Gość: gość portalu IP: *.centertel.pl 01.04.08, 23:38 co tam można kupić bo nigdy tam nie byłem a co przejeżdzam w niedziele to nie ma nawet gdzie stanąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: giełda na Piaskowej Górze IP: 81.18.200.* 01.04.08, 23:53 Cukierki czekoladopodobne, lalki bez nog, poobijane meble, opony po 12 zimach, pralki z silnikami od walkmana, z Aut to Kadety 1.2 Tdi w Gazie hehe, + inne syfiaste samochody, okna z odprapanymi szybami, wieze audiotechniki na 5 plyt ( niedzialajaca) z dzialajaca kaseta ale tylko "A" , "dzinsy" za 25 zł i chinskie koszulki parzeca ciało. aha no i Telefony komorkowe nokia 3310+ prostowniki do akumulatorow prawie nowki 7 letnie. A tak naprawde to w sumie tylko czasami mozesz jakiegos starocia wyrwac po dobrej cenie, w sumie wejdz zobacz i sam ocenisz czy bylo warto :P wiele nie stracisz wchodzac tam ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.08, 08:17 hehehe kwindesencja naszej gieldy.. raz na kilka miesiacy cos mnie targnie i idę na giełde... heh nie uwazam tego za czas stracony.. zawsze zostaje po wizycie pocieszenie.. jakie ja fajne rzeczy mam w piwnicy:) i zła mysl... jakie ja cenne rzeczy wywalam do smieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.08, 20:15 Jednym słowem Marakesh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nid Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.sattom.pl 04.04.08, 10:26 Totalny syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 10:31 ale ile ludzi tam zawsze... :D ja byłam tam raz i nie wiem co tam ci ludzie widza.rupiecie i przeciskanie sie przez ludzi do kolejnego stoiska z syfem, brudem i roztoczami :( fe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.centertel.pl 07.04.08, 19:13 to fakt:syf, latem owoce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 22:13 Na giełdzie można zakupić : Nowe Skarpetki za 50 groszy 100% bawełny:-DDDDDD Używany,rozklekotany samochód na akumulator dla dzieci za 250 zł (nowy na allegro ok220) I wiele wiele Fajnych Rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.range86-135.btcentralplus.com 08.04.08, 08:50 Niestety, jakie miasto taka gielda. Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.08, 11:23 Stare graty ze śmietnika w cenie nowych ze sklepu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:00 Gó.., mydło i powidło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 22:34 ciekawe do czego bardziej tych ludzi tam ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.centertel.pl 07.05.08, 17:33 latem są sprzedawane różne zwierzątka, biedne pieski, króliczki. Straszna jest ta giełda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:27 Dużo sprzedawanych tam rzeczy pochodzi z firm dokonujących utylizacji rzeczy od zmarłych osób w Niemczech. Starsza osoba umiera natomiast rodzina zabiera tylko kilka przedmiotów na pamiątkę a po resztę wzywa firmę która sprząta wszystko co zostało.Polacy jadą do Niemiec i odbierają te rzeczy z tej właśnie firmy która ma problem z głowy. Dlatego można na giełdzie kupić i to na jednym stoisku żyrandol, zdjęcia rodzinne, na pół otwarty proszek do prania czy buty które mają kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawa Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:03 Dokładnie -większość rzeczy pochodzi z niemieckich wystawek . Możesz np kupić łuk bez żyłki , stare wrotki z wcale nie śmierdzącymi butami. Możesz też dostać ręczniki za 2,50 ("Panie w sklepie kosztują 20 zł , to okazja , tylko dziś i specjalnie dla Pana") . Poza tym , możesz stracić portfel . aaaa i zapomniałabym o fenomenalnym aparacie -megawypasiony ze wszystkimi bajerami za jadyne 300 zł - tylko obudowa wygląda ładnie . Romowie (żeby nie pisać ZŁODZIEJE CYGANI) mogą Ci wkręcić jeszcze lornetke . Jednym słowem polecam giełdę samochodowo - rupieciową , a później możesz wpaść na kurczaka koło kauflandu - mniam . taki świezutki ...;-)No i nie zapomnij wstąpić do oddalonego o 100m KRÓLESTWA DZIESIONY - balety nie z tej bajki ...;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esek Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.wlb.vectranet.pl 07.05.08, 23:10 coz nic dodac nic ujac:Phyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.jaw.vectranet.pl 08.05.08, 07:11 Zapewne będzie tam można kupić lada dzień lampy z auta,które ktoś mi rabnął w tym tygodniu !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś