Gość: abc IP: *.wlb.vectranet.pl 01.01.09, 21:20 Zarzut Szpura: www.szpur.com/ Odpowiedź Sosińskiego: piotrsosinski.bloog.pl/?_ticrsn=3&ticaid=573f6 Co tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja myśle Re: Szpur vs Sosiński IP: *.wlb.vectranet.pl 01.01.09, 22:30 że Boguś i Krzysiu nie mają co Robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ż e n u a Re: Szpur vs Sosiński IP: *.wlb.vectranet.pl 02.01.09, 14:17 Myślimy, że żenada na całej linii. Po pierwsze temat "sporu" ;). O co się sprzeczają? Rozumiem, że o niefortunny zwrot Sosoińskiego. Kabaret. Nie ważniejszych rzeczy? Sam fakt stawiania w parze dorosłego faceta (polityka!) z czymś, co zwie się blogiem, jest IMO wioską podobną do zamieszczania fotek małolat na tle wypasionej, cudzej fury na naszej klasie. Mniejsza jednak. Jeden wytyka drugiemu "niepoprawność z polskawego", a sam w krótkim tekście dwa zdania rozpoczyna od "Mi" (nie uczyli w szkółce, że od "ja" i "mi" nie zaczynamy zdania - jak już to "mnie" - a "mi" to bardziej w muzykowaniu - między "re" a "fa" ;). Po drugie, gdy się wrzuca w cudzysłów cytat, to aby unikać potworków graficznych typu dwa przecinki i trzy kropki po sobie, wielokropek wciskamy w nawias "(...) cytat (...)". Generalnie pyskówka na poziomie gimnazjalistów. Wioska i dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś