Dodaj do ulubionych

fotoradar wałbrzych

IP: *.wlb.vectranet.pl 09.12.08, 11:31
witam moze ktos wie o ile wiecej maja ustawione fotoradary w
wałbrzychu ja słyszałem ze o 15 km/h w miescie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: taxi-driver Re: fotoradar wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.08, 11:37
      Niestety. Ostatnio zmniejszyli dawkę do 5 km/h czyli mniej więcej o
      tyle, ile wynosi błąd w pomiarze - 10%. Info od kolegi jeżdżącego
      20letnim merolem. Aż sam sie zdziwilem, ze przekroczyl predkosc.
      Tak wiec 56 km/h i juz błyska. Oczywiscie na ograniczeniu do 50. Na
      70tce moze to byc 77 km/h.
    • Gość: driver Re: fotoradar wałbrzych IP: 84.19.186.* 09.12.08, 11:50
      Kierowcy powinni jeden dzień jeździć zgodnie z przepisami.
      Wszyscy.
      Nie przekraczać dozwolonej prędkości, nie wyprzedzać , wpuszczać autobusy z
      zatok, szczególnie zwalniać przy przejściach dla pieszych itd.
      W całym kraju będzie totalny paraliż.
      Tylko jak kierowców do tego zmusić?
    • Gość: mirek Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 12:04
      hmm mam takie moze glupie pytanie czy jak jechalemok 65km/h i stal fotoradar ale
      nie błysnoł flesh to moge siespodziewac pamiatki w postaci zdjecia czy nie ?
      • Gość: mirek Re: fotoradar wałbrzych IP: *.as.kn.pl 09.12.08, 12:17
        mi blysnelo przy 88km/h na 50 :)
    • Gość: robi Re: fotoradar wałbrzych IP: *.centertel.pl 09.12.08, 19:41
      ja na podwalu dygnąłem 140 i nie było błysku ze śmietnika
      cienkie bolki z tej gwardii :)
      • gal-axy Re: fotoradar wałbrzych 09.12.08, 21:25
        jechałeś za szybko żedy zobaczyc czy zrobił zdjęcie a tak na
        marginesie to on wcale tak mocno nie błyska delikatne czerwone
        światełko mruga ja dostałem zdjęcie za 74 km na 50-tce i nie
        widziałem błysku a to że mruga na czerwono to wiem bo widziałem.Ale
        słyszałem że oni nie stoją gdzie chcą tylko mają zozpisany grafik na
        cały miesiąc przydało by się go miec albo kupic CB-Radio....
        • Gość: ja Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:30
          na wieniawskiego pasibrzuchy stoja !! biala skrzynka i lublin w
          poblizu!!!
          • Gość: last Re: fotoradar wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.08, 00:32
            ciekawe czy wszyscy Ci co się teraz wypowiedzieli to przedstawiciele handlowi :)
            co o tym myślisz taxi - driver? :))))
            • Gość: taxi-driver Re: fotoradar wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.08, 10:06
              Myślę, że tak :)
              Ja błyskanie znam tylko z opowiadań.
    • Gość: pryw Re: fotoradar wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.08, 12:07
      co do grafiku to jeśli ktoś był na Matejki 1 w pokoju fotoradar wisi tam na
      ścianie ich grafik co i kiedy :D Tylko jak to rozkodować to nie wiedziałem :D
    • Gość: kobong Re: fotoradar wałbrzych IP: *.fatrasie.com 10.12.08, 20:36
      Trzeba się umówić i rozwalić im to pudło.
      • Gość: LLL Re: fotoradar wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 10.12.08, 22:46
        Lepiej nie bo nie będą mieli NIEROBY co robić... Polecam CB-radio, zdaje
        egzamin. Ostatnio stało pudło przy wjeździe z Wieniawskiego w Ogrodową.
        • Gość: mlody88 Re: fotoradar wałbrzych IP: *.as.kn.pl 11.12.08, 00:14
          heh dokladnie :) w pokoju swoim maja grafik na tablicy korkowej przypiety :P jak
          bylem u nich to zapamietalem rejony podzamcza na koniec miesiaca :P pzdr :P
          • Gość: djjanek1 Re: fotoradar wałbrzych IP: 78.133.207.* 06.01.09, 21:28
            Jak w dzień mrygnie to nie widać, bo to jest lekko czerwone światełko. W nocy
            idealnie błyska, także każdy kierowca zobaczy.
            A potem tylko przychodzi zdjęcie na wskazany adres i tzeba się osobiście stawić
            po odbiór nagrody, hehe
            No i dobrze, przynajmniej wałbrzyszanie bedą bezpiecznie jeździć.
            • Gość: :) Re: fotoradar wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 06.01.09, 22:13
              Mozna jechac powoli i byc niebezpiecznym ;)
            • Gość: driverka Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:12
              osobiscie wcale nie trzeba, jak nie mozesz to wypelniasz druki i zgode na mandat
              i chyba sami przysylaja...
          • Gość: jurus Re: fotoradar wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.09, 22:20
            a jakby sie zajeli , synchronizacją świateł, przepustowościa
            pojazdów od skrzyżowania do skrzyżowania, regulacją ruchu w
            miejscach węzłowych( tworzenia sie "korków"), pomaganiem kierowcom i
            pieszym w ruchu drogowym,usuwaniem pojazdów z chodników na których
            powstają utrudnienia ruchu pieszym (Piaskowa Góra, Centrum).
            • Gość: mlody88 Re: fotoradar wałbrzych IP: *.as.kn.pl 06.01.09, 23:41
              to zes wybral przyklad z piaskowa.. widzisz ulice broniewskiego jak wyglada
              chodnik przy tych 3 czteropietrowcach ? caly chodnik zajety na przeciwko caly
              parking zajety wraz z tym pasem zieleni.. kolo taxiarzy wszystko zajete.. to
              gdzie qrwa mamy stawac ??
              • Gość: Ciekawska Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 17:53
                Pewnie zaraz mnie zbesztacie, że to nie ten wątek.
                Ale jeżeli jedziecie ulicą Dąbrowskiego, by nie tłuc się po Andersa i jest to
                pora około południa (12-13-14) to uważajcie, chodzą tam Panowie Policjanci.
                Kiedy tamtędy nie przejeżdżam to ciągle chodzą ;) Widziałam jak wlepiają jakieś
                kobiecie mandat.
                Pozdrawiam zmotoryzowanych ! :)
                • Gość: smech Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 19:10
                  kiedyś dla pompy chciałem wrzucić papierek do tego fajnego radaru imitującego
                  śmietnik z drugiej strony to śmiesznie wymyślili z tym śmietnikiem zero budynku
                  a śmietnik stoi tak ekologicznie aż łezka sie toczy
                  w oku jak oni dbają o czystość :)
                  • Gość: ppp Re: fotoradar wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.09, 07:38
                    A mnie ten radar skojarzył się ze starą lodówką...:)
                    • Gość: kierowca Re: fotoradar wałbrzych IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.09, 08:45
                      Gdzie stoi ten radar podbny do śmietnika czy lodówki - to jest jakiś
                      stacjoanrny, czy mówimy o tym przenośnym który ma Wałbrzyska Straż Miejska ???
                • Gość: jurus Re: fotoradar wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.09, 21:16
                  Masz racje "Ciekawska" dziś widać było jak polowali na dziewczyne
                  policmajstry na Piaskowej G. jak staneła na tym błotnisku, tak sie
                  nazywa teraz Broniewskiego(on już w grobie), to kazali jej wyjechać
                  w inne błoto chodnikowe i dawaj ją rozrabiać na drobne,na siłe
                  chcieli kasiore,wykazać sie chcieli, a może podrywać w ten deseń
                  blondyne,jakaś strasznie naiwna metoda. W końcu opieprzyła "taką
                  władze" i zrozumieli,ze muszą zacząć robić " coś tam coś tam"innego.
                  Dajcie spokój! jeśli to jest pomoc i czuwanie nad porządkiem no to
                  szkoda kasiory na takie policyjne pisiory !
                  • Gość: kra Re: gonitwa przez miasto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.01.09, 14:39
                    Ja myślę że goniąc przez miasto dużo sie nie zaoszczędzi, może
                    minutę lub dwie a czy warto?!!!
                    • Gość: wesołek Re: gonitwa przez miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.09, 15:45
                      Gość portalu: kra napisał(a):

> Ja myślę że goniąc przez miasto dużo sie nie zaoszczędzi, może
                      > minutę lub dwie a czy warto?!!!

Nie warto. "Lepiej późno, niż wcale" - rzekł facet spóźniając się na
                      pociąg :)
                      • Gość: djjanek1 Re: gonitwa przez miasto IP: 78.133.207.* 08.01.09, 21:28
                        a taki pośpiech może kosztować od 50-500 zł. Wg mnie nie ma się co spieszyć. A i
                        piesi z tego skorzystają, bo sa takie miejsca w W-chu, gdzie nawet na "zebrze"
                        strach przechodzić.
                        Pozdrowienia dla chłopaków od "śmietnika" albo "lodówki" hehe
                        • Gość: Ciekawska Re: gonitwa przez miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 22:18
                          Fakt jest też taki, że niektórzy piesi chodzą jak "święte krowy". Na nich też
                          przydałby się jakiś haczyk, tak jak na kierowców radaro-śmietniko-lodówka;)
                          • Gość: ;p Re: gonitwa przez miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 02:03
                            mi sie podobają światła na skrzyżowaniu koło kaufland 3 sekundy na przejście
                            przez ulice z z tym śmietnikiem to stoją zazwyczaj gdzieś na niezabudowanym
                            terenie taki przenoszony i to jest właśnie śmieszne bo co bardziej kumaty
                            kierowca pomyśli po kiego grzyba smietnik stoi na środku pola :) w miejscach
                            zabudowanych nie postawią bo jakiś dziadek by wychodził z popiołem i nie
                            ciekawie by było
                            • Gość: gach Re: gonitwa przez miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.09, 19:18
                              Informuję ze ten czeski fotoradar nie daje rady na mrozach od -5 stopni czyli
                              oby zima trwała wieczność
                              • Gość: djjanek1 Re: gonitwa przez miasto IP: 78.133.207.* 10.01.09, 18:06
                                hehe, sobre sobie
                                A skąd niby wiesz "Gośiu", że nie daje rady w temperaturze od -5C ??
                                Bo ja mam troszkę inne informacje na ten temat.
                                • Gość: ja Re: gonitwa przez miasto IP: 57.66.138.* 12.01.09, 07:41
                                  bo od kiedy sa mrozy nikt nie widzial smietnika na ulicy ani Lublina
                                  w poblizu - chyba sie popsiul hahaha
                                  • Gość: luna Re: gonitwa przez miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.09, 10:25
                                    A może to funkcjonariusze wymiekli z zimnym lublinku
                                    • djjanek1 Re: gonitwa przez miasto 14.01.09, 22:24
                                      hehe,może
                                      Ale pewnie na wiosnę znów będą działać
                            • Gość: pryw Re: gonitwa przez miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.09, 14:18
                              ostatnio widziałem go na długiej za pks em i na pewno nie jest ustawiony na 20
                              bo sam dostałem kwita 61 na 50 ...
                            • Gość: ONN Re: gonitwa przez miasto IP: 62.87.160.* 27.01.09, 01:48
                              No te buraki w czrnych uniformach jakos wymiekli na mrozach...ale proponuje
                              robic im zdjecia jak stoja z tym smietnikiem i umieszczac w internecie...to jest
                              calkowicie legalne...ja tylko czekam jak ich gdzies spotkam --
                              • Gość: dido Re: gonitwa przez miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 07:25
                                A tam wymiękli...W niedzielę stał śmietnik na przeciwko Politechniki ok. 15-ej.
            • Gość: driverka Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:14
              moze to nie walbrzych, ale w szczawnie mogliby sie zajac parkowaniem na pasach
              lub bezposrednio przed nimi na solickiej, masakra, jest tam czesc jest
              wylaczobna, pomalowana zebra czy jak to tam nazwac i na tym staja auta, nyski
              itp. no sorki, ale jak ci ktos wychodzi na pasy zza dostawczaka to kurcze troche
              mozna sie zdziwic...
    • Gość: driverka Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:06
      jak bylam po mandat (jechalam nie swoim autem) to straznicy mowili ze na 20
      ustawiaj, ale czy mowili prawde??? (ja mialam 76 na 50, wiec nie wiem...)
    • Gość: driverka Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:08
      w niedziele o ósmej rano w grudniu blyska na pewno, czerwone swiatelko sie
      pojawia na bank i to widoczne:P i nie jestem przedstawicielem handlowym:P
      • Gość: kijop Re: fotoradar wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 19:53
        A czy punkty też dorzucają, czy tylko sam mandat?
        • djjanek1 Re: fotoradar wałbrzych 26.01.09, 15:11
          no punkty też razem z kwitem.
          Max. mozesz zarobić 500zł i 10 pkt za przekroczenie prędkosci o 50km/h
    • Gość: Pan Re: fotoradar wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 20:21
      jak masz ac to wjedz w ten foto radar i bedzie po klopocie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka