekam z niecierpliwościa kiedy dobiora sie im wszystkim do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:32 Nareszcie ktoś dobrze zrozumiał o co chodzi ,potwierdzam ten kto jest pierwszy od wielu miesięcy płaci tym osobom, i to są te inicjały . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:58 W żadnej ze szkół jazdy nie nauczą was jeżdzić tak jak należy.Ale nie oczekujmy tutaj jakichs rewelacji skoro instruktorem zostaje osoba która posiada prawko 3 lata(PRZEZ TE 3 LATA PRAWKO PRZELEŻAŁO W DOLNEJ SZUFLADZIE ZAKURZONE!)i nagle ktos jej zaproponoweał żeby zrobił uprawnienia instruktora.Zrobienie uprawnien to jest bułka z masłem.I później taki delikwent jeden z drugim udaje WIELKIEGO PANA INSTRUKTORA a sam nie potrafi dobrze jeżdzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Czapski Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 16:44 traktuję to jak wyzwanie podnieś przyłbicę i stań w szranki królu szos hieronimie-anonomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:03 A tematu łapówek i rankingu nie ma co poruszać bo to jest temat morze i nikomu nie spieszy się żeby to ukrucić.Zreszta jak z wieloma pozostałymi rzeczami w Wałbrzychu.Dobrze ktos kiedys napisał na murze że URZĄD MIASTA KORUPCJA PORASTA.Mógł dopisac jeszcze do tego wątku STAROSTWO i WORD.Zastanawiam sie tylko kiedy wkoncu wezma się za nasz WORD.We Wrocku,Jelonce i Legnicy juz zrobili porzadek.Teraz kolej na Wałbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:59 Ty hirek prędzej tobie dobiorą się do dupy, za te pomówienia na forum. Przestań tu pieprzyć tylko jak masz jakieś dowody na korupcję to wiesz gdzie to się zgłasza. Ja jednak myślę, że ty jesteś instruktorem, więc odwróć tabelę rankingu, a będziesz na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:29 Mylisz sie i to bardzo bo nie jestem instruktorem.Powiadasz żeby fakt korupcji zgłosic gdzie trzeba!To powiedz gdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Szkoła jazdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.07, 12:44 Co nie wiesz gdzie się zgłasza przestępstwa ? Zawiadom o tym prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś