Dodaj do ulubionych

Psie gówna!

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.03, 08:23
CZy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego właściciele psów wyprowadzają
swoje pupilki "na kupkę i siusiu" na place zabaw dla dzieci?Tak się dzieje na
Podzamczu.Czyżby większość właścicieli to takie dorodne buraki?Wczoraj po
południu trójka dzieci ubabrała się psimi odchodami, które spokojnie leżały
sobie wokół piaskownicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: 120 km /h Re: Psie gówna! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 03:16
      masz racje.wałbrzych w niedługm czasie zostanie zwyczajnie zasrany.zpodatków
      za psy utrzymuje się straż miejska.ale oni wolą wlepiać mandaty komuś
      innemu.bezrobotnym,rencistą i emerytom.sami szczają po krzakach.w ramach
      sprzątania świata może straż miejska weźmie woreczki i posprząta.hej
      • Gość: Nieskaplikowany ROZJECHAC TE PSY 120/H I JUZ! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.09.03, 03:04
    • Gość: kundel Re: Psie gówna! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 05:46
      JESTEM PSEM STRAŻNIKA MIEJSKIEGO.SRAM GDZIE CHCĘ I KIEDY CHCĘ.JESZCZE DZIŚ
      ZROBIĘ KUPĘ W PIASKOWNICY I OBSZCZAM ŚWIEŻO POSADZONE DRZEWKA.(ZANIM WYRWĄ JE
      WANDALE)POZDRAWIAM KOMENDANTA MOJEGO PANA STRAŻNIKA STRAŻY MIASTA WAŁBRZYCHA.
    • ledwozipie Re: Psie gówna! 30.09.03, 12:21
      Faktycznie psie gówna to zmora podzamcza. Nie można wejść spokojnie na trawnik
      po wszędzie leżą "miny". Straż miejska powinna z miejsca karać mandatami
      właścicieli psów. Nie mam nic przeciwko zwierzakom, ale strasznie denerwują
      mnie ich właściciele. Nienawidzę wręcz kretynów (lub kretynek), którzy stoją z
      psem bez smyczy i bez kagańca i krzyczą z daleka "niech się pan nie boi on nie
      gryzie". Pozdrawiam
      • Gość: berta Re: Psie gówna! IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.03, 17:03
        Znam to z autopsji - paniusia krzyczy - Pusia nie gryzie, proszę się nie bać -
        a Pusia bulterier lub bokserka, piana z pyska lecie, wzrok przekrwiony. A nie
        daj Boże takiej paniusi zwrócić uwagę, żeby psa do piaskownicy nie wpuszczała,
        to ona urażona, ależ Pusia tu kupeczki nie zrobi, tomądra psinka, tylko lubi
        po piaseczku pobiegać, a Pusia na to warczy na wszystkie dzieci i pianę toczy!
    • Gość: ex kucharz Re: Psie gówna!+ kulinaria(przepis na psinę) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.03, 09:28
      wszystkie bezpańskie pieski jak ktoś zauważył zostały
      zjedzone.smacznego.pozostały pieski tzw pańskie,każdy piesek ma swojego
      właściciela albo odwrotnie.piesek pański też może wylądować w garnku.jest
      trochę bardziej tłusty. przepis
      zabić psa
      ściągnąć skórę
      wybebeszyć flaki zachować na kiełbasę i kaszankę
      wydłubać oczy,krew zlać do wiadra
      porcjować
      ugotować
      zjeść doprawiając do smaku wg własnego uznania
      w ten sposób znikną pieski.i kupki
      oczekuję na wasze przepisy
      • Gość: justyna Re: Psie gówna!+ kulinaria(przepis na psinę) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.03, 09:54

Moja sąsiadka jest bardzo porządna. Zawsze wyprowadzając pieska na spacer
        zabiera ze sobą szufelkę do sprzątania odchodów. To jest dobry wzór.
        • Gość: kucharz Re: Psie gówna!+ kulinaria(przepis na psinę) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.03, 12:41
          gdzie mieszka sasiadka justyny.
          • Gość: Justyna Re: Psie gówna!+ kulinaria(przepis na psinę) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.03, 09:48
            Hiehiehie nie mogę zdradzić.
            • Gość: Justyna Re: Psie gówna!+ kulinaria(przepis na psinę) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.03, 09:50
              Zapomnialam dodać , że pies jest duży i sprzątanie po nim kupy to żadna
              przyjemnośc:)))))))))))
              • Gość: Majka ozłocić sąsiadkę Justyny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 17:42
                Ozłocić i postawić jako pomnik wzorowego posiadacza psa :)
                U mnie ok. 20.oo właściciele psów wypuszczają je luzem - niech pobiegają :(
                Stworzenia mądre z natury, biegają tylko po chodnikach, czasem stadnie. Efekt?
                Pusto na ulicy, bo nikt rozsądny nie pójdzie na spacer, by takiego o
                przerwionych oczkach nie spotkać.
                No i posprzątać przed domem można sobie rano...nawet nie ma na kogo
                pomarudzić, bo psy biegają "anonimowo" :(((
                • Gość: Justyna Re: ozłocić sąsiadkę Justyny! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.03, 11:31
                  tak jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka