Dodaj do ulubionych

wczasy z triada

27.06.08, 21:02
zrezygnowałem z wycieczki w triadzie, ale szef biura w wałbrzychu
nie chce mi oddać pieniedzy!!!Uważajcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: adriana Re: wczasy z triada IP: 62.87.244.* 27.06.08, 21:59
      Chyba to była zbyt późna rezygnacja? tak?
      • Gość: Egipt Re: wczasy z triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:32
        "1. Klient może odstąpić od udziału w imprezie. Za datę odstąpienia przyjmuje się:
        a. dzień wpływu pisemnego oświadczenia do Organizatora,
        b. dzień niewykonania przez Klienta czynności określonych Umową lub Warunkami
        uczestnictwa we wskazanych terminach.
        2. W przypadku odstąpienia Klienta od udziału w imprezie z przyczyn nie leżących
        po stronie Organizatora (jak np. odmowa wydania paszportu, brak wizy, brak
        dokumentów upoważniających do przekroczenia granicy, choroba, sprawy rodzinne,
        niemożność otrzymania urlopu) Organizator, z zastrzeżeniem pkt 3, 7, 8, 9
        dokonuje następujących potrąceń od osoby, w celu pokrycia kosztów poniesionych
        przez Organizatora w związku z przygotowaniem imprezy, w wysokości ustalonej w
        formie ryczałtu:
        a.na 45 lub więcej dni przed datą wyjazdu potrąca się 10% ceny imprezy,
        b. w terminie 44-31 dni przed datą wyjazdu potrąca się 20% ceny imprezy,
        c. w terminie 30-15 dni przed datą wyjazdu potrąca się 50% ceny imprezy,
        d. w terminie 14-7 dni przed datą wyjazdu potrąca się 80% ceny imprezy,
        e. w terminie 6-1 dnia przed datą wyjazdu oraz w dniu wyjazdu potrąca się 90%
        ceny imprezy.
        Wysokości wskazanych wyżej potrąceń są kosztami szacunkowymi, ustalanymi w
        oparciu o standardowe koszty imprezy. W razie zaistnienia różnicy pomiędzy kwotą
        potrącenia a kosztami rzeczywiście poniesionymi przez Organizatora, Organizator
        dokona w oparciu o własną dokumentację weryfikacji kosztów rzeczywiście
        poniesionych w indywidualnym przypadku oraz zwrotu stosownej kwoty. Zwrotu
        różnicy dokonuje się w miejscu podpisania Umowy lub na wskazany przez Klienta
        numer rachunku bankowego."

Tyle regulamin. Jadę (lecę) w sierpniu i mam nadzieję, ze się z Triadą nie przejadę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka