Dodaj do ulubionych

Mechanicy w Wałbrzychu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 18:48
Nigdzie nie mogę znaleść opini o dobrych i słabych mechanikach w
naszym mieście. Jest jeden wątek o Limanówce - i faktycznie można
ocenić ten warsztat przeciętnie. Może jakies propozycje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pazdzioch Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.08, 19:03
      Hasan, szukaj dobrze a znajdziesz. Było tego od groma.
    • Gość: antymechanik Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 22.09.08, 21:33
      Przypadkiem nie odwiedzaj mechaników w serwisie Renault w Wałbrzychu na ul.
      Niepodległości.
      • Gość: bywalec Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.08, 18:58
        Nie napisałeś czemu nie należy odwiedzać tego warsztatu! Według mnie i moich
        znajomych, jeśli naawet nie jest najgorszy ( a mam takie przypuszczenie
        graniczące z pewnością ) to bez wątpienia jest to warsztat najdroższy.
        • Gość: mmm Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.sattom.pl 03.10.08, 09:13
          Moja rodziny z Francji chciała naprawić tam swoje Renault Clio bo był wyciek
          oleju. Zdiagnozowali naprawę i wymianę części (ponoć było dużo części do
          wymiany) na 4,5tyś zł.
          Na ulicy Kasztanowej w warsztacie usterkę naprawili za 300 zł (wymiana uszczelek
          i oleju).
          Wniosek: jak w każdym ASO oszukują.
    • Gość: wałbrzyszanin Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 21:55
      Wątek "najlepszy" mechanik w Wałbrzychu. Tam znajdziesz info nie tylko o
      Limanówce, którą nawiasem mówiąc omijaj szerokim łukiem.
      • Gość: ferdek kiepski Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 19:03
        znowu zacznie się gadka i takie tam iu 600 postów nie przeczytanych
        nie chce mi się dajcie spokój!! ja jeżdzę do jednego i nie powiem
        który to.
        • Gość: aaa Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.08, 19:25
          Jełopie (ferdek kiepski), pewnie jeździsz do WALKER'a na Kruczkowskiego hehehe
          :P Żart, pzdr ;)
          • Gość: koleś Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 08:54
            na Gaju malenki zakład facet nazywa sie Sierżant nie ma lepszego
            fachowca w Wałbrzychu zawsze bierze jedno auto robi wszystko na
            czas wymienione czesco oddaje mozna byc przy całej naprawie.
            • Gość: RENO Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.08, 09:22
              AutoLUKS na wieniawskiego? czy tam maja komputer do Renówki?
              • Gość: ..... Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 03.10.08, 12:32
                Ten na kruczkowsiego to cwaniaczek jakich malo..
                wymiana linki sprzegla pol dnia i jeszcze mial pretensje ze sie schylac musial zal
                • Gość: kierowca Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 12:42
                  Tyle pisałem o tym partaczu, a wy jeszcze do niego jeździcie? Fuj!
                  • Gość: kierowca Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.10.08, 16:24
                    to jedz do Tulikowskiego na sosnowa- poniatów
                    • Gość: raz tu raz tam.... O warsztacie Reno na Noworudzkiej IP: *.chello.pl 05.10.08, 22:54
                      Mój przypadek był taki,że pojechałem do nich z Reno Clio,co by
                      obczaili,co mi cieknie(olej z turbiny,okazało się później,że
                      zapchany był filtr pod pokrywą klawiatury).Pan mechanik pochylił się
                      nad maską,rączki zaplótł z tyłu na plecach,rzucił okiem,broń boże
                      coś dotykać,co by się nie pobrudzić,jakaś uszczelka na turbinie
                      wielkości paczki zapałek za 300zł+robocizna,ale nie jest do końca
                      pewny,może to być akurat to,ale gwarancji nie dają,że jak się wybulę
                      to będzie wszystko sprawne.Zamknałem klapę i ich pożegnałem.A Pan
                      mechanik do mnie,że nalezy się 70 zł.Z uśmiechem na twarzy spytałem
                      się za co-przyjechałem z usterką i wyjeżdżam z usterką,brak diagnozy
                      co jest nie tak i gośc odemnie woła 70 zł.Oczywiście tych pieniędzy
                      nie zapłaciłem i powiedziałem,że już mnie więcej tutaj nie
                      zobaczą.Nie dajcie się robić w balona,jak za coś płacicie to
                      wymagajcie.Autko naprawione zostało na diagnostyce silników na
                      chrobrego(warsztat z napisem grafiti na murze-Autonaprawa).Skasowali
                      mnie 300 zł ze wszystkim,a znaleźli oprócz wspomnianego obfitego
                      wycieku oleju z odmy jeszcze kilka innych pierdołek.
            • Gość: rudawiolka Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.mofnet.gov.pl 10.10.08, 09:17
              potwierdzam, Pan Sierzant jest ok. sumienny i staranny...ale niestety mojej
              usterce nie podołał. no ale kazdemu sie zdarza.
    • Gość: T Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 10:01
      Do tej pory jedynie czytałem wątki o mechanikach w Wałbrzychu. Nie
      rozumiem co macie do warsztatu Limanówki? Od lat naprawiam tam
      kolejne samochody i nigdy się nie zawiodłem. Kompetentna obsługa,
      szybko, rzetelnie i niedrogo. Jak ktoś chce naprawić samochód w
      garażu na podróbach części to jego wybór ale niech nie ocenia
      fachowej obsługi u Limanówki. Polecam jego warsztat jeśli chcecie
      mieć gwarancję dobrej naprawy. Pozdrawiam.
    • Gość: rudawiolka Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.mofnet.gov.pl 10.10.08, 09:12
      moge polecic najlepszego mechanika w miescie.olejnik ul. andersa 130/2-zaufany,
      uczciwy i bez zastrzezen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka