Gość: grześ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 23:33 Czy ktoś wie co ma być na miejscu wyburzonego budynku przy ul. 11 listopada na przeciwko budynku 104. Słyszałem że podobno market Biedronka, obecnie równają teren buldożerami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nnn Re: czy ktoś wie IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.08, 23:37 podobno...ale nie chce mi się wierzyć bo niby gdzie miałby być parking,a takie są wymogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być Re: czy ktoś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 23:53 Plaga tych biedronek. mnoża się jak na.srał. Tylko kto bedzie kupował jak redukcje są w zakłądach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: czy ktoś wie IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.08, 23:59 nnn masz racje.Czy masz na myśli strefę czy ogólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: czy ktoś wie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 00:00 sorki to było pytanie do Być.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być Re: czy ktoś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 00:21 Oczywiscie ogólnie. Wałbrzych powinien zmienićć nazwę na Citshop Bo WALDENBURG (Leśny gród) mało tu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: czy ktoś wie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 00:58 "Być"-szkoda.że nie jesteśmy waldenburczykami..Pewnie mnie za to złajasz..ale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: czy ktoś wie IP: *.41.41.96.sub.mbb.three.co.uk 28.12.08, 00:32 To nie będzie absolutnie nic odkrywczego, ale na pytanie: "Kto będzie kupował?", odpowiedź jest banalna. Będziesz kupował Ty, on i ja. Żywność to towar pierwszej potrzeby, więc jeśli jakiekolwiek sklepy mają odczuć trudną sytuację na rynku pracy, to spożywczaki będą ostatnimi, które to odczują. Możesz zrezygnować z nowych spodni czy TV, ale do gara coś wrzucić trzeba. Choć oczywiście mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: czy ktoś wie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 01:09 gringo...wystarczająco jest drogo na naszej wyspie szczęścia więc panie właścicielki albo opuszczą na towarze..albo popłyną.Znasz sklep na Namysłowskiego 2?Tu jest najdrożej..Nieco wyżej ta sama właścicielka ma sklepik i ceny mniejsze!Ma też i w Szczawnie..a tu jeszcze taniej... Odpowiedz Link Zgłoś