Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 20:59 gdzie i po i ile? czy ktoś coś wie? Pilne,, proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: kurs tańca dla młodych par IP: *.wlb.vectranet.pl 11.09.08, 22:14 Szkola tanca HAVANA.P.Góra liceum spoleczne 60zl za 45 min od pary (zajecia indywidualne).Polecam bo korzystalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: kurs tańca dla młodych par IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 07:37 Carmen sprawdź stronę w internecie, napewno taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kurs tańca dla młodych par IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.08, 07:42 Ja polecam szkole tanca Havanna ;) Super nauczycielka wiem bo korzystalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: kurs tańca dla młodych par IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.08, 08:39 Tez polecam HAVANA. Chodziłam z mężem na taniec towarzyski i na latino-dance sama. Świetni nauczyciele- Martyna i Dawid. Ludzie którzy chodzili do WOK-u wcześniej - mówili że nie warto w porównaniu do tego kursu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś