ar-bat 23.05.08, 15:27 Gdzie robiliście fajne imprezy integracyjne ?proszę o pomoc zostałyśmy wytypowane do zorganizowania ,czy możecie mi pomóc ?Na co zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swat Re: imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 01:47 W restauracji Adria w Wałbrzychu, mają tam wszystko co potrzeba od menu do zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryśka Re: imprezy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.05.08, 10:00 To zależy dla kogo i za ile - w Książu organizują, firma Kras organizuje - ale to raczej dla firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 19:18 jeśli jesteś zainteresowana imprezą w górach, na linach lub w jaskiniach to bodajże Wałbrzyski Klub Jaskiniowy organizował jakieś plenerowe atrakcje firmom. Nie wiem kto dokładnie jest teraz bezpośrednio odpowiedzialny za te sprawy, ale poszukaj na www.nietoperek.boo.pl/news.php Myślę, że wrażenia niezapomniane Odpowiedz Link Zgłoś
dap-dap Re: imprezy 25.05.08, 20:50 Choc specjalizujemy się w imprezach przygodowych dla dzieci, to jeśli interesuje Cię impreza z przygodami, polecamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
dap-dap Re: imprezy 25.05.08, 20:52 Choc specjalizujemy się w imprezach przygodowych dla dzieci, to jeśli interesuje Cię impreza pełna przygód, polecamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodem Re: imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 18:44 jeżeli chodzi o imprezy do 30 osób, jest lokal co zajmuje się nietylko podawaniem drinków na takie imprezy ale i organizuje lub pomaga w zorganizowaniu całej większej imprezy. nazywa się Cafe Cairo, na ul Laszki 7, jaroty. Arabski klimat, shishe i fajna muza oraz kameralność zapewniają 100%ową integrację. pozdrawiam. numer tel do nich to 609 386 648 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-bat Re: imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:38 dziękuję za podpowiedz ,ale gdzie to jest .Nie wiem czy dojazd będzie dla ludzi odpowiedni ,bo co prawda mamy po 45 zł od osoby na 40 osób,ale wiadomo coś domówią ...i czy wrócą stamtąd do domu bezpiecznie .pzdr Odpowiedz Link Zgłoś