krzysztofpaciepnik 13.08.08, 09:00 Zapraszam do serwisu www.paciepnik.pl Życzę udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: paciepnik.pl IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.08, 11:09 a na ch.... mi taa strona. co to ma byc reklama? Może paciepnik startujesz w wyborach i promocje rozpoczynasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 11:12 Rozpoczynasz już kampanię wyborczą?Ja nikomu z was nie wierzę dopóki bierzecie kasę za stanowiska samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofpaciepnik Re: paciepnik.pl 13.08.08, 12:04 Odp. dla ? Dostajesz informację o mnie i o tym co chcę zrobić, możesz z niej korzystać lub zrobić to o czym piszesz. Odp. dla Hugo W co umieszczonego na moim serwisie nie wierzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: paciepnik.pl IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.08, 12:17 > Dostajesz informację o mnie i o tym co chcę zrobić a prosil ktos o to? Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: paciepnik.pl 13.08.08, 13:16 Heheh... No z tymi prezentami troszkę Pana poniosło. Tapeta (ba, zdjęcie...) z sobą samym w prezencie to już przesada. Nie wiem jeszcze czy to chorobliwa obsesja na swoim własnym punkcie (narcyzm w wydaniu hardcore), czy agresywna promocja siebie jako mesjasza lokalnej sceny politycznej. Co będzie następne? Pomyślmy. Na Pana miejscu postawiłbym na autosugestię i transmisje podprogowe umieszczone w plikach z filmikami. Im dalej od PZPR tym bliżej do KGB. Serwis jest ok, ale po co reklamować go właśnie tu? Dobra rada... Nie rozdawałbym prywatnych zdjęć. W dobie modelingu wizualnego można sobie zrobić tym tylko krzywdę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: paciepnik.pl IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 15:21 Stronka jest wypasiona. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 17:16 > Stronka jest wypasiona. Brawo! a to już jest żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: paciepnik.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.08, 21:56 Krzysiek nie przejmuj się anonimowymi cwaniakami... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
old-pesel Re: paciepnik.pl 15.08.08, 20:53 No to pojechałeś Seba po stronce Paciepnika, a sam reklamujesz się w stylu wiejskiej dyskoteki www.s.d.s.strona.pl/index.html Bardzo dobrze, że ludzie z Wałbrzycha (i tego forum) chcą się ujawnić i przedstawić swoje pasje. A jeśli chcą zaistnieć na lokalnej scenie politycznej, to co? Grzech? Znów o moim losie ma decydować Raszpla w fajerwerkach? Wyluzuj Seba. Nie dziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: paciepnik.pl 17.08.08, 18:32 Hmmmm... eeee no:) Adres mojej stronki pojawia się czasami w stopce, ale nie wbijam postów typu: Zapraszam do odwiedzenia mojego serwisu:) Bo i po co? Mimo to dziękuję za konstruktywną krytykę. Z mojej strony jest zawsze mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: paciepnik.pl IP: *.wlb.vectranet.pl 13.08.08, 18:44 Stronka ok, dobry pomysł na relklame i przedstawienie tego co się robi dla społeczności.Ci co piszą wulgarne bądź pretekcjonalne posty na temat takiej formy reklamowania się samorzadowców są poprostu zakompleksionymi osobami umiejącymi narzekać siedząc przed komputerem, niech tacy krytycy pokarzą co potrafią zrobić dla lokalnej społecznośći. Trzymaj tak dalej, wiem też że działasz na rzecz mieszkańców naszego miasta, a nie grzejesz stołka radnego jak inni. Strona internetowa - profesjonalne posunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:29 Taa, profesjonalne posunięcie przed wyborami-tak jak przed ślubem:wszystko cacy,białe róże, praca od podstaw,społecznikostwo,a po wyborach jak po slubie: za grzywkę i ryjem o umywalkę czyli skok na kasę. Głupiego szukasz panie Paciepnik?Jak ktoś ma potrzebę pracy społecznej to robi to nie chwaląc się się.Bo i po co.W każdym razie jak robi to dobrze to reklama mu nie potrzebna. Niestety, dopoki istnieje demokracja przedstawicielska ja się na takie sztuczki nabrac nie dam.A i innych przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:53 Do dupy panie Krzysztofie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofpaciepnik Re: paciepnik.pl 13.08.08, 21:04 To merytorycznie już nikt nie potrafi na tym forum pisać ? Proszę o konkrety ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: paciepnik.pl IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.08, 21:25 tak ze kampanie wyborcze juz sie zaczely :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:26 Prośbę Paciepnika o konkrety kwituję tak:"Nie wdawaj się w dyskusję z politykiem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" To, kim jest polityk w naszych czasach pozostawiam bez komentarza bo każdy to chyba już wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:29 Co ty Krzysiu teraz robisz powiedz mi ty biznesmenie Odpowiedz Link Zgłoś
wielgus71 Re: paciepnik.pl 13.08.08, 21:38 Nie ten target. Nie to forum, nie to miasto. Podajac tu swoj adres wylewasz pan na samego siebie wiaderko pomyj. Lepiej juz napisac "JESTEM ZŁAMAS" - moze na zasadzie przekory uslyszy Pan ze "NIE NIE NIE!!! JESTES PAN KUL GOŚĆ..." Musisz Pan miec malo wyobrazni albo bardzo twardy tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:59 Wielgus powiedz mi kim ty jestes dobrze mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: paciepnik.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.08, 22:01 popieram wielgusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: paciepnik.pl IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.08, 22:38 tez popieram Wielgusa :) ja osobiscie jestem chamem i idiota i dobrze jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karalajna Re: paciepnik.pl IP: *.wlb.vectranet.pl 13.08.08, 22:51 myślę że Pan Krzysztof dobrze wiedział co robi i jak widać nie bardzo wdaje się w niepotrzebne dyskusje. Prawdą jest, że nie to forum i nie to miasto wybrał bo tutaj to tylko loża szyderców jest i nic więcej. Ktoś napisał tutaj, że nie wierzy politykom bo wszyscy wiemy jak to z nimi jest. Popieram w 100% jednak nie pozostaje mi w tym momencie nic innego jak pożyczyć Panu Krzysztofowi żeby nie zatracił się jak wszyscy inni, a wiemy, że w dzisiejszych czasach to sztuka być człowiekiem a nie oszustem czy gangsterem ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: paciepnik.pl 13.08.08, 22:57 Masz pewność, że po d płaszczykiem społecznika nie jest taką osobą? Nie wierzę politykom i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karalajna Re: paciepnik.pl IP: *.wlb.vectranet.pl 13.08.08, 23:19 jedyne czego jestem pewna to tego, że kiedyś umrę. Wiadomo jacy są ludzie ale to wcale nie oznacza, że na początku trzeba ich skreślać. wystarczy dystans i tyle. a na krytykę i ostre słowa pozwalajmy sobie dopiero kiedy naprawdę nam podpadnie. Choć znając to forum i forumowiczów odzew będzie taki, że już podpadł reklamując swoją stronę :) pozdrawiam ----------------------- nic nie jest tym, czym się być wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 22:58 kRZYSIU NIE TEDY DROGA DO LUDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: paciepnik.pl IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.08, 23:57 wielgus ku.. nie może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiemocochodzi Re: paciepnik.pl IP: *.wlb.vectranet.pl 13.08.08, 23:38 TE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: paciepnik.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.08, 08:46 Lepiej ze sam o tym informuje, niz prosi kogos o napisanie chlamu typu "widzieliscie fajna strone" czy tez "czy ktos wie gdzie jest strona paciepnik.pl" Slowo spolecznik w tym miescie jakos sie nie przyjelo i pewnie sie nie przyjmie. Szukajacych latwego zarobku, jest za to calkiem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiks Re: paciepnik.pl IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.08.08, 08:54 strona estetyczna, ale nudna i nijaka, sonda o bibliotece infantylna, oprócz promocji pływania ZERO pomysłów dla powiatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sldowiec Re: paciepnik.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:15 Krzysiu, na twojej stronie nie ma wyraźnej informacji, iż jesteś radnym Sld - czyżby jakieś obawy o komentarze. Kto zna Ciebie i twojego ojca nigdy nie uwierzy iż jesteś społecznikiem zwłaszcza z Sld. Może jakieś zdjęcia z k10? albo i lepsze, kiedy jesteś nawalony jak smok siarką. Dobre były by również zdjęcia z wieczoru wyborczego w siedzibie Sld - tego ostatniego. www. paciepnik.żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami Re: paciepnik.pl IP: *.wlb.vectranet.pl 15.08.08, 20:19 sporo stanowisk zajmowanych i nic z nich nie wynikało...pewnie tylko korzyści finansowe dla Pana...interesuje sie lokalna polityka a Pana jakos nie kojarzę... ps. plecy plecy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REM Re: paciepnik.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.08.08, 20:21 Jestem mieszkanka Wałbrzycha od zawsze iz. od urodzenia, ale nie wiem "kto to jest ten Paciepniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: paciepnik.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 21:11 Najpierw pracował w PKO, później w zakładzie gazowniczym następnie w OSIRze a teraz społecznie , widać że spada coraz to niżej, nie ma chłop pomysłu na życie i nigdzie się nie nadaje na dłużej, więc próbuje wszystkiego po trochę.A przeważnie Ci ,którzy nigdzie się nie nadają szukają szczęścia w polityce.A z tą tapetą to już przesadził na maxa chyba go pogięło już całkiem,tylko się ośmiesza a nie robi sobie reklamę.Każdy patrzy na niego z politowaniem i kręci głową. Ż E N A D A Odpowiedz Link Zgłoś
gnacy Re: paciepnik.pl 17.08.08, 10:54 Co się ludzie czepiacie,chce chłop to Was informuje. Czytać nie musicie.Czepiajcie się tych którzy tylko biorą diety i nic o nich nie wiadomo- skąd są,jakie mają poglądy,czy mają jakiekolwiek pomysły.To najczęściej mięso armatnie do głosowania,które wybraliście sami w wyborach.Gratuluję wyboru zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marm Re: paciepnik.pl IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.08.08, 11:51 Jak ktoś jest dupa jako ratownik, dupą pozostanie jako polityk. Moja ocena: Przerost formy nad treścią. Kończ Waść. Wstydu oszczędź... Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: paciepnik.pl 17.08.08, 13:25 Witam, Krzysiu olej te miernoty! Szag ich trafia bo potrafią tylko gadać! Stronka to dobry pomysł, czas wyjść na plac boju z otwartą przyłbicą! Masz moje 100% poparcie! Czas emerytów i oślizgłych cwaniaczków powoli się skończy! Mam tylko nadzieję, że będzie się Tobie chciało ciągnąć ten wóz! Powodzenia! Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś