Gość: sz. IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.07, 14:04 Do jakich kosmetyczek chodzicie? Nie chodzi mi o makijaż czy jakieś tipsy, tylko o zabiegi na skórę. Jaką polecacie? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klientka Re: Dobra kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 14:17 Salon kosmetyczny Ania na Fortecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Dobra kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 18:24 A ja polecam Panią Małgosię na Sienkiewicza. Kompetencja i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: Dobra kosmetyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.07, 11:34 ojjj ten temacik ku mojej uciesze jest wałkowany przynajmniej raz w miesiacu:) Polecam sprawdzic nasz zakład Nowy Swiat 1 (nad halą targową) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:30 przyłączam się do powyższego głosu, miło, bardzo profesjonalnie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:32 nie napisałam, że chodzi mi o panią Anie z Podzamcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobra kosmetyczka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.07, 23:51 ja bym poleciła zakład kosmetyczny na kasztelanskiej koło nasiennego są tam od 20 lat ja chodze od 11 mają super kosmetyki najnowszej generacji ,miło i przyjemnie i fachowo a kosmetyczka ma na imię Renata bardzo polecam jest niezła w zawodzie . Odpowiedz Link Zgłoś