Gość: justa IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.08, 22:02 niewazne czy kobieta czy mezczyzna- wazne by ten ktos profesjonalnie wrozyl.jestem na rozdrozu- potrzebuje porady biznesowej :/ firma MI SIE WALI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: $ Re: szukam osoby wrozacej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:25 A może lepszym od wróżki lub wrózbity byłby tu kompetentny doradzca? Daj jakiś namiar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekunda Re: szukam osoby wrozacej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:26 wiesz co bylam u wrozki ale prawdy to ona nie powiedziala fakt ze 30 zl to nie majatek ale mowila to chcialam usłyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.08, 00:03 dajcie jakis namiar na osobe kompetentna- potrzebuje porady w wyborze.potrzebuje normalnej fachowej wrozby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam osoby wrozacej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:08 Wiem, ze na Nowym Mieście jest facet a na sobięcinie kobieta, moje koleżanki bez przerwy latają. Ponoć są najlepsi. Jak dorwę od nich jakiś namiar to podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.08, 14:26 czekam na namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.08, 17:06 ja osobiscie polecam Pana na Nowym Miescie- jest bardzo dobry www.wrozbita.maciej.prv.pl na jego stronie sobie poczytaj i wsio znajdziesz. Z tego co mi wiadomo to takze zajmuje sie sprawami biznesu. pozdrawiam.Mycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.wlb.vectranet.pl 16.11.08, 21:20 wrozby kobieta z piaskowej. super!! bylam juz pare razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: szukam osoby wrozacej IP: *.centertel.pl 23.11.08, 17:23 wrozbici i inni czarodzieje ha ha przeciez to oszusci iklamcy.wyroslo ich na rynku jak grzybow po deszczu,zeroja na ludziach jak hieny.sa elokwentni i elastyczni jak guma w majtkach tfu naciagacze.a tak na serio to naprawde najlepszy bylby dobry doradca biznesowy.a na koniec skoro te czarodzieje znaja sie na wszystkim to dlaczego nie prowadza wlasnych firm ,tylko radza innym jak to robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 17:33 Wróżbita Maciej ma zarejestrowaną działalność gospodarczą i posiada firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: szukam osoby wrozacej IP: *.centertel.pl 24.11.08, 18:48 Moze miec nawet licencje na zabijanie a to nie zmienia faktu ze jest oszustem i naciagaczem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 19:25 tak jasne :) jak wszyscy polacy to zlodzieje,chamy i alkoholicy.prymitywie przestan byc tak głupi i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka jesli uwazasz ze wszystkie osoby wrozace to oszusci. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.a123 Wróżbita Maciej 24.11.08, 21:15 jak najbardziej polecam wróżbitę Macieja.Wszystko to co mówił się sprawdziło.Jego strona to www.wrozbita.maciej.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: szukam osoby wrozacej IP: *.centertel.pl 25.11.08, 18:05 jestes jebnieta i to zdrowo.Nigdy nie napisalem ze wszyscy Polacy to oszusci, oszustami sa tylko ci niby wrozbici.Nie ma czegos takiego jak jasnowidzenie i wrozbiarstwo NIE MA!!! Smiem przypuszczac ze jestes katoliczka i takie zabobony cie kreca. pa pa zycze pobudki w sredniowieczu do ktorego sie cofasz. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.a123 Wróżbita Maciej 25.11.08, 19:17 Olo to jest Twoje zdanie, głupie ale trudno ;))) a na stronie Wrózbity Macieja zauwazylam zmiany ;) horoskop na 2009 rok :) Brawo Panie Macku!!!!!!! Justa no i jak ???? no i jak poszukiwania ????????? daj znac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Wróżbita Maciej IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 11:44 Witam ponownie. Moniu posłuchałam sie was i skorzystałam z wrozby u wróżbity Macieja. Jestem zadowolona w 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 13:37 Jasnowidz z Kłodzka Halina Tywoniuk,jest niesamowita i na pewno doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 13:45 ja osobiscie nie wierze w jasnowidzow.to oszusci.najlepsza jest osoba ktora stawia karty. Odpowiedz Link Zgłoś
anna771006 Re: szukam osoby wrozacej 26.10.18, 12:49 czy masz jej komórkę. od miesiąca nie mogę się dodzwonić na stacjonarny Odpowiedz Link Zgłoś
anna771006 Re: szukam osoby wrozacej 26.10.18, 12:50 masz do niej numer komórki?? Odpowiedz Link Zgłoś
betizuch Re: szukam osoby wrozacej 26.11.08, 11:39 ja nigby nie wierzylam we wrozki!!!!raz przypadkowo sie zalogowalam na jakiejs stronie i pierwsza rozmowa byla gratis(15 minut)zadzwonila!moglam sobie wybrac osobe ktora mi powrozy i w jaki sposob....dodam ze nic nie mowilam o sobie...wszystko sie powoli sprawdza...operacja serca mojej mamy jak i rowniez smierc mojego tescia sie sprawdzila!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: szukam osoby wrozacej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.08, 11:08 w dzisiejszym Superexpresie masz wykaz z telefonami do najlepszych wróżek w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 12:24 nie mam tego superexpresu :( ale juz mi niepotrzebna. byłam u Macieja i wystarczy mi na razie informacji. Nie chce sobie pomieszac w glowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś