Dodaj do ulubionych

robaki na podzamczu

29.06.08, 22:18
czy ktoś wie co lata na podzamczu, brzuszek jak u pszczoły, cienki
pancerzyk, w kształcie jak u zuka, pełno tego przy krzakach i
drzewach i lataja za ludźmi!!!
Obserwuj wątek
    • kasiul-a24 Re: robaki na podzamczu 29.06.08, 22:25
      to nie tylko na podzamczu ale w srodmiesciu wieczorem tez sa te obrzydliwe robale!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dorota Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 22:26
      To jakies trzmiele-bombowce. Wleciał mi przed chwilą jeden przez
      balkon - na szczęście ewakuował się sam :)
      • Gość: Tysia Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 22:44
        te robaki sa straszne jest tego wszedzie pelno i lataja jak wsciekle
        za kazdym koszmar
        • Gość: mlody Re: robaki na podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.06.08, 22:50
          na piaskowej tez tego pelno a nazywaja sie .. skorwibolce ..
          • Gość: Tysia Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 23:01
            z tego co wiem to chrabąszcz majowy. Pozdr
            • Gość: Tysia Re: robaki na podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 23:11
              lub tez to moze byc Guniak czerwczyk ...
              • Gość: --- Re: robaki na podzamczu IP: *.wlb.vectranet.pl 30.06.08, 00:29
                hehe :D co do latania za ludzmi to fakt ! :D dawno sie tak nie
                polewalem jak dzis. kumpel byl taki odwazny jak moja dziewczyna
                mowila ze sie tego boi , ale jak do niego sie robaczek przyczepil to
                sam spieprzal az sie kurzylo :D

hehe

czy ktos z was wie dlaczego te robale lataja za ludzmi ?

czy to w ogóle jest w stanie wyrządzić jakąś krzywdę ? :P

grysie czy coś ?
                • Gość: martin Re: robaki na podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 13:49
                  Te robaczki-raczej ROBAKI to są chrabąszcze. Krzywdy nikomu nie zrobią, ale
                  wielkość ich i brzęczenie jest odstraszające- to fakt. Niema strachu i bez
                  obaw:)Pozdrawiam
                  • Gość: TnBd Re: robaki na podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 13:59
                    Potwierdzam :), sam miałem jednego w domu, troszke się zmęczył więc do pudełka z zapałkami i na balkon, mieszkał tam z 4 dni i zwiał, fajne zwierzątka i miłe mają "futerko" :) ale niestety szkodniki, a że za ludźmi latają - powodem jest że lubią ciepło i lecą w strone ciepła.
                    • Gość: Biały Re: robaki na podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:33
                      Hehe. Chłopy, a boją się chrabąszcza.
                      • Gość: Marta Re: robaki na podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:16

to na 100 % GUNIAK CZERWCZYK , wystepuje tylko o
                        okreslonych godzinach w czerwcu i zadko jest szkodliwy dla
                        ludzi , aczkolwiek nieprzyjemny w obyciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka