Dodaj do ulubionych

giełda na Piaskowej Górze

IP: *.centertel.pl 01.04.08, 23:38
co tam można kupić bo nigdy tam nie byłem a co przejeżdzam w
niedziele to nie ma nawet gdzie stanąć
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: giełda na Piaskowej Górze IP: 81.18.200.* 01.04.08, 23:53
      Cukierki czekoladopodobne, lalki bez nog, poobijane meble, opony po 12 zimach,
      pralki z silnikami od walkmana, z Aut to Kadety 1.2 Tdi w Gazie hehe, + inne
      syfiaste samochody, okna z odprapanymi szybami, wieze audiotechniki na 5 plyt (
      niedzialajaca) z dzialajaca kaseta ale tylko "A" , "dzinsy" za 25 zł i chinskie
      koszulki parzeca ciało. aha no i Telefony komorkowe nokia 3310+ prostowniki do
      akumulatorow prawie nowki 7 letnie. A tak naprawde to w sumie tylko czasami
      mozesz jakiegos starocia wyrwac po dobrej cenie, w sumie wejdz zobacz i sam
      ocenisz czy bylo warto :P wiele nie stracisz wchodzac tam ;) pozdro
      • Gość: arecki Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.08, 08:17
        hehehe kwindesencja naszej gieldy.. raz na kilka miesiacy cos mnie targnie i idę
        na giełde... heh nie uwazam tego za czas stracony.. zawsze zostaje po wizycie
        pocieszenie.. jakie ja fajne rzeczy mam w piwnicy:) i zła mysl... jakie ja cenne
        rzeczy wywalam do smieci:)
        • Gość: X Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.08, 20:15
          Jednym słowem Marakesh.
          • Gość: nid Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.sattom.pl 04.04.08, 10:26
            Totalny syf
            • Gość: prawdziwa Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 10:31
              ale ile ludzi tam zawsze... :D ja byłam tam raz i nie wiem co tam ci
              ludzie widza.rupiecie i przeciskanie sie przez ludzi do kolejnego
              stoiska z syfem, brudem i roztoczami :( fe !
              • Gość: gość portalu Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.centertel.pl 07.04.08, 19:13
                to fakt:syf, latem owoce
                • Gość: kimi Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 22:13
                  Na giełdzie można zakupić :
                  Nowe Skarpetki za 50 groszy 100% bawełny:-DDDDDD
                  Używany,rozklekotany samochód na akumulator dla dzieci za 250 zł
                  (nowy na allegro ok220)
                  I wiele wiele Fajnych Rzeczy
                  • Gość: xxx Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.range86-135.btcentralplus.com 08.04.08, 08:50
                    Niestety, jakie miasto taka gielda. Nic dodac nic ujac.
    • Gość: www Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.08, 11:23
      Stare graty ze śmietnika w cenie nowych ze sklepu !!!
    • Gość: dziadek Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:00
      Gó.., mydło i powidło
      • Gość: gg Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 22:34
        ciekawe do czego bardziej tych ludzi tam ciągnie
    • Gość: pipi Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.centertel.pl 07.05.08, 17:33
      latem są sprzedawane różne zwierzątka, biedne pieski, króliczki.
      Straszna jest ta giełda.
      • Gość: marko Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:27
        Dużo sprzedawanych tam rzeczy pochodzi z firm dokonujących utylizacji rzeczy od
        zmarłych osób w Niemczech.
        Starsza osoba umiera natomiast rodzina zabiera tylko kilka przedmiotów na
        pamiątkę a po resztę wzywa firmę która sprząta wszystko co zostało.Polacy jadą
        do Niemiec i odbierają te rzeczy z tej właśnie firmy która ma problem z głowy.
        Dlatego można na giełdzie kupić i to na jednym stoisku żyrandol, zdjęcia
        rodzinne, na pół otwarty proszek do prania czy buty które mają kilka lat
        • Gość: nawa Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:03
          Dokładnie -większość rzeczy pochodzi z niemieckich wystawek .
          Możesz np kupić łuk bez żyłki , stare wrotki z wcale nie
          śmierdzącymi butami. Możesz też dostać ręczniki za 2,50 ("Panie w
          sklepie kosztują 20 zł , to okazja , tylko dziś i specjalnie dla
          Pana") . Poza tym , możesz stracić portfel .
          aaaa i zapomniałabym o fenomenalnym aparacie -megawypasiony ze
          wszystkimi bajerami za jadyne 300 zł - tylko obudowa wygląda
          ładnie . Romowie (żeby nie pisać ZŁODZIEJE CYGANI) mogą Ci wkręcić
          jeszcze lornetke . Jednym słowem polecam giełdę samochodowo -
          rupieciową , a później możesz wpaść na kurczaka koło kauflandu -
          mniam . taki świezutki ...;-)No i nie zapomnij wstąpić do oddalonego
          o 100m KRÓLESTWA DZIESIONY - balety nie z tej bajki ...;p
          • Gość: esek Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.wlb.vectranet.pl 07.05.08, 23:10
            coz nic dodac nic ujac:Phyhyh
    • Gość: pol Re: giełda na Piaskowej Górze IP: *.jaw.vectranet.pl 08.05.08, 07:11
      Zapewne będzie tam można kupić lada dzień lampy z auta,które ktoś mi
      rabnął w tym tygodniu !!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka