Gość: iza IP: *.chello.pl 19.10.08, 16:20 Co myślicie o częstych awariach w agencjach PKO BP???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: pko bp IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.08, 16:41 PKO BP to najgorszy bank jaki znam. Kiedyś założyłem konto, zlikwidowałem po roku, potem dałem się namówić na konto przed rokiem - wytrzymałem 2 miesiące. i obiecałem sobie że nigdy więcej. Zawsze ogromne kolejki zeby cokolwiek załatwić, żądają zapłaty dosłownie za wszystko co się da, za najmniejszą usługę ze swojej strony ( to co w innych bankach jest gratis), i trzeba uważać np przy kredycie - negocjuje się warunki po czym na umowie do podpisu są zupełnie inne warunki i dodatkowe opłaty których wczesniej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pko bp IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.08, 18:08 Ja nie narzekam na ten bank. Korzystam głównie z bankomatów i serwisu internetowego. W porównaniu z poprzednim bankiem w którym miałam konto to Bank PKO BP jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytowiec Re: pko bp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 21:48 A spróbujcie wziąć kredyt hipoteczny w PKO BP. Kilka pokoleń będzie go spłacało! Stosują "kreatywną" księgowość, odsetki od odsetek, weźmiesz 100 000 zł, oddasz 200 000 i okaże się że jesteś winny jeszcze 500 000zł!!! Lichwiarski bank!! "Prowident" przy nich to "mały pikuś" bo bieże 100 za 100, PKO BP bieże 1000 za 100 i krzyczy że to za mało!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: pko bp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 00:47 Ja na ten bank nie narzekam. Głównie z tego powodu, że pieniądze mogę sobie wpłacać i wypłacać w ajencjach, nie muszę iść do banku lub szukać bankomatu. Plusem jest również to, że w każdej, nawet najmniejszej mieścinie jest oddział tego banku, lub choćby bankomat. Odpowiedz Link Zgłoś