Gość: qweta IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.08, 13:49 Czy ktoś był z zespołem Tango na weselu? Proszę o opinie. Zastanawiam się jeszcze nad Tricolour. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 18:29 miałam spotkanie z nimi i szczerze mówiąc niespodobali mi się. Tricolor już lepiej ale nie mogłam nigdzie znaleźć na nich namiarów, sporo fajnych zespołów można znaleźć w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa Re: Zespół na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 02.04.08, 19:51 ostatnio bylem na weselu u kuzyna,gral tam zespól naprawde mega fajnie,jescze na zadnym weselu lepszych nie słyszalem moge dowiedziec sie nr telefonu i ci podac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 14:31 U mnie na weselu będzie zespół craaft. są z Leszna, ale dojadą wszędzie w kraju. Słyszałam o nich wiele dobrego, a namiary mam od Pani z którą podpisywaliśmy umowę na salę. Jest wokalistka, co dla nas ważne, bo nie lubię jak facet śpiewa kobiece partie. Ich strona www.craaft.pl, jest demo, można posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 09:25 trocolor ale tylko z wokalistką ( czasem występuja bez Niej i wtedy jest do bani) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKasia Re: Zespół na wesele IP: *.centertel.pl 03.04.08, 15:22 Ktoś kto pisze coś negatywnego na temat TRIO-COLOR albo nie ma pojęcia o muzyce,albo tego zespołu nigdy nie słyszał.Każdy z muzyków reprezentuje wysoki poziom.Świadczą o tym lata spędzone na zagranicznych kontraktach.U mnie grali rok temu w składzie 3 mężczyzn i byli fantastyczni.Wokalistka była chora.Ale wiem bo ją słyszałam że to najlepiej śpiewająca kobieta na tym terenie.W tym zespole muzycy przede wszystkim grają a nie udają parapety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAMER zespol IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.08, 21:16 POPROSZE O NAMIARY NA ZESPÓŁ TRIO-COLOR JAKIS NUMER TELEFONU LUB CO KOLWIEK Z GORY DZIEKUJE I PROSZE JAK COS TO PISAC NA damrade@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Skoczek Re: Zespół na wesele IP: *.centertel.pl 03.04.08, 15:26 Mam prośbę.Dajcie ludzie nam spokój.My mamy gdzie grać i nie chcemy obecności na tym kiepskim forum.Meneger grupy Trio Color. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 16:35 Szanowny Panie Meneger Tricolor prosze łaskawie pamietać że forum jest po ty by mozna było wypowiedziec sie na dany temat a skoro jest głupie to po co Pan tu zagląda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 15:56 radze nie sugerowac sie opiniami gdyż co podoba sie jednemu to drugiemu niekoniecznie radze posłuchać zespoły nazywo teraz zaczyna sie sezon i na pewno bedzie duzo ku temu okazji mozna udac sie np. do Hotelu MARIA tam czesto jest kilka wesel w jednym dniu i kilka zespołów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:39 grali u mnie ,choć ich wczesniej nie słuszalam to było super, goście zadowoleni bo graja na młodych i tych troche starszych, swietnie zabawy prowadzą, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania2 Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:58 popieram Anie, byłam na weselu gdzie grał zespół "Tango", krótkie przerwy, dobrze zabawiają gości weselnych,śmieszne konkursy, zero alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzo Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:11 Te ! "Tango" daj se już na wstrzymanie , bo rzygać się chce . Jak gracie tak namolnie jak zawracacie dupe na tym forum to reklamujcie się na pogrzebach a nie na ślubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawian Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:46 ty sie chłopie macnij w czoło--jak nie znasz tango to nie gadaj to naaaajjjjjlllllleeeepszy zespół w wałbrzychu!!!!!polecam-- byłem,tańczyłem i sie świetnie bawiłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zespół na wesele IP: *.centertel.pl 03.04.08, 22:54 polecam Trio color. wszyscy nasi goscie byli bardzo chwalili ten zespol, dlatego wkrotce beda grali juz na drugim weselu w rodzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół na wesele IP: *.centertel.pl 04.04.08, 11:13 Trio-color to teraz jedyny zespół którym możesz pochwalić sie przed gośćmi z zagranicy.Grają repertuar międzynarodowy,wyglądają elegancko i prowadza imprezę na wysokim poziomie.Kto raz ich miał na imprezie w rodzinie lub u znajomych nigdy nie szuka innego zespołu.U mnie grali i gośćie byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweta Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 17:34 CZyli Tango raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do qwety Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 18:45 to jakaś paranoja , czesto na tym forum wypowiadaja sie osoby które nigdy nawet nie słyszały tego zespołu i sa zwyczajnie złośliwi jest duzo fajnych kapel i kazdy z nich poprowadzi super impreze zadzwon do Marii oni maja kontakt z wieloma zespołami i mozna tam posłuchać ich na zywo zaczyna sie sezon weselny i wielu tak robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: Zespół na wesele IP: *.centertel.pl 04.04.08, 22:23 O czym ty mówisz!Zespołów w Wałbrzychu można wyliczyć może cztery.I to przesadzona liczba.A jeżeli masz na myśli tych gości co zmieniają dyskietki albo płyty z podkładami kareoke to jest ich 40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do qwety Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 18:45 to jakaś paranoja , czesto na tym forum wypowiadaja sie osoby które nigdy nawet nie słyszały tego zespołu i sa zwyczajnie złośliwi jest duzo fajnych kapel i kazdy z nich poprowadzi super impreze zadzwon do Marii oni maja kontakt z wieloma zespołami i mozna tam posłuchać ich na zywo zaczyna sie sezon weselny i wielu tak robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zespoły na wesele !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 01:32 Zespołów muzycznych jest od groma, pozostaje kwestia gustu... Ja polecam zespół vitosha 607 309 330 vitosha@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 22:26 ja z nimi byłam i wszyscy byli z moich robotek ustnych zadowoleni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 09:27 byłam na weselu we Wrocławiu gdzie grał zespół na zywo 5 czy 6 osób i pozatym że grali na żywo sie skończyło zero bawienia gości przez całe wesele odezwali sie może kilka razy do ludzi nie zrobili oczepin było tylko rzucenie welonem grali może fajnie ale poza tym NUDA lepiej sie wybawiłam na imprezie gdzie grały dwie osoby przynajmniej zachecali ludzi do zabawy a to ze graja z dyskietek ? TAKIE CZASY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:37 zespół "Tango" to moim zdaniem najlepszy wybór jaki możesz dokonać- wogóle nie piją, sa profesjonalni,bardzo krótkie przerwy,a co najważniejsze to ich muzyka i cała oprawa weselna jest fantastyczna-- bawiłam się niedawno na weselu przy nich wiec wiem---konkursy i oczepiny w ich wykonaniu są bardzo ciekawe i oryginalne---polecam!!!! numer do nich to 607-657-674--specjalnie od nich brałam wizytówke he!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Zespół na wesele IP: 213.25.141.* 13.06.08, 12:06 NIE POLECAM TANGA !!!! grali na moim weselu i to byl koszmar ... 1. wokalistka nie umie spiewac 2. wokalistka pila alkohol(za duzo) 3. przesterowana muzyka plusem jest to ze maja fajne kawalki i ze pan Hirek w przeciwienstwie do swojej wokalistki (zony) umie spiewac podsumowujac mimo wszystko NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jaaaaaaaa!! Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:24 kmiocie niewim czy jesteś chłopak czy dziewczyna ale jesteś w dużym błędzie!!! solistka zespołu Tango umie doskonale śpiewać i NIE PIJJJJEEEE WOGÓÓLE!!!!!!!!!!!!!!! PRZYJMIJ TO DO WIAdomości!!!!!!i nie rób komuś koło dupy bo sie nie znasz !!! Jest wspaniała profesjonalistka pod każdym względeM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:38 zespół tango to znakomici i profesjonalni ludzie--bawiłem sie na weselu przy tym zespole i jestem bardzo zadowolony---super konkursy,zero alkoholu i świetna muzyka dla każdego i młodego i starszego POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa Re: Zespół na wesele IP: 213.25.141.* 16.06.08, 12:22 to ciekawe kmiocie co piszesz .....byli u mnie na weselu i wszyscy widzieli jak spiewa i jak pije ...... ZALOSNE Odpowiedz Link Zgłoś
ar-bat Re: Zespół na wesele 18.06.08, 14:23 potwierdzam - wokalistka już przed weselem daje sobie na odwagę on nie pije ,ale ona tak !.Byłem świadkiem jak tylko po przyjściu na salę i rozstawieniu instrumentów polewała sobie drinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:06 ale wy gadacie głupoty!!!!przecież ona śpiewa znakomicie!!!,a te brednie o piciu???!!!! NO nie mogę przecież oni obydwoje wogóle nie piją!!!!!!!!!!!!!!!!i też jestem świadkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozhahany Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:12 ty artbii a z jakiego ty zespołu jesteś,ze tak tango koło dupy robisz?????oj nieczysto grasz koleś nieczysto!!!!!!!hahahahaha- beznadzieja ogólnie....fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona z tango Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 14:42 jak można pisać takie brednie to poprostu załosne--byłam na weselu pare tygodni temu z tym zespołem i mogę przysiąc,że ani gramu alkoholu nie ruszyli--oni nie piją!!! ludzie jak można wypisywać takie brednie(coś mi się zdaje,ze niezdrowa i zawistna konkurencja macza swoje brudne paluchy)oni super bawią ludzi ,a przy ich muzyce można świetnie sobie potańczyć i się pobawić!!! TYLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P o l s k a !!!!!! Re: Zespoły nie tylko na wesele !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.06.08, 16:33 Tak więc Proszę Państwa po pierwsze: Zespół Tango to zespół dwu osobowy, śpiewają przeciętnie,rewelacji nie ma ale kichy też nie. Po drugie wszystkie posty na temat zespołu Tango pisze jeden z członków zespołu Tango podpisując się jako autor m.in -Marek -kasia -do jaaaaaaaa!! -zadowolona z Tango Dla czego to pisze ? Dla tego że znam bardzo dużo zespołów na dolnym śląsku i nie lubie kiedy ktoś robi ludzi w konia, w końcu to ich jeden z najważniejszych dni w życiu... Z profesjonalnych zespołów, które prowadzą działalność LEGALNIE, posiadają pisemne bardzo dobre referencje,są muzykami nie z przypadku a z wykształcenia Polecam : -Vini band -Nexus -Vitosha Są to zespoły które z całą pewnością nie zawiodą najbardziej wymagających klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół "TANGO" Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 11:35 Moi drodzy czytelnicy forum!!! Jestem na tej stronie po raz pierwszy za namową znajomej zajrzałam tutaj ponieważ usłyszałam o czymś co mnie zaskoczyło--a jak to czytam to mnie telepie!!!!Jakiś anonimowy (podejrzewam konkurncja polska-tak sie przedstawia::) twierdzi,ze ja pisze posty na swój temaT!!!! bzduuuuuuuuuuuuuuura---ja nie muszę reklamowac sie w tak żenujący i beznadziejny sposób--i nie mam najmniejszego zamiaru--a z tym co jest napisane nie mam nic wspólnego!!! Postaram sie dowiedziec kto jest nadawcą tego posta i wyciągnę opowiednie konsekwencję!!!nie pozwole psuć naszego dobrego imienia!!Tak wiec jak sami widzicie to zwykła prowokacja i złośliwość ludzka!!Jezeli zechce się zareklamowac zrobie to w sposób jawny i nie bede miała nic do ukrycia--ale nie muszę tego robić tutaj są inne miejsca w necie na takiego typu reklamy!!!kochani jeżeli będziecie mieć jakiekolwiek pytania do nas nie piszcie tego na forum tylko poprostu zadzwońcie bezpośrednio--605-827-197kom bo podłośc ludzka nie ma granic...jak to kiedyś ktoś powiedział..he,he,ps.dzięki za miłe komentarze na nasz temat!!!ja jestem tu po raz pierwszy i ostatni!!! POZDRAWIAM MONIKA zespół "TANGO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zespół na wesele IP: 213.25.141.* 18.06.08, 09:15 reklama to jedno, a rzeczywistosc to drugie. TANGO gralo na weselu kolegi (gdzie bylem) no i niestety, ale pani MONIKA nie potrafi spiewac i albo sie poprawi, ale pozegna z ta praca. Muzyka ok. Odpowiedz Link Zgłoś