Dodaj do ulubionych

szukam osoby wrozacej

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.08, 22:02
niewazne czy kobieta czy mezczyzna- wazne by ten ktos profesjonalnie
wrozyl.jestem na rozdrozu- potrzebuje porady biznesowej :/ firma MI SIE WALI !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: $ Re: szukam osoby wrozacej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:25
      A może lepszym od wróżki lub wrózbity byłby tu kompetentny doradzca?
      Daj jakiś namiar...
    • Gość: sekunda Re: szukam osoby wrozacej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:26
      wiesz co bylam u wrozki ale prawdy to ona nie powiedziala fakt ze 30
      zl to nie majatek ale mowila to chcialam usłyszec.
      • Gość: justa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.08, 00:03
        dajcie jakis namiar na osobe kompetentna- potrzebuje porady w wyborze.potrzebuje
        normalnej fachowej wrozby
        • Gość: $ Re: szukam osoby wrozacej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 00:15
          ?
          • Gość: gość Re: szukam osoby wrozacej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:08
            Wiem, ze na Nowym Mieście jest facet a na sobięcinie kobieta, moje koleżanki bez
            przerwy latają. Ponoć są najlepsi.
            Jak dorwę od nich jakiś namiar to podam.
            • Gość: justa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.08, 14:26
              czekam na namiary
              • Gość: myszka Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.08, 17:06
                ja osobiscie polecam Pana na Nowym Miescie- jest bardzo dobry

www.wrozbita.maciej.prv.pl

na jego stronie sobie poczytaj i wsio znajdziesz. Z tego co mi wiadomo to takze
                zajmuje sie sprawami biznesu.

pozdrawiam.Mycha
    • Gość: fifa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.wlb.vectranet.pl 16.11.08, 21:20
      wrozby kobieta z piaskowej. super!! bylam juz pare razy
    • Gość: olo Re: szukam osoby wrozacej IP: *.centertel.pl 23.11.08, 17:23
      wrozbici i inni czarodzieje ha ha przeciez to oszusci iklamcy.wyroslo ich na
      rynku jak grzybow po deszczu,zeroja na ludziach jak hieny.sa elokwentni i
      elastyczni jak guma w majtkach tfu naciagacze.a tak na serio to naprawde
      najlepszy bylby dobry doradca biznesowy.a na koniec skoro te czarodzieje znaja
      sie na wszystkim to dlaczego nie prowadza wlasnych firm ,tylko radza innym jak
      to robic?
      • Gość: myszka Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 17:33
        Wróżbita Maciej ma zarejestrowaną działalność gospodarczą i posiada firme.
        • Gość: olo Re: szukam osoby wrozacej IP: *.centertel.pl 24.11.08, 18:48
          Moze miec nawet licencje na zabijanie a to nie zmienia faktu ze jest oszustem i
          naciagaczem. Pozdro
          • Gość: myszka Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 19:25
            tak jasne :) jak wszyscy polacy to zlodzieje,chamy i alkoholicy.prymitywie
            przestan byc tak głupi i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka jesli uwazasz
            ze wszystkie osoby wrozace to oszusci.
            • moni.a123 Wróżbita Maciej 24.11.08, 21:15
              jak najbardziej polecam wróżbitę Macieja.Wszystko to co mówił się
              sprawdziło.Jego strona to

www.wrozbita.maciej.prv.pl
            • Gość: olo Re: szukam osoby wrozacej IP: *.centertel.pl 25.11.08, 18:05
              jestes jebnieta i to zdrowo.Nigdy nie napisalem ze wszyscy Polacy to oszusci,
              oszustami sa tylko ci niby wrozbici.Nie ma czegos takiego jak jasnowidzenie i
              wrozbiarstwo NIE MA!!! Smiem przypuszczac ze jestes katoliczka i takie zabobony
              cie kreca. pa pa zycze pobudki w sredniowieczu do ktorego sie cofasz.
              • moni.a123 Wróżbita Maciej 25.11.08, 19:17
                Olo to jest Twoje zdanie, głupie ale trudno ;))) a na stronie Wrózbity Macieja
                zauwazylam zmiany ;) horoskop na 2009 rok :) Brawo Panie Macku!!!!!!! Justa no i
                jak ???? no i jak poszukiwania ????????? daj znac na forum
                • Gość: justa Re: Wróżbita Maciej IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 11:44
                  Witam ponownie. Moniu posłuchałam sie was i skorzystałam z wrozby u wróżbity
                  Macieja. Jestem zadowolona w 100 %.
    • Gość: Ewa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 13:37
      Jasnowidz z Kłodzka Halina Tywoniuk,jest niesamowita i na pewno doradzi.
      • Gość: Tereska Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 13:45
        ja osobiscie nie wierze w jasnowidzow.to oszusci.najlepsza jest osoba ktora
        stawia karty.
      • anna771006 Re: szukam osoby wrozacej 26.10.18, 12:49
        czy masz jej komórkę. od miesiąca nie mogę się dodzwonić na stacjonarny
      • anna771006 Re: szukam osoby wrozacej 26.10.18, 12:50
        masz do niej numer komórki??
    • betizuch Re: szukam osoby wrozacej 26.11.08, 11:39
      ja nigby nie wierzylam we wrozki!!!!raz przypadkowo sie zalogowalam na jakiejs
      stronie i pierwsza rozmowa byla gratis(15 minut)zadzwonila!moglam sobie wybrac
      osobe ktora mi powrozy i w jaki sposob....dodam ze nic nie mowilam o
      sobie...wszystko sie powoli sprawdza...operacja serca mojej mamy jak i rowniez
      smierc mojego tescia sie sprawdzila!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nomi Re: szukam osoby wrozacej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.08, 11:08
      w dzisiejszym Superexpresie masz wykaz z telefonami do najlepszych wróżek w Polsce
      • Gość: justa Re: szukam osoby wrozacej IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 12:24
        nie mam tego superexpresu :( ale juz mi niepotrzebna. byłam u Macieja i
        wystarczy mi na razie informacji. Nie chce sobie pomieszac w glowie ;)
        • mozko LOL 29.11.08, 22:28
          www.wrozbita.maciej.prv.pl/ <-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka