Dodaj do ulubionych

Makro w Wałbrzychu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:29
Czy ktoś był już na rozmowie kwalifikacyjnej w biurze tymczasowym firmy MAKRO na ul.Dmowskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 22:17
      tak ja bylam w tej chwili poszukuja kogos na pozyskiwacza klienta tj ktos taki co dostanie mapke i bedzie musial jechac do danego miasta i pozyskiwac klientow proponowac karty macro:))
    • Gość: Bart Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 25.07.08, 12:09
      Widzialem jzu ludzie ze skierowaniami na badania biegaja ..
      • Gość: last Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.08, 13:36
        a gdzie ma byc te makro w walbrzychu? w ktorym miejscu?
        • Gość: agata Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:02
          z tyłu za tesco
          • Gość: JJ Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 25.07.08, 19:46
            no to chyba w Szczawnie Zdroju a nie w Wałbrzychu..orientacja w
            terenie leży odłogiem...
            • Gość: casX Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 19:56
              hura!!! będzie więcej miejsca do spacerowania z rodziną w niedziele
              po supermarketach....!!!!!!!!
              • Gość: agata Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 21:26
                zapomnij musisz mieć karte stałego klijęta ,chyba że masz własną firme to
                wejdziesz za okazaniem dowodu i karty.To jest hurtownia a nie market
            • Gość: agata Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 21:29
              A może podzamcze?
              • Gość: ja Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.gprs.plus.pl 25.07.08, 22:56
                wszystko się zmieniło ( Makro we Wrocławiu w 90 latach tak robiło że były karty
                ) i wejść może każdy bez kart, natomiast kupować można tylko hurtowo.
                • Gość: gość Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 18:30
                  Od kiedy to do Makro we Wrocławiu można wejść bez karty? Byłam kilka
                  dni temu i jest to raczej niemożliwe....jest czytnik i bramka, tak,
                  jak zawsze pozdrawiam
    • Gość: iloo Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 20:25
      tak ja bylam.
    • marta_pir Re: Makro w Wałbrzychu 02.08.08, 13:26
      Hej Wszystkim. Ja byłam na rozmowie w MAKRO. Złożyłam już wszystkie potrzebne
      dokumenty, zrobiłam badania i podpisałam umowę o ubezpieczenie. Rozmawiałam
      ostatnio z Panią z sekretariatu i szkolenie zaczyna się 25.08.2008 i ma trwać 3
      dni. Z tego co wiem to 2 dni teorii i dzień wyjazdu na inną halę makro (maybe
      WRocław). Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych pracowników!! Do zobaczyska 25
      siepnia :))
      • Gość: Marko Pozdrawiam IP: 83.12.74.* 02.08.08, 13:58
        wszystkich detalistów , "szczękowców" i tandeciarzy ze swoich
        marnych ale za to drogich nibysklepów.
        • Gość: ssss Re: Pozdrawiam IP: *.chello.pl 02.08.08, 14:02
          czyli wejsc do makro bedzie trzeba prowadzic dzialalnosc gosp..:/ a jakos inacze j mozna??
          • Gość: Justyna Re: Pozdrawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 17:59
            Osoba, która prowadzi działalność może wprowadzić ze 2- 3 osoby, ale
            wtedy będzie musiała ,,wziąć" Twoje zakupy na siebie, bo w kasie
            trzeba okazać kartę.
      • Gość: mm Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:54
        czy są wymagane prawo jazdy ?
        • Gość: pytek ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:10
          1. Czy renciści i kombatanci wojenni mogą wejść ?
          2. Jest jakaś granica wieku ?
          3. trzeba mieć obówie zmienne ?
          4. Czy wystarczy może karta tesco ?
          5. Tam trzeba się ładnie ubrać czy można przyjść w dresie ?
          • marta_pir Re: ??? 03.08.08, 14:04
            ad.1 Renciści nie, kombatanci tak.
            ad.2 Średnia pomiędzy -100 a +200 lat
            ad.3 Można wejść tylko na bosaka
            ad.4 Karta z tesco nie wystarczy, trzeba mieć też z castoramy, liroy merlin, obi
            i JYSK
            ad.5 W strojach wieczorowychlub porannych.

WARIATY :D HEHEHE
            • Gość: pytek Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 15:19
              hehe marta_pir jesteś super !!! Pozdrawiam Cie gorąco
    • Gość: ela Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 16:08
      słyszałem że trzeba jeszcze mieć karte skarbonke z auchan,a panie
      wtgolone cipki ;-)
      • Gość: pytek Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 03:18
        hehe , jak ja kocham ludzi z poczuciem humoru...
        szczególnie kobiety :D
        • marta_pir Re: Makro w Wałbrzychu 04.08.08, 15:07
          My też lubimy ludzi z poczuciem humoru! :) A Ty Pytek będziesz też pracować w
          Wałbrzyskim MAKRO?
          • Gość: pytek Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 11:16
            Hehe ja ni,takich jak ja to tylko do kabaretów biorą :D
            pozdrawiam-Jarek
            • marta_pir Re: Makro w Wałbrzychu 10.08.08, 10:20
              WItam ponownie :) Kto będzie pracował w Wałbrzyskim MAKRO?
              • Gość: bożena Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 21:31
                cześć własnie nie wiem czy się dostałam bo żadnego skierowania na badania nie dostałam kazali mi czekać 2-tygodnie na odpowiedz.Czy też tak miałaś? odp. dzięki.
                • Gość: Justyna Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:45
                  Jeżeli się dostałaś to będzie telefon, a jeżeli nie to przyślą Ci
                  list z podziękowaniami za to, że zainteresowałaś się ich ofertą;].
                  • marta_pir Re: Makro w Wałbrzychu 11.08.08, 11:27
                    Nie wiem jak to jest u nich z czekaniem, ja na rozmowie kwalifikacyjnej
                    dostałam skierowania na badania i inne papierzyska. Później je zawiozłam i
                    podpisałam umowę o ubezpieczenie. Z tego co wypytałam to sekretarka będzie
                    dzwonić kiedy podpisujemy umowę o pracę. A szkolenie zacznie się 25 sierpnia,
                    chyba ok.8:00 rano. Ale ręki nie dam sobie uciąć :)

Co do MAKRO to mają otworzyć na początku 2009 roku.. tak słyszałam :)

Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: kaśka Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 07.09.08, 20:19
          Czy tam pracuje się na zmiany ? Ile się zarabia jako
          poracownik hali , czy takie stanowisko jest ?
          Dzięki za odpowiedz.
    • Gość: mak Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 22:23
      .
      A kiedy to maja otworzyć ????????
      .
      .
      w końcu przestanę jeździć do Wrocławia.
    • marta_pir Re: Makro w Wałbrzychu 26.08.08, 22:46
      No i wszystko zaczęło się wczoraj :D Szkolenie trwa do czwartku a piątek już
      praca :) Ale są naprawdę fantastyczni, uprzejmi ludzie i czas leci błyskawicznie
      :) Uwaga, uwaga :D REPREZENTANCI MAKRO NADCHODZĄ :D POzdrowionka
      • figaro92 Re: Makro w Wałbrzychu 30.08.08, 20:45
        dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do Makro w
        Wałbrzychu. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć o co pytają...może
        jakieś szczególne pytania zadają... no i najwazniejsze... ile
        płacą???
        • Gość: Kris Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.08, 09:28
          Dziś wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do makro na kierownika działu,
          zobaczymy co zaoferują i czy warto będzie skorzystać z oferty makro :)
          • Gość: xxx Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:09
            A na którą godzinę ?
            bo ja mam na 13.20.
            • Gość: Kris Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.08, 13:04
              Ja mam na 13.40
            • Gość: xxx Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 10:54
              No i byłam. Dość że się spóźnili to jeszcze nie sprostali moim
              wymaganiom. Przykre jak na taką dużą firmę.
              • Gość: Kris Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 13:47
                Mieszane uczucia mam po tej rozmowie, tajemniczość pani która przeprowadzała
                pierwszy etap rozmowy mnie rozbawiła :D, nic na temat warunków pracy, tylko
                wypytanie o szczegóły,a czemu dlaczego, po co, na co, konkretnej oferty zero. No
                ale w drugim etapie rozmowa z kierownikiem była już ok :)wporzo gość i konkretny
                - niestety zarobki na oferowanym stanowisku....:( Rezygnuje
                • danus8 Re: Makro w Wałbrzychu 02.09.08, 14:13
                  moglbys zdradzic o jakie pieniadze mniej wiecej chodzi i o jakie stanowisko? ja
                  jutro mam niby tam sie stawic i sie zastanawiam nad sensem:) dzieki i pozdrawiam
                  • Gość: Kris Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 15:00
                    Stanowisko - koordynator,zastępca kierownika działu - na okres próbny
                    1300-1400zl netto, po okresie próbnym czyli 2 miesiącach kontrakt na rok, stawka
                    niewiele większa, biorąc pod uwagę zakres obowiązków żadna rewelacja:(
                • Gość: xxx Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:45
                  Ja tez zrezygnowałam koszmar.
                  • danus8 Re: Makro w Wałbrzychu 02.09.08, 14:58
                    cos wiecej...jakie warunki placowe na jakim stanowisku?? pozdrawiam
    • danus8 Re: Makro w Wałbrzychu 01.09.08, 13:01
      wlasnie jakie pytanka rzucaja? standardowe czy maja jakies ulubione by troche
      podposcic kandydata:) no i jakie zarobki?
    • Gość: Mat Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 17:23
      A pytanie z innej beczki... gdzie w Wałbrzychu będzie Makro? czy Wałbrzych nie
      jest za duży na taki podły sklep?
      • Gość: ZiBi Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.09.08, 17:39
        Całe szczęśćie że jednak w Wałbrzychu Makro nie będzie. Zbyt podłe
        to miasto.
        Będzie w Szczawnie Zdroju
        • Gość: Mat Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:24
          Wiesz.. ja obrażam Makro, które swego czasu potraktowało mnie jak psa... ale dla
          czego Ty obrażasz moje miasto? Co Ci ono zrobiło, czy to źle,że dzięki wielkości
          Wałbrzycha będziesz robił zakupy w tym podłym miejscu??? jak chcesz to kupuj
          nawet na najbliższym gnojowisku, ale nie obrażaj mnie!!! Albo na radzie "miasta"
          postaw wniosek o odgrodzeniu szczawna wysokim płotem od Wałbrzycha.. swiją drogą
          ciekawie by to wyglądało :)
          • Gość: MONIA Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 21:59
            NO I PRACUJEMY!! POZDRAWIAM
            • azza4 Re: Makro w Wałbrzychu 01.09.08, 22:03
              Czy karta do Makro z innego kraju upowaznia do robinia zakupow tez w
              Polsce?
              • Gość: Kurde Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 03:38
                Więc wszyscy mali sklepikarze pakujcie się, najbiedniejsze miasto a
                same markety pytam kto ma robić w nich zakupy jak tu jest bieda.
                Po co to, rozwalą wszystkie małe sklepiki.
                Nie można było pozwolić żeby powstał REAL i ponim już się posypało.
                Pytanie: dlaczego obcy tak bogaty kapitał nas bombarduje, dlaczego
                Polak we własnym kraju ma być dziadem, kto na to pozwale, nam
                odebrano się wzbogacić my mali, nie mamy szans z tymi molochami, oni
                kapitał robili od czasu 2 wojny, wtedy gdy nas komuna dręczyła.
                Tylko ocet i musztarda.
                Nie jest to uczciwe, nasze władze, nie mając pomysłu na nasz kraj,
                sprzedają co się da a tym rozkradają nasz wspólny majątek.
                Jesteśmy dziadami we własnym kraju, jednak Hitler wygrał bo
                zapie..my w obozach pracy za grosze
                Jaki wniosek z tego.
                Pozdrawiam.
                • Gość: MONIA Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 20:24
                  tak karta działa na całym swiecie
                  pozdrawiam
                  To nie sklepikarze maja sie pakowac tylko hurtownie bo nie wiem czy
                  wiesz, ale Makro nie jest marketem ogólnodostepnym tylko Hurtownią..
                  podrawiam
                  • Gość: ZiBi Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.09.08, 21:14
                    W dodatku droższą od naszych hurtowni.

Jeżeli będą mieli ceny z Wrocławia, to nikt z naszych tu nie zginie.
                    • marta_pir Re: Makro w Wałbrzychu 02.09.08, 21:16
                      Pracuję w makro od dwóch tygodni, od tygodnia na stanowisku lidera. Nie jest
                      źle! A zespół jest naprawdę rewelacyjny. Pozdrawiam
                      • danus8 Re: Makro w Wałbrzychu 02.09.08, 21:34
                        a jaka placa? pracujesz na zmiany?
                • Gość: gość do Kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 09:18
                  Twierdzisz że ludzie w Wałbrzychu są biedni? To powiedz mi dlaczego
                  kiedy nie pojadę do jakiegoś marketu, w kolejce do kasy stoję
                  dobrych kilkanaście minut, i to nie za ludźmi kupującymi puszkę
                  konserwy turystycznej i mleko. Wałbrzyszanie mają kasę, i wydają ją
                  tam, gdzie jest duzy wybór. Małe sklepiki też mają rację bytu, ale
                  niestety skończyły się czasy że zawiniesz gó.. w papierek i się
                  sprzeda. Teraz trzeba się mocno napracować, żeby przyciągnąć
                  klienta, i to nie wina marketów, tylko tego, że nareszcie ludzie są
                  świadomi tego, że mają wybór i mogą kupić coś co naprawdę chcą, a
                  nie to co akurat jest w Twoim sklepie. Pozdrawiam
                  • Gość: agata Re: do Kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:20
                    Ty kurde!!!!!!Tak ludzie w Wałbrzychu są biedni,bo co raz w miesiącu 10 czy tam 15 stoją w kolejce w markecie to myślisz że są bogaci. Chyba Cię pogieło.(A w tym Wałbrzychu z uczciwej pracy to się nikt niedorobi)
          • Gość: ZiBi Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.09.08, 21:24
            To miasto zrobiło mi to, że wydaję tysiące PLN co chwilę na remonty
            zawieszenia. W innych miastach na oryginalnym zawieszeniu ludzie
            robią w takim samym aucie dziesiątki tysięcy km, a mi się udało
            zrobić tylko 16 tysięcy mimo, że staram się omijać studzienki itp.
            Dziwię się że jeszcze policja za zygzaki na drodze mi mandatu nie
            dała.

Tak więc widzisz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Zakupy powiadasz... Gdyby nie strefa i Anglia to nie miał by kto ich
            robić. Miasto i tak jest w sumie biedne. Kolejny market... tylko na
            to stać miasto? O przepraszam... hurtownia.
            Powstaną galerie? jeżeli będą miały taki rozrzut ofert jak teraz w
            stosunku do Wrocławia to ja passuję. Obecnie wyprzedaż Wrocław i
            Wałbrzych to dwa światy - tam bo sezon się kończy, u nas szmaty i to
            co tylko ewentualnie na biednym wschodzie się sprzeda za pare
            kopiejek.
            • Gość: Mat Re: Makro w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 05:34
              Chciałeś przypieprzyć? to ci się nie udało, to że Makro powstanie w Szczawnie
              nie zmienia sytuacji ani Wałbrzycha z jego dziurami na drodze ani Szczawna,
              które nie jest lepsze. A jeżeli Wrocław tak Ci się podoba no cóż... ponoć tam są
              wolne mieszkania, praca, dobre drogi, bogaci ludzie, więc przeprowadź się i nie
              obrażaj tych co mimo wszystko lubią mieszkać Wałbrzychu.
    • Gość: jacek01g Makro nie jest konkurencją dla Reala lub Tesco IP: *.chello.pl 07.09.08, 21:43
      czy innej Biedronki. Zwłaszcza ze Real i Makro mają tego samego właściciela.

Makro jest do zakupów hurtowych dla firm, sklepików, osób prowadzących
      działalność gospodarczą. Makro nie jest budowane z myślą o Wałbrzychu ale też
      Świdnicy, Świebodzic, Kamiennej Górze i pewnie Jeleniej Góry czyli firm z tych
      wszystkich miejsc które teraz robią zakupy na Bielanach Wrocławskich a po
      wybudowaniu w Szczawnie firma może ich skierować do hali gdzie mają bliżej.
      Okolice które miałoby być obsłużone przez Makro to jakieś 250-300tys ludzi a
      tyle liczy sobie miasto wielkości Kielc lub Gdyni.

Druga sprawa - to nie WASZE pieniądze są inwestowane w tę halę (tak samo jak w
      Galerię Victoria jak i Magnolia) tylko pieniądze inwestorów. Dlatego i g...wno
      nas powinno obchodzić na co oni wydają (o ile wydają na legalne rzeczy) swoje
      pieniądze jak i g...wno powinno nas obchodzić czy ich inwestycje mają sens i są
      opłacalne.

Skoro ktoś wydaje kilkadziesiąt mln zł na halę Makro albo 100ln euro na Galerię
      Magnolia to - zakładam - dokładnie obejrzał te pieniądze z obu stron i zrobił
      opłacalność całego przedsięwzięcia. Skoro inwestuje to widocznie mu się to
      będzie opłacać i ma w d..pie durne wałbrzyskie teksty pt. "ludzie mają coraz
      mniej pieniędzy".

Dlatego nie rozumiem tego jojczenia o kolejnym blaszaku czy galerii w Wałbrzychu.
      • marta_pir Re: Makro nie jest konkurencją dla Reala lub Tesco 08.09.08, 05:51
        Dobrze mówisz :) Popieram Cię całkowicie.. Odpowiem na pytania.. praca w MAKRO
        póki co nie jest na zmiany pracujemy od 8:00 do 16:15 w tych 15 minut przerwy
        płatnej i 15 niepłatnej. Po wybudowaniu hali MAKRO będzie otwarte od 03:00 do
        22:00. MAKRO JEST HURTOWNIĄ!! Więc mają tam wstęp tlko podmioty gospodarcze a
        nie klienci detaliczni :) Kolega z góry ma racje.. wasze i nasze pieniądze tu
        nie mają nic do rzeczy :)
        • Gość: cczarna Re: Makro nie jest konkurencją dla Reala lub Tesc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 12:57
          Czy ktos wie ile tam ma kasjer brutto?? badz kierownik dzilu kas??? prosze o odp poprostu chce porownac zarobki podobno tam ma byc rewelacja dzieki
        • Gość: dune Re: Makro nie jest konkurencją dla Reala lub Tesc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 20:22
          pani marta_pir, kto pracuje od 8.00 do 16.15, ten pracuje. Zapomniałaś dodać, że
          to są skromne wyjątki. Jeśli chodzi o reprezentantów, to jak ich wywalą w teren
          powiedzmy do szklarskiej, to TAM kończą o 16.15. A kiedy będą w domu?
          I czy jak się przyjmiesz na halę, która- jak sama napisałaś, będzie czynna od
          3.00 do 22.00, to czy też będziesz taka pro-makro, i że pracujesz sobie
          równiutko 8h i 15 min, w takich fajnych porach?
          ja nie narzekam, ale też świetnie rozumiem tych, którzy tu marudzą.
          Zresztą, gdzie człowiek nie pracuje, zawsze musi pojęczeć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka