Dodaj do ulubionych

Od Bartolika chca odszkodowania Biedulinki

IP: *.centertel.pl 26.04.08, 23:52
Wysluchalam w telewizji wypowiedzi jednej biedulki ktora zajela nie legalnie mieszkanie.doszla do wniosku ze jej kolezanka powinna rzadac od Bartolika odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu.LUDZIE litosci!!!!!Te nieroby maja coraz lepsze pomysly.Pamietam uchwale prezydenta ,ze zadluzeni za oplaty za czynsz jak beda regularnie placic przez okres 6 miesiecy[jak dobrze pamietam]umozone maja cale zadluzenie,ktore czesto bylo bardzo wysokie.Taka nagroda dla bidulek.Inni przez lata placa regularnie i zadnej nagrody nie dostali.a nawet za male opoznienie zaraz kara sie ich.Jest z kogo zedrzec
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Od Bartolika chca odszkodowania Biedulinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 08:45
      segmenty garnuszkowe probóją wprowadzić dyktaturę krzyku i
      manifestacji. Widziałem co sied ziało przed UM jak przyjechała tv.
      Wszystkie kanalie związkowe itp. i same hasła emocjonalne. Rzadnych
      konkretów. Najlepiej rękę wyciągnąć i dostać za darmo niż samemu na
      to zapracować.
      • Gość: renegat Re: Od Bartolika chca odszkodowania Biedulinki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.08, 06:47
        Myślenie i argumentacja typowa dla wykształciucha, urzędasa, biurokraty, który
        swoje kalectwo umysłowe tuszuje arogancją wobec ludzi którzy nie chcą się
        podporzadkować bezdusznemu i nieludzkiemu traktowaniu. Wrogość i arogancja w
        stosunku do petenta prezentowana przez walbrzyskich urzędasów, uzbrojonych w
        atrybut władzy jakim jest PIECZĘĆ urzędowa żywcem przypomina ksiązki Kafki.
        Świadość własnej służalczości i lizusostwa potęguje wasze ataki na każdy objaw
        niesubordynacji wobec reżimu. Niestety wobec kazdej władzy.
        • Gość: as Re: Od Bartolika chca odszkodowania Biedulinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 10:49
          ok skończyłem studia, ale z włądzą i urzędami nie mam nic wspólnego.
          NIe bronię władzy, prawda zawsze leży po środku. A co mają
          powiedzięc matki, które grzecznie czekają w ośrodkach dla samotnych
          matek? W Polsce nie jest łatwo i każdy o tym wie. Mi też jest ciężko
          ale nie robię szopki i nie wyciągam ręki. A jak te "bidulki" mają
          cieżko to mogły urodzić jeszcze po 3 dzieciaków to byłoby im
          łatwiej. Mnie nie stać na dziecko i dlatego ich nie mam. Wszyscy
          widzą tylko złą władzę. A czy ci ludzie zrobili coś aby swó byt
          polepszyć? Czy są wporządku? Obywatel niech zacznie radzić sobie
          sam, czasy komuny minęły, ale ludzie nadal uważają ze im się coś
          należy.
        • Gość: cgft Re: Od Bartolika chca odszkodowania Biedulinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 11:17
          Bezprawnie zajely mieszkania, naprodukowaly dzieci i mysla, ze sie im nalezy. To
          nie panstwo za to placi, to placimy my ze swoich kieszeni, a ja nie zamierzam
          pracowac na nierobow. Pracy mamy duzo, za granice mozna wyjechac wystarczy dac
          cos od siebie, zamiast wyciagac reke po cudze
    • Gość: qaZ Jutro urzadzam pikiete!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 11:25
      Nie moge uwierzyc w bezczelnosc miasta. Nie dosc, ze sam kupilem samochod,
      zamiast dostac od miasta to nie mam za co kupic paliwa. To jest juz szczyt
      chamstwa politykow i spoleczenstwa Walbrzycha. Jutro zapraszam wszystkich
      poszkodowanych, ktorzy sa w podobnej sytuacji pod urzad miasta, bedziemy
      pikietowac.
      Moze zabraknac wsparcia partii czy zwiazkow, bo na tym mozna zbic mniejszy
      kapital polityczny, ale nie poddawajmy sie, musimy brac swoje sila, jak nie chca
      dac po dobroci
      • Gość: garuch Re: Jutro urzadzam pikiete!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.08, 15:31
        Gość portalu: qaZ napisał(a):

> Nie moge uwierzyc w bezczelnosc miasta. Nie dosc, ze sam kupilem
        samochod,

Nie kupiłeś, tylko ukradłeś :) Tak powinno być napisane
        • Gość: as Re: Jutro urzadzam pikiete!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 16:42
          i jeszcze jest pijakiem, bo każdy pijak to złodziej ;)
          • Gość: Jujo Re: Jutro urzadzam pikiete!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.08, 16:53
            Urzedasy jeszce wypisujecie ? a miedzy nimi kolega wicka Krzysztof
            K. i Boguś G.DO ROBOTY !!!!
          • Gość: wsz Re: Jutro urzadzam pikiete!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 12:32
            No to juz porzadny pijak nie moze legalnie ukrasc samochodu w tym miescie?
            Niesamowite co to sie porobilo, trzeba pisac o pomoc go zwiazkow i ppp, tylko
            najpierw trzeba zrobic zrzutke na minimum 3 mikrofony, musimy byc lepsi od tych
            z ostatniej manifestacji! Tylko jak bedziecie organizowac mikrofony, to nie
            organizujcie ich od mediow, musza nagrywac, zeby opokazac jaka neisprawiedliwosc
            sie w miescie dzieje. Zorganizujcie najwyzej cos po zmroku ze sklepu
            elektornicznego, chyba, ze dadza po dobroci.
      • Gość: piaskiem w oczy Re: Jutro urzadzam pikiete!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 18:57
        Ja jestem w podobnej sytuacji.Na dodatek teraz potrzebuję większe
        auto i pewnie znowu będę musiała sama kupić.Co za chamstwo.Albo
        nie ! Poszukam sobie! Może jakieś auto będzie stało dłużej w jednym
        miejscu to sobie je zajmę,albo co tam! wezmę auto służbowe
        Kruczkowskiego! W końcu to państwowe i też za moje pieniądze!
        • Gość: Monika Do Piaskiem w oczy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.08, 19:39
          Gadasz tak jak zawodowy propagandzista Kruczkowskiego oj Anrzej
          Andrzej oczy Cie bede o kompa bolec daj już spokój chłopie
          • Gość: kera Re: Do Piaskiem w oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:05
            Andrzej dobrze gada :)
            • Gość: renegat Re: Do Piaskiem w oczy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.08, 20:09
              Andrzej gaga aby gadać. Sam w to nie wierzy. Wie, że w kłamstwo sto razy
              powtórzone wreszcie ktoś uwierzy.
              Widać szkołę Gebelsa lub Urbana.
              Brawo! Przed takimi droga kariery stoi otworem w kazdym systemie politycznym.
              dzień bez wazyliny- dniem straconym!
              • element102 Re: Do Piaskiem w oczy 29.04.08, 23:02
                Renegat-zasrańcu lubić nie lubić Kruczka to HGWiejstwo ,ale
                odpuszczenie tym małpom to by było sku..syństwo
                • Gość: pas Re: Do Piaskiem w oczy IP: *.wlb.vectranet.pl 29.04.08, 23:16
                  Mało elegancko, ale celnie!
                  • Gość: renegat Re: Do Piaskiem w oczy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.08, 00:23
                    Nie wiem co trafnego w jego wypowiedzi ?
                    Czy to, że ubliża mnie - czy to , że ubliża tym kobietom ?
                    Obelgę adresowaną do mnie rozumiem i nie wymaga komentarza, powodem była moja
                    wypowiedź, lecz dlaczego małpami nazywa te kobiety nie rozumiem. Przecież nie ma
                    brzydkich kobiet tylko wina czasami jest za mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka