Dodaj do ulubionych

Podwyżka cen wody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 15:52
Czy coś się wyjaśniło z podwyżkami wody? Pytam bo były posty, które opisywały
drakońskie zmiany.
Obserwuj wątek
    • Gość: zlodzieje Re: Podwyżka cen wody IP: *.chello.pl 02.08.08, 21:56
      Popieram dzis przyszlo mi ze od sierpnia woda jest po 9,93zl co to k..wa ma byc pytam...
      czy ja zyje w Warszawie czy jak ze takie ceny maja byc.
      Chociaz zapewne w wawei maja tansza wode we wrocku placa ponad cos tam 5zlotych a tu prawie 10 absurd..!!!!!!!
      • Gość: marcin Re: Podwyżka cen wody IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.08, 12:10
        trzeba się zorganizować i napisać pismo do UOKIK

• radcom Re: Podwyżka cen wody 03.08.08, 12:20
          Najpierw to trzeba przeczytać sobie Ustawę o Samorządzie, by potem
          nie pisać bzdur. WZWIK "nie podpada" pod UOKiK. O cenie wody i
          ścieków decydują radni. Jak zechcą to woda będzie kosztować 20 zeta
          i UOKiK moze poicałować ich w dupe! Owszem trzeba się zorganizować,
          ale po to by zmienić władze w mieście.

Pozdrawiam, radcom
        • Gość: mieszkaniec Re: Podwyżka cen wody IP: *.eranet.pl 03.08.08, 12:35
          Popieram pomysł z napisaniem pisma, ale również do Najwyższej Izby Kontroli, bo monopoliści z wodociągów nic sobie z nas mieszkańców nie robią i uważają że my mieszkańcy zobowiązani jesteśmy do utrzymywania tak ogromnej rzeszy urzędników, a może najwyższy czas przeprowadzić restrukturyzację kosztów w wodociągach i zmniejszyć zatrudnienie, głównie ilości zarządu w przedsiębiorstwie, związku a tym samym ich wynagrodzeń naszym kosztem.Popieram protest Zarządów trzech wielkich Spółdzielni w Wałbrzychu, którzy występują przecież w imieniu dziesiątków tysięcy mieszkańców osiedli w Wałbrzychu będącymi odbiorcami wody.Jednak Prezesi Spółdzielni Mieszkaniowych potrzebują wsparcia nas Członków Spółdzielni (mieszkańców osiedli), w innym przypadku ich protest pozostanie bez efektu i niestety cena wody narzucona przez wodociągi będzie musiała zostać naliczona wszystkim mieszkańcom zarówno Podzamcza, Piaskowej oraz członkom spółdzielni Skarbek. Zarówno Zarządy tych spółdzielni oraz ich Rady Nadzorcze nie będą miały niestety wyjścia i zostaną zmuszone do ustalenia odpłatności za wodę i ścieki wg narzuconych cen przez wodociągi.Nie dajmy się monopoliście!
          • Gość: spółdz. Re: Podwyżka cen wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 12:40
            A co z czwartą spółdzielnią "PONIATOW"? Słyszałem, ze Ich zarząd też podpisał to
            pismo.
            • Gość: mieszkaniec Re: Podwyżka cen wody IP: *.eranet.pl 03.08.08, 12:45
              No niestety nie podpisał. Widocznie mieszkańcy Spółdzielni "PONIATóW" wraz ze swoim Prezesem akceptują poczynania wodociągów.
          • radcom Re: Podwyżka cen wody 03.08.08, 12:47
            No proszę na barykady towarzysze! A spółdzielnie mieszkzniowe to
            niby Was nie doją z kasy? Biedni prezesi i członkowie rad
            nadzorczych z ciężkim sercem pełni troski o los spółdzielców będa
            zmuszeni dopie..ć Wam podwyżki przez złych prezesów i członków
            rady nadzorczej WZWiK. Zajebiście! Ludzie czy wy naprawdę jesteście
            aż tak zaślepieni (ograniczeni), że przestajecie trzeźwo patrzec na
            swiat. W Wałbrzychu na szczytach "ręka rękę myje" i w dupie mają
            Wasz prze..y los! Ile muszę naklnąć na tym forum by ktoś się
            ku.. wreszcie obudził i i pie..ą rąką w stół!

Pozdrawiam, radcom
            • Gość: sp. Re: Podwyżka cen wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 14:04
              Przedstaw dojenie nas z kasy przez SM. To co napisałeś uważam za kłamstwo i
              beznadziejne leczenie własnej frustracji.
              • radcom Re: Podwyżka cen wody 03.08.08, 19:41
                Poptrz ile Płacisz za wątpliwą przyjemność mieszkania w bloku. Mnie
                widok zieleni na własnej ziemi za domem raczej nie
                frustruje.Oszczaną windą też nie jeżdżę wiec mam się dobrze. Skoro
                Jesteś zadowolony mieszkając na Podzamczu lub Piaskowej to
                przepraszam, że zmąciłem Twój spokój duszy.

Pozdrawiam, radcom

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka