Dodaj do ulubionych

PWSZ w Wałbrzychu zaprasza

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.08, 15:37
pl.youtube.com/watch?v=5Ft0sVW544M
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:39
      powiem krotko ODRADZAM
      • Gość: krzyś Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:48
        Ja tu studiuję, nie narzekam; więcej: jestem zadowolony, wszak kadra nie tylko
        miejscowa, ale przecież głównie uniwersytecka.
    • Gość: magda Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:50
      nawet profesor Kieres tu pracuje.
      • Gość: studentka TiR Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:45
        świetna uczelnia, polecam:)
        • Gość: hj Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:29
          w tej szkole wykładowcy swietni i zdolni...ale nie wszyuscy... i powiem
          szczerze ze studia dzienne to porazka.... chyba ze ktos lubi studiowac zeby
          studiowac (4-6 zajec w tygodniu)
          • magdzia_1 Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza 11.05.08, 19:12
            ja studiuję zaocznie i jestem bardzo zadowolona. atmosfera w szkole ok.
    • Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 19:16
      a poco wam studia? po to by pracowac na tasmie na strefie? :D
      • Gość: gg Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:29
        po to zeby kierowac takimi jak ty
        • Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 23:36
          wlasnie ja jestem kierownikiem i kieruje takimi jak
          wy.buahahahahahaha
          • Gość: gg Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:45
            i co podjarany jestes z tego powodu? teraz ty kierujesz nami a potem my wami....
            a jak nie bede toba kierował to bede zapiepszał na twoja marna emeryturkę

wiec az tak bardzo się nie ciesz...
            • Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 23:50
              drogi kolego gg tylko ja mam przewage- po pierwsze ja kieruje takimi
              jak ty bo chociażby ZAPIEPSZAŁ pisze przez " rz" a po drugie taki
              ktos jak ty wrecz na rozmowie kwalifikacyjnej mowi " a moge pracowac
              w weekendy? bo studiuje? " no i wtedy sobie mysle " jak ktos zdał
              chociazby jeden egzamin na studiach ? !
              • Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 09:43
                Powiem szczerze myślisz ze jesteś kierownikiem i jesteś nie wiadomo kim. Czasy
                się zmieniają nie szanujesz pracowników oni ci mówiż do widzenia. To ze zapewne
                w czasach PRL zdobyles pracę po znajomosci z brakiem wykształcenia nie powoduje
                ze jesteś lepszy....

drugie taki ktos jak ty wrecz na rozmowie kwalifikacyjnej mowi " a moge pracowac
                w weekendy? bo studiuje? " no i wtedy sobie mysle " jak ktos zdał chociazby
                jeden egzamin na studiach ? !---> nie rozumiem tego zdania, ale wnioskuje ze nie
                cenisz studentów dziennych? studia zaoczne to są właśnie łatwizna, wogole inny
                poziom. Skoncz sobie studia dzienne na polibudzie i pogadamy czy jestes taki kozak.

• Gość: kazio Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 12.05.08, 17:52
                Po trzecie, proszę używać przecinków. Trudno się czyta pana wypociny.
          • Gość: mmm Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.sattom.pl 19.06.08, 12:23
            Fifek ja jestem po tej szkole i aktualnie jestem Prezesem we własnej firmie.
            Myślę, że jesteś bardzo zakompleksionym człowiekiem. Współczuję twoim
            podwładnym. Uważam, że takie jednostki psują klimat w pracy i osobiście, jakbyś
            pracował u mnie to bym cie wyrzucił z pracy...
      • Gość: do fifka Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 13:23
        Napisales wczesniej- a poco wam studia? po to by pracowac na tasmie na strefie? :D

a tobie po co były?
      • Gość: kazio Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 12.05.08, 17:53
        PO CO
    • Gość: DeeS Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: 62.159.242.* 12.05.08, 09:26
      A dlaczego nie ma np. filologii angielskiej czy niemieckiej zaocznie?
      • Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.08, 12:31
        ale ja jestem po studiach-dlatego jestem kierownikiem i w czasach
        PRL nie zdobyłem tego stanowiska bo mam 30 lat.A z tym pytaniem
        studenta " czy moge pracowac w weekendy? " to nie zrozumiałes i
        wlasnie z tego sie smieje-widac Twoj poziom intelektualny.
        • Gość: hh Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:48
          to to gratuluje ci kierowniczego podejscia!! trzeba nam wiecej takich
          pedagogicznych, ambitnych kierownikow... swoją droga ciekawy jestem czego
          kierownikiem jestes? mam trzy opcje albo kierownikiem zamieszania albo jakiegos
          biura poselskiego ludzi z Pisu lub Samoobrony bo tam pracują tacy wykształciuchy
          • Gość: kazio Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 12.05.08, 17:50
            Wnioskując po poziomie wypowiedzi, wydaje mu się, że czymś kieruje. Podejrzewam,
            iż pan ten pochodzi z kręgu "fahofców".
            • Gość: haha Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: 62.87.128.* 12.05.08, 18:26
              bez urazy ale może to kierownik KFC albo McDonald'a. Pozdrawiam
    • Gość: :) Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: 91.203.16.* 19.05.08, 11:37
      szkola fajna ale duzo obiecuja malo robia- ponoc Logistyka miala byc juz od 2 lat a poki co jest ale na plakatach i maly druczek pod spodem - jesli ministerstwo sie zgodzi:)
      • Gość: Mądrala Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:46
        Tak się składa, że uczelniom państwowym ministerstwo rzuca kłody pod
        nogi, bo przecież to ono daje pieniadze, równiez na nowe kierunki na
        uczelniach. Zatem w mojej opinii dobrze, ze PWSZeta stara się o nowy
        kierunek. Tyle, że to nie jest proste, jak nam się wydaje. Szlag
        mnie trafia, jak pomyslę, ze prywatnym daje się bez umiaru, bo one
        po prostu zyją ze studentów, a mnie nie stać na studia w uczelni
        prywatnej, więc wybieram się na wałbrzyska PWSZetkę i czekam na
        informację, że ta logistyka będzie. Jesli nie, wybiorę inny
        kierunek, bo zastanawiam się albo turystyka albo politologia.
        Pozyjemy, zobaczymy.No i dobrze, że ten Legutko poleciał, bo ta cała
        nowa matura bo bani.
        • Gość: gacek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:56
          Na zaocznych płacisz zdajesz.Miałem starzystów po tej szkole ,papier
          fajny , inteligencja "o".Dyrektor katedry Jagodziński ,czy ktoś zna
          jego przeszłość uhaha.
          • Gość: zorientowany Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.08, 14:13
            Co Ty tam wiesz?
            Dyrektor J. to osoba na właściwym miejscu. Ma ogromną wiedzę i
            wielkie doświadczenie pedagogiczne. Zawsze też był autorytetem
            moralnym.
            • Gość: czytelnik Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 15:35
              Ale jaja, to sobie poczytaj prasę wałbrzyską z lat 2002-2003 , to
              cód że nie siedzi , a szkoda bo miał już praktykę
              • Gość: ks Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 18:00
                ciesza mnie takie CÓDA:)
                • Gość: gość Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 19:38
                  bo to cód nie spotykany
              • Gość: zoientowany do czytelnika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.08, 20:15
                A co zrobił Dyrektor J.?
    • Gość: trini Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 16:43
      Właśnie..co z tą logistyką?Nie uważacie,że takie oznaczenie "LOGISTYKA*" jest
      troszkę nieuczciwe, a starania uczelni trwają już chyba od dwóch lat..ja wiem,że
      ciężko jest spełnić wszystkie wymagania z otwarciem nowego kierunku ale bądźcie
      szczerzy wobec młodych ludzi,którzy na tych informacjach planują swoją
      przyszłość a potem są rozczarowani..a termin uzyskania informacji na ten
      temat..koniec czerwca???hmm...wiem.."reklama dźwignią handlu"..ale najpierw
      wyprodukujcie ten produkt, a wtedy reklama tu nie będzie potrzebna..myślę,że sam
      się obroni:)
      • Gość: LOgI Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:24
        Logistyka ma byc jesli znajda sie chetne osoby....musi byc
        przynajhmniej 25 czy 30 osob i kierunek wystartuje, wiadomo o tym
        juz od dawna chyba nawet od poczatku roku
        • Gość: toja Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:12
          Z tego, co się dziś dowiedziałem (informacja dnia), inżynierskie studia z
          logistyki będą od października na PWSZ. Jest na to zgoda ministerstwa. Można
          składać papiery. Ludzie ja tam się wybieram, bo nie ma to jak konkretny fach w
          ręku. Może spotkamy sie na pierwszym roku i oprócz nauki poimprezujemy. No
          właśnie, jak tam życie towarzyskie?
          • Gość: maturzystka08,IILO Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:23
            Dla mnie bomba, bo wybierałam sie do Wrocka, ale niestety finanse rodziny od
            sierpnia spadną i zapadła decyzja, ze mam zostać w Wchu. Nie mogłam się
            zdecydować, czy polibuda, czy PWSZ, a chciałam studiować jakiś konkretny
            kierunek. Tyle, że na polibudzie takie nieciekawe kierunki. Jeśli to prawda, co
            napisałeś w październiku stawiam piwo po pierwszym zajęciach na tym nowym
            kierunku. Jakoś się zgadamy. Mam nadzieję
            • Gość: konkret2 Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 00:21
              Wreszcie coś konkretnego, a nie jakaś głupia pedagogika albo socjologia.
    • Gość: prezes Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 16:05
      Podobno niezłą kaskę można po tym kierunku zarobić. Do zobaczenia w październiku.
      • Gość: wice-prezes Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 01:10
        Ile zarabiają logistycy ktoś może podać stawki.
        Mamy w regionie dużo zakładów więc z pracą po studiach nie powinno być kłopotów. To chyba najlepszy pomysł na studia w Wałbrzychu oby to była prawda. Jeśli zaliczę maturę to sie spotkamy :-)
        • Gość: vtv Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:07
          Oho, widze prawie wszyscy juz pewni, ze zdoalaja sie dostac na ten kierunek.
          Zebyscie sie nie zdziwili.
          • Gość: kalak Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:52
            pedagogika nie jest głupia, jak i zresztą socjologia taż nie!! na pierwszy z
            tych kierunków ja się wybieram. może ktoś chce oddać notatki w dobre ręce?? ;P
            • Gość: argh Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 21:57
              Pedagogika to smutny kierunek dla ludzi, ktorzy ida tam tylko po papier.
              • Gość: lol Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:06
                Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego z dnia 16 czerwca 2008 roku (znak
                DSW-1-03-4002-124/08) nadano Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Angelusa
                Silesiusa w Wałbrzychu uprawnienie do prowadzenia studiów pierwszego stopnia
                (inżynierskich) na kierunku logistyka. Zajęcia dydaktyczne rozpoczną się 1
                października 2008 roku.

• Gość: ksen Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:10
                  Koniec plotek - jak widać, PWSZ w Wałbrzychu rozpoczyna nabór na logistykę!!!
                  • Gość: trutulal8 Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:12
                    tak to prawda jesli chodzi o logistykę, więcej www.pwsz.com.pl
                    • Gość: rak Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:31
                      PWSZ AS w Wałbrzychu to całkiem niezła uczelnia.
                      Oprócz "zwykłego" studiowania na interesujących kierunkach i specjalnościach:
                      administracja, filologia (angielska, niemiecka, polska), turystyka, pedagogika,
                      politologia, logistyka(!), studenci mogą ubiegać się o półroczne stypendium
                      naukowe w ramach międzynarodowego programu wymiany studenckiej LLP/Erasmus, na
                      uczelniach partnerskich PWSZ AS zlokalizowanych: na Litwie, w Czechach, Turcji i
                      Portugalii. Ponadto, mogą rozwijać swoje pasje poprzez uczestnictwo w
                      funkcjonujących na uczelni kołach naukowych oraz konferencjach i seminariach.
                      Ciekawymi akcentami w codziennym funkcjonowaniu uczelni wydają się być z kolei
                      liczne wizyty, jakie to składają studentom i pracownikom PWSZ AS osobistości
                      życia społecznego i politycznego. Oprócz tego, warto wspomnieć o znakomitych
                      warunkach lokalowych PWSZ AS (patrz: gmach na ul. Zamkowej i budynek
                      zlokalizowany przy ul. Skargi). Wszystko to sprawia, że wałbrzyska PWSZ
                      prezentuje się całkiem ok. W każdym bądz razie pozdrawiam wiecznych malkontentów;)
                    • Gość: młody Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 22:16
                      trzeba zanosić papiery osobiście czy można przez internet?
                • Gość: Gość Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:13
                  A ile semestrów na logistyce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka