madra.mysz 29.06.08, 22:18 czy ktoś wie co lata na podzamczu, brzuszek jak u pszczoły, cienki pancerzyk, w kształcie jak u zuka, pełno tego przy krzakach i drzewach i lataja za ludźmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiul-a24 Re: robaki na podzamczu 29.06.08, 22:25 to nie tylko na podzamczu ale w srodmiesciu wieczorem tez sa te obrzydliwe robale!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 22:26 To jakies trzmiele-bombowce. Wleciał mi przed chwilą jeden przez balkon - na szczęście ewakuował się sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysia Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 22:44 te robaki sa straszne jest tego wszedzie pelno i lataja jak wsciekle za kazdym koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: robaki na podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.06.08, 22:50 na piaskowej tez tego pelno a nazywaja sie .. skorwibolce .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysia Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 23:01 z tego co wiem to chrabąszcz majowy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysia Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 23:11 lub tez to moze byc Guniak czerwczyk ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: robaki na podzamczu IP: *.wlb.vectranet.pl 30.06.08, 00:29 hehe :D co do latania za ludzmi to fakt ! :D dawno sie tak nie polewalem jak dzis. kumpel byl taki odwazny jak moja dziewczyna mowila ze sie tego boi , ale jak do niego sie robaczek przyczepil to sam spieprzal az sie kurzylo :D hehe czy ktos z was wie dlaczego te robale lataja za ludzmi ? czy to w ogóle jest w stanie wyrządzić jakąś krzywdę ? :P grysie czy coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: robaki na podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 13:49 Te robaczki-raczej ROBAKI to są chrabąszcze. Krzywdy nikomu nie zrobią, ale wielkość ich i brzęczenie jest odstraszające- to fakt. Niema strachu i bez obaw:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Re: robaki na podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 13:59 Potwierdzam :), sam miałem jednego w domu, troszke się zmęczył więc do pudełka z zapałkami i na balkon, mieszkał tam z 4 dni i zwiał, fajne zwierzątka i miłe mają "futerko" :) ale niestety szkodniki, a że za ludźmi latają - powodem jest że lubią ciepło i lecą w strone ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Re: robaki na podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:33 Hehe. Chłopy, a boją się chrabąszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: robaki na podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:16 to na 100 % GUNIAK CZERWCZYK , wystepuje tylko o okreslonych godzinach w czerwcu i zadko jest szkodliwy dla ludzi , aczkolwiek nieprzyjemny w obyciu. Odpowiedz Link Zgłoś