Gość: HUMMA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.08, 15:37 pl.youtube.com/watch?v=5Ft0sVW544M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:39 powiem krotko ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:48 Ja tu studiuję, nie narzekam; więcej: jestem zadowolony, wszak kadra nie tylko miejscowa, ale przecież głównie uniwersytecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:50 nawet profesor Kieres tu pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka TiR Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:45 świetna uczelnia, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:29 w tej szkole wykładowcy swietni i zdolni...ale nie wszyuscy... i powiem szczerze ze studia dzienne to porazka.... chyba ze ktos lubi studiowac zeby studiowac (4-6 zajec w tygodniu) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia_1 Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza 11.05.08, 19:12 ja studiuję zaocznie i jestem bardzo zadowolona. atmosfera w szkole ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 19:16 a poco wam studia? po to by pracowac na tasmie na strefie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:29 po to zeby kierowac takimi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 23:36 wlasnie ja jestem kierownikiem i kieruje takimi jak wy.buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:45 i co podjarany jestes z tego powodu? teraz ty kierujesz nami a potem my wami.... a jak nie bede toba kierował to bede zapiepszał na twoja marna emeryturkę wiec az tak bardzo się nie ciesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 23:50 drogi kolego gg tylko ja mam przewage- po pierwsze ja kieruje takimi jak ty bo chociażby ZAPIEPSZAŁ pisze przez " rz" a po drugie taki ktos jak ty wrecz na rozmowie kwalifikacyjnej mowi " a moge pracowac w weekendy? bo studiuje? " no i wtedy sobie mysle " jak ktos zdał chociazby jeden egzamin na studiach ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 09:43 Powiem szczerze myślisz ze jesteś kierownikiem i jesteś nie wiadomo kim. Czasy się zmieniają nie szanujesz pracowników oni ci mówiż do widzenia. To ze zapewne w czasach PRL zdobyles pracę po znajomosci z brakiem wykształcenia nie powoduje ze jesteś lepszy.... drugie taki ktos jak ty wrecz na rozmowie kwalifikacyjnej mowi " a moge pracowac w weekendy? bo studiuje? " no i wtedy sobie mysle " jak ktos zdał chociazby jeden egzamin na studiach ? !---> nie rozumiem tego zdania, ale wnioskuje ze nie cenisz studentów dziennych? studia zaoczne to są właśnie łatwizna, wogole inny poziom. Skoncz sobie studia dzienne na polibudzie i pogadamy czy jestes taki kozak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 12.05.08, 17:52 Po trzecie, proszę używać przecinków. Trudno się czyta pana wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.sattom.pl 19.06.08, 12:23 Fifek ja jestem po tej szkole i aktualnie jestem Prezesem we własnej firmie. Myślę, że jesteś bardzo zakompleksionym człowiekiem. Współczuję twoim podwładnym. Uważam, że takie jednostki psują klimat w pracy i osobiście, jakbyś pracował u mnie to bym cie wyrzucił z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fifka Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 13:23 Napisales wczesniej- a poco wam studia? po to by pracowac na tasmie na strefie? :D a tobie po co były? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 12.05.08, 17:53 PO CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeS Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: 62.159.242.* 12.05.08, 09:26 A dlaczego nie ma np. filologii angielskiej czy niemieckiej zaocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.08, 12:31 ale ja jestem po studiach-dlatego jestem kierownikiem i w czasach PRL nie zdobyłem tego stanowiska bo mam 30 lat.A z tym pytaniem studenta " czy moge pracowac w weekendy? " to nie zrozumiałes i wlasnie z tego sie smieje-widac Twoj poziom intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:48 to to gratuluje ci kierowniczego podejscia!! trzeba nam wiecej takich pedagogicznych, ambitnych kierownikow... swoją droga ciekawy jestem czego kierownikiem jestes? mam trzy opcje albo kierownikiem zamieszania albo jakiegos biura poselskiego ludzi z Pisu lub Samoobrony bo tam pracują tacy wykształciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 12.05.08, 17:50 Wnioskując po poziomie wypowiedzi, wydaje mu się, że czymś kieruje. Podejrzewam, iż pan ten pochodzi z kręgu "fahofców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: 62.87.128.* 12.05.08, 18:26 bez urazy ale może to kierownik KFC albo McDonald'a. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: 91.203.16.* 19.05.08, 11:37 szkola fajna ale duzo obiecuja malo robia- ponoc Logistyka miala byc juz od 2 lat a poki co jest ale na plakatach i maly druczek pod spodem - jesli ministerstwo sie zgodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądrala Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:46 Tak się składa, że uczelniom państwowym ministerstwo rzuca kłody pod nogi, bo przecież to ono daje pieniadze, równiez na nowe kierunki na uczelniach. Zatem w mojej opinii dobrze, ze PWSZeta stara się o nowy kierunek. Tyle, że to nie jest proste, jak nam się wydaje. Szlag mnie trafia, jak pomyslę, ze prywatnym daje się bez umiaru, bo one po prostu zyją ze studentów, a mnie nie stać na studia w uczelni prywatnej, więc wybieram się na wałbrzyska PWSZetkę i czekam na informację, że ta logistyka będzie. Jesli nie, wybiorę inny kierunek, bo zastanawiam się albo turystyka albo politologia. Pozyjemy, zobaczymy.No i dobrze, że ten Legutko poleciał, bo ta cała nowa matura bo bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:56 Na zaocznych płacisz zdajesz.Miałem starzystów po tej szkole ,papier fajny , inteligencja "o".Dyrektor katedry Jagodziński ,czy ktoś zna jego przeszłość uhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.08, 14:13 Co Ty tam wiesz? Dyrektor J. to osoba na właściwym miejscu. Ma ogromną wiedzę i wielkie doświadczenie pedagogiczne. Zawsze też był autorytetem moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 15:35 Ale jaja, to sobie poczytaj prasę wałbrzyską z lat 2002-2003 , to cód że nie siedzi , a szkoda bo miał już praktykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 18:00 ciesza mnie takie CÓDA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 19:38 bo to cód nie spotykany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoientowany do czytelnika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.08, 20:15 A co zrobił Dyrektor J.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trini Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 16:43 Właśnie..co z tą logistyką?Nie uważacie,że takie oznaczenie "LOGISTYKA*" jest troszkę nieuczciwe, a starania uczelni trwają już chyba od dwóch lat..ja wiem,że ciężko jest spełnić wszystkie wymagania z otwarciem nowego kierunku ale bądźcie szczerzy wobec młodych ludzi,którzy na tych informacjach planują swoją przyszłość a potem są rozczarowani..a termin uzyskania informacji na ten temat..koniec czerwca???hmm...wiem.."reklama dźwignią handlu"..ale najpierw wyprodukujcie ten produkt, a wtedy reklama tu nie będzie potrzebna..myślę,że sam się obroni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOgI Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:24 Logistyka ma byc jesli znajda sie chetne osoby....musi byc przynajhmniej 25 czy 30 osob i kierunek wystartuje, wiadomo o tym juz od dawna chyba nawet od poczatku roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:12 Z tego, co się dziś dowiedziałem (informacja dnia), inżynierskie studia z logistyki będą od października na PWSZ. Jest na to zgoda ministerstwa. Można składać papiery. Ludzie ja tam się wybieram, bo nie ma to jak konkretny fach w ręku. Może spotkamy sie na pierwszym roku i oprócz nauki poimprezujemy. No właśnie, jak tam życie towarzyskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka08,IILO Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:23 Dla mnie bomba, bo wybierałam sie do Wrocka, ale niestety finanse rodziny od sierpnia spadną i zapadła decyzja, ze mam zostać w Wchu. Nie mogłam się zdecydować, czy polibuda, czy PWSZ, a chciałam studiować jakiś konkretny kierunek. Tyle, że na polibudzie takie nieciekawe kierunki. Jeśli to prawda, co napisałeś w październiku stawiam piwo po pierwszym zajęciach na tym nowym kierunku. Jakoś się zgadamy. Mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret2 Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 00:21 Wreszcie coś konkretnego, a nie jakaś głupia pedagogika albo socjologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 16:05 Podobno niezłą kaskę można po tym kierunku zarobić. Do zobaczenia w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wice-prezes Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 01:10 Ile zarabiają logistycy ktoś może podać stawki. Mamy w regionie dużo zakładów więc z pracą po studiach nie powinno być kłopotów. To chyba najlepszy pomysł na studia w Wałbrzychu oby to była prawda. Jeśli zaliczę maturę to sie spotkamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vtv Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:07 Oho, widze prawie wszyscy juz pewni, ze zdoalaja sie dostac na ten kierunek. Zebyscie sie nie zdziwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalak Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:52 pedagogika nie jest głupia, jak i zresztą socjologia taż nie!! na pierwszy z tych kierunków ja się wybieram. może ktoś chce oddać notatki w dobre ręce?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argh Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 21:57 Pedagogika to smutny kierunek dla ludzi, ktorzy ida tam tylko po papier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:06 Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego z dnia 16 czerwca 2008 roku (znak DSW-1-03-4002-124/08) nadano Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu uprawnienie do prowadzenia studiów pierwszego stopnia (inżynierskich) na kierunku logistyka. Zajęcia dydaktyczne rozpoczną się 1 października 2008 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksen Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:10 Koniec plotek - jak widać, PWSZ w Wałbrzychu rozpoczyna nabór na logistykę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trutulal8 Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:12 tak to prawda jesli chodzi o logistykę, więcej www.pwsz.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 20:31 PWSZ AS w Wałbrzychu to całkiem niezła uczelnia. Oprócz "zwykłego" studiowania na interesujących kierunkach i specjalnościach: administracja, filologia (angielska, niemiecka, polska), turystyka, pedagogika, politologia, logistyka(!), studenci mogą ubiegać się o półroczne stypendium naukowe w ramach międzynarodowego programu wymiany studenckiej LLP/Erasmus, na uczelniach partnerskich PWSZ AS zlokalizowanych: na Litwie, w Czechach, Turcji i Portugalii. Ponadto, mogą rozwijać swoje pasje poprzez uczestnictwo w funkcjonujących na uczelni kołach naukowych oraz konferencjach i seminariach. Ciekawymi akcentami w codziennym funkcjonowaniu uczelni wydają się być z kolei liczne wizyty, jakie to składają studentom i pracownikom PWSZ AS osobistości życia społecznego i politycznego. Oprócz tego, warto wspomnieć o znakomitych warunkach lokalowych PWSZ AS (patrz: gmach na ul. Zamkowej i budynek zlokalizowany przy ul. Skargi). Wszystko to sprawia, że wałbrzyska PWSZ prezentuje się całkiem ok. W każdym bądz razie pozdrawiam wiecznych malkontentów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 22:16 trzeba zanosić papiery osobiście czy można przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PWSZ w Wałbrzychu zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:13 A ile semestrów na logistyce? Odpowiedz Link Zgłoś