pawka28 27.06.08, 21:02 zrezygnowałem z wycieczki w triadzie, ale szef biura w wałbrzychu nie chce mi oddać pieniedzy!!!Uważajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adriana Re: wczasy z triada IP: 62.87.244.* 27.06.08, 21:59 Chyba to była zbyt późna rezygnacja? tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egipt Re: wczasy z triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:32 "1. Klient może odstąpić od udziału w imprezie. Za datę odstąpienia przyjmuje się: a. dzień wpływu pisemnego oświadczenia do Organizatora, b. dzień niewykonania przez Klienta czynności określonych Umową lub Warunkami uczestnictwa we wskazanych terminach. 2. W przypadku odstąpienia Klienta od udziału w imprezie z przyczyn nie leżących po stronie Organizatora (jak np. odmowa wydania paszportu, brak wizy, brak dokumentów upoważniających do przekroczenia granicy, choroba, sprawy rodzinne, niemożność otrzymania urlopu) Organizator, z zastrzeżeniem pkt 3, 7, 8, 9 dokonuje następujących potrąceń od osoby, w celu pokrycia kosztów poniesionych przez Organizatora w związku z przygotowaniem imprezy, w wysokości ustalonej w formie ryczałtu: a.na 45 lub więcej dni przed datą wyjazdu potrąca się 10% ceny imprezy, b. w terminie 44-31 dni przed datą wyjazdu potrąca się 20% ceny imprezy, c. w terminie 30-15 dni przed datą wyjazdu potrąca się 50% ceny imprezy, d. w terminie 14-7 dni przed datą wyjazdu potrąca się 80% ceny imprezy, e. w terminie 6-1 dnia przed datą wyjazdu oraz w dniu wyjazdu potrąca się 90% ceny imprezy. Wysokości wskazanych wyżej potrąceń są kosztami szacunkowymi, ustalanymi w oparciu o standardowe koszty imprezy. W razie zaistnienia różnicy pomiędzy kwotą potrącenia a kosztami rzeczywiście poniesionymi przez Organizatora, Organizator dokona w oparciu o własną dokumentację weryfikacji kosztów rzeczywiście poniesionych w indywidualnym przypadku oraz zwrotu stosownej kwoty. Zwrotu różnicy dokonuje się w miejscu podpisania Umowy lub na wskazany przez Klienta numer rachunku bankowego." Tyle regulamin. Jadę (lecę) w sierpniu i mam nadzieję, ze się z Triadą nie przejadę. Odpowiedz Link Zgłoś