Dodaj do ulubionych

egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pwsz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:42
potrzebne wszelkie materialy na egzaminy z sesji letniej na I
rok...doslownie wszystko, probne egzaminy, egzemplarze z tamtego
roku oraz moze jakis tegoroczny przeciek, bylbym wdzieczny za
wszystko....bo trzeba sobie pomagac....we can make a deal....
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 19:41
      ??
      • Gość: karalajna Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.eranet.pl 28.05.08, 19:57
        nie potrafisz dostać się na studia bez niczyjej pomocy??????
    • Gość: cvcvc Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 22:37
      co koinkretnie
      • Gość: FA Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 10:11
        juz sie dostalem na studia teraz walcze o przetrwanie...najbardziej
        przydalyby sie egzaminy z PNJ, najwazniejsza jest gramatyka
        praktyczna i slownictwo wchodzace w sklad pnj'tu, morfologia i
        literatury, to by bylo na tyle. Bardzo prosze o pomoc bo pomagac
        sobie trzeba
        • Gość: gość Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.08, 11:59
          Wzajemna pomoc to podstawa przetrwania na studjach dla leni,
          nierobów, balangowiczów i cwaniaków. A gdzie nauka własna przyszły
          wykształciuchu?
          • Gość: FA Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 12:39
            Na tym kierunku trzeba miec tez duzo szczescia wiem bo juz sporo
            widzialem,zdarza sie tak ze nie zdaja ludzie ktorzy bardzo dobrze
            wladaja jezykiem, maja duzy zasob slowek i wiedzy ogolnej a zdaja
            najwieksze cioty, mozesz sie nie zgodzic ale ja swoje wiem,
            widzialem sporo takich przypadkow i znam sporo ludzi ktorzy np. nie
            potrafili powiedziec ze musza wyjsc wczesniej z zajec bo ida do
            lekarza a teraz sa na drugim roku, gosc nawet nie potrafil mi
            rozwiazac latwego przykladu ze strony biernej wiec o czym tu mowic?
            Nie wiem kim jestes ale jezeli wiesz jak wyglada ten kierunek na
            pwsz, to przyznasz mi racje, poziom ogolnie jest wysoki, przebijamy
            wroclawski uniwersytet ktory ma prawie o polowe mniej egzaminow w
            sesji letniej (bo mieli zimowa). Czasami wiedza nie wystarczy, to
            jest jak loteria...
            • Gość: cvcvcvc Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 12:44
              ja studiuje ale nie w wch i ogolnie zgadzam sie z przdmowca . porazka loteria i
              tyle . dodatkowo przechodze ci ktorzy ptrafia cos na blache bez zrozumienia i
              tyle. ludzie co mysla to maja ogolnie klopot. widze to teraz jak juz koncze.
              ogolnie jezyka to sie srednio nauczysz. spadac trzeba do uk albo usa
              • Gość: FA Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 12:53
                cvcvcv skoro konczysz powinienes miec jakies egzaminy czy cos w tym
                stylu...jesli tak to bylbym wdzieczny
                • Gość: cvcvcv Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 13:18
                  mam do advance i profi reszte oddalam. przykro mi ale jak cos to testy mozesz
                  sobie skserowac na nastepny rok albo moge ci sprzdac komplety ksiazek z cd
                  • Gość: FA Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:44
                    a moglabys wyslac co masz na meila?
                  • Gość: FA Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:49
                    a moglabys wyslac na meila cos co mogloby mnie zainteresowac?
                    przesylam link z planem zajrzyj moze mialas zajecia z ktoryms z
                    wykladowcow, co za tym idzie moze masz jakies egzaminy?? lub
                    zagadnienia do tych egzaminow przez nich ukladane

www.pwsz.com.pl/inc/instytuty/if/plan%20angielski%20letni%2007-08%20od%2031_03_2008.doc
                    • Gość: samosiejka Re: egzaminy a sesje 2008 filologia angielska pws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 18:07
                      Wspólczuje wszytstkim pierwszakom sesji letniej. Jestem teraz na
                      trzecim roku i wiem co wy teraz przezywacie. Sesja letnia na 1 roku
                      jest najgorsza. Duzo ludzi na niej odpada na angielskim, na
                      niemieckim nie ma takiego przesiewu. U mnie z 5 grup po pierwszym
                      roku zrobili 3 grupy. Tak wiec uczcie sie i nie zalamujcie jak nie
                      zdacie sesji w czerwcu,. U mnie nawet najwieksze kujony nie
                      pozdawaly w czerwcu, tylko we wrzesniu. Ale wy macie o tyle dobrze
                      ze teraz zostali sami ok nauczyciele. Nie ma takich debilow co byli
                      trzy lata temu. Oni potrafili dowalic testy na pnja!

Powodzenia na examach!
    • Gość: student filologii stdia -filologia angielska pws?????????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 19:34
      ekstra macie kadrę na tych studiach, sami naukowcy z tytułem
      magistra!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale siara!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: FA ...egzaminy...potrzebna pomoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:09
        moze i z zewnątrz wyglada niezbyt pieknie...ale...no wlasnie ale
        jest takie ze skoro mamy wiekszy poziom niz na UW to czegos nas tu
        musza uczyc, wiem to nie tylko z krazacych statystyk ale rozmawialem
        ze znajomymi wlasnie z tamtej uczelni, sa zszokowani roznicami, co z
        tego ze gdzie indziej ten kierunek jest prowadzony przez samych
        doktorow jak oni na wszystko zlewaja i wiem ze doktor doktorowi nie
        rowny a czasem magistrowi nawet...Personel na pwsz jest naprawde w
        porzadku, nie mozna nikomu nic zarzucic...pozatym jak ktos nie uczy
        w tej uczelni, jezeli ktos nie uczy sie na tym kierunku i jezeli
        ktos sie w ogole nie uczy i nie wie co to sesja to niech sie nie
        odzywa bo tacy jak wy tylko gadac potrafia...
        • Gość: jowka Re: ...egzaminy...potrzebna pomoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 15:33
          Wg mnie poziom wysoki aczxkolwiek malo mozna wyniesc z tej uczelni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka