Gość: ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 10:19 Czy ktoś się orientuje, gdzie w Wałbrzychu jest szkoła dla psów i ile takie podstawowe szkolenie psa kosztuje i jak długo trwa? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Szkolenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 12:57 Wiem, ze kiedyś szkolenie psów odbywało się na Rusinowej, na placu obok boiska dawnej szkoły "Budowlanki" ale obecnie nic się tam nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Szkolenie psów IP: *.wlb.vectranet.pl 01.02.08, 17:22 dołanczam sie do pytania gdzie i ile szkolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: Szkolenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 20:02 szukaj na poniatowie nie pamiętam adresu - jest to ulica łącząca Poniatów z Nowym Miastem. Pokop w archiwum, znajdziesz i nazwisko prowadzącego. Osobiście polecam, szkoliłem psa jak prowadził kurs jeszcze na Rusinowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Szkolenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 18:32 Psa szkoliłam w hodowli P.Marka Napieracza. Kiedyś w Wałbrzychu teraz mieszka 15 km od Wałbrzycha Podstawowe szkolenie to koszt ok.600-700zł (nie pamietam) ale efekty fantastyczne. Mój pies jest już kilka lat po szkoleniu i mimo, że nie "pracuję" z nim na codzień, to na jego posłuszeństwo zawsze mozna liczyć :-) Naprawdę godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot i pies Re: Szkolenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:40 ja pare lat temu płaciłam ok350 zł,kurs trwał chyba ze 2 mies ,ale wszystko zależało jak piesek szybko łapie komendy.droga między Poniatowem ,a Nowym Miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Szkolenie psów IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.08, 13:20 Z tego co wiem to przyjeżdz jedna pani z Wrocławia żeby szkolić psy. Ponoć jest bardzo dobra w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szkolenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 14:51 Waldemar Świderski z Wałbrzycha tel. 074-84-736-89 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szkolenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 18:57 Wystarczy zadzwonic do zwiazku kynologicznego na ulicy A>Pługa i tam udziela Ci wszystkich potrzebnych informacji, bo przeciez co rasa to inny szkolacy. Pozdrawiam .M. Odpowiedz Link Zgłoś