Gość: radzik IP: *.wlb.vectranet.pl 27.10.07, 19:59 jak Górnik w Kołobrzegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladyslaw_grabski Re: koszykówka 27.10.07, 20:01 Tak samo jak hutnik w Katowicach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom816 Re: koszykówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 20:04 72:69 na korzyść Kołobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz basketu Re: koszykówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.07, 21:15 Wszystko wraca do normy. W dbe nie ma miejsca dla cieniasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szach Masud Re: koszykówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 23:24 To sie znawca znalazl...Komentator wielebny....DBA cool, tylko Gornik cieniasy?Biorac pod uwage dokonania np. Prokomu w Eurolidze i zestawiajac to z kasa, ktora ma Prokom,ale tez inne zespoly wydaje mi sie troche belkoczesz....Podworkowy komentator jestes i finito:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Ludwiś Re: koszykówka IP: *.wlb.vectranet.pl 28.10.07, 00:10 Hehe górnik cieniasy, spadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz basketu Re: koszykówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.07, 00:19 Gość portalu: Szach Masud napisał(a): > To sie znawca znalazl...Komentator wielebny....DBA cool DBA to chyba numer rejestracyjny w naszym powiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szach Masud Re: koszykówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 08:56 Najpierw mnie denerwujesz a pozniej sie czepiasz, ze mi sie z tej zlosci literki pomieszaly:)Chyba jeszcze trauma jakas z poprzednich dwoch lat sie nalozyla (cos miedzy DBL a CBA wyszlo):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: koszykówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 08:57 Znam ludzi co w mieszkaja w centrum i na DBA smigaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garrij Re: koszykówka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.07, 09:20 on z piłki jest dlatego tak równa w dół Odpowiedz Link Zgłoś