Gość: Bobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 18:48 Nigdzie nie mogę znaleść opini o dobrych i słabych mechanikach w naszym mieście. Jest jeden wątek o Limanówce - i faktycznie można ocenić ten warsztat przeciętnie. Może jakies propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pazdzioch Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.08, 19:03 Hasan, szukaj dobrze a znajdziesz. Było tego od groma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymechanik Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 22.09.08, 21:33 Przypadkiem nie odwiedzaj mechaników w serwisie Renault w Wałbrzychu na ul. Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.08, 18:58 Nie napisałeś czemu nie należy odwiedzać tego warsztatu! Według mnie i moich znajomych, jeśli naawet nie jest najgorszy ( a mam takie przypuszczenie graniczące z pewnością ) to bez wątpienia jest to warsztat najdroższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.sattom.pl 03.10.08, 09:13 Moja rodziny z Francji chciała naprawić tam swoje Renault Clio bo był wyciek oleju. Zdiagnozowali naprawę i wymianę części (ponoć było dużo części do wymiany) na 4,5tyś zł. Na ulicy Kasztanowej w warsztacie usterkę naprawili za 300 zł (wymiana uszczelek i oleju). Wniosek: jak w każdym ASO oszukują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 21:55 Wątek "najlepszy" mechanik w Wałbrzychu. Tam znajdziesz info nie tylko o Limanówce, którą nawiasem mówiąc omijaj szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek kiepski Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 19:03 znowu zacznie się gadka i takie tam iu 600 postów nie przeczytanych nie chce mi się dajcie spokój!! ja jeżdzę do jednego i nie powiem który to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.08, 19:25 Jełopie (ferdek kiepski), pewnie jeździsz do WALKER'a na Kruczkowskiego hehehe :P Żart, pzdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 08:54 na Gaju malenki zakład facet nazywa sie Sierżant nie ma lepszego fachowca w Wałbrzychu zawsze bierze jedno auto robi wszystko na czas wymienione czesco oddaje mozna byc przy całej naprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENO Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.08, 09:22 AutoLUKS na wieniawskiego? czy tam maja komputer do Renówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 03.10.08, 12:32 Ten na kruczkowsiego to cwaniaczek jakich malo.. wymiana linki sprzegla pol dnia i jeszcze mial pretensje ze sie schylac musial zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 12:42 Tyle pisałem o tym partaczu, a wy jeszcze do niego jeździcie? Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.10.08, 16:24 to jedz do Tulikowskiego na sosnowa- poniatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz tu raz tam.... O warsztacie Reno na Noworudzkiej IP: *.chello.pl 05.10.08, 22:54 Mój przypadek był taki,że pojechałem do nich z Reno Clio,co by obczaili,co mi cieknie(olej z turbiny,okazało się później,że zapchany był filtr pod pokrywą klawiatury).Pan mechanik pochylił się nad maską,rączki zaplótł z tyłu na plecach,rzucił okiem,broń boże coś dotykać,co by się nie pobrudzić,jakaś uszczelka na turbinie wielkości paczki zapałek za 300zł+robocizna,ale nie jest do końca pewny,może to być akurat to,ale gwarancji nie dają,że jak się wybulę to będzie wszystko sprawne.Zamknałem klapę i ich pożegnałem.A Pan mechanik do mnie,że nalezy się 70 zł.Z uśmiechem na twarzy spytałem się za co-przyjechałem z usterką i wyjeżdżam z usterką,brak diagnozy co jest nie tak i gośc odemnie woła 70 zł.Oczywiście tych pieniędzy nie zapłaciłem i powiedziałem,że już mnie więcej tutaj nie zobaczą.Nie dajcie się robić w balona,jak za coś płacicie to wymagajcie.Autko naprawione zostało na diagnostyce silników na chrobrego(warsztat z napisem grafiti na murze-Autonaprawa).Skasowali mnie 300 zł ze wszystkim,a znaleźli oprócz wspomnianego obfitego wycieku oleju z odmy jeszcze kilka innych pierdołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudawiolka Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.mofnet.gov.pl 10.10.08, 09:17 potwierdzam, Pan Sierzant jest ok. sumienny i staranny...ale niestety mojej usterce nie podołał. no ale kazdemu sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 10:01 Do tej pory jedynie czytałem wątki o mechanikach w Wałbrzychu. Nie rozumiem co macie do warsztatu Limanówki? Od lat naprawiam tam kolejne samochody i nigdy się nie zawiodłem. Kompetentna obsługa, szybko, rzetelnie i niedrogo. Jak ktoś chce naprawić samochód w garażu na podróbach części to jego wybór ale niech nie ocenia fachowej obsługi u Limanówki. Polecam jego warsztat jeśli chcecie mieć gwarancję dobrej naprawy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudawiolka Re: Mechanicy w Wałbrzychu IP: *.mofnet.gov.pl 10.10.08, 09:12 moge polecic najlepszego mechanika w miescie.olejnik ul. andersa 130/2-zaufany, uczciwy i bez zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś