bartus0603 11.01.09, 23:36 Moze ktos widzial 27,12,2008 w Boguszowie-Gorcach jak ktos rysowal lakier na Audi A3 ,szukam przypadkowych swiadkow .Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ---- Re: Porysowane auto IP: *.wlb.vectranet.pl 12.01.09, 14:00 napewno ktoś widział ... mi też porysowali kiedyś nic sie nie da zrobić chyba że bym za rękę złapał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Porysowane auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:13 Mi dwa razy porysowali pod szpitalem górniczym- trzeba bardzo uważać jak tam się staje, bo wiele osób parkuje krzywo, nie umieja potem wyjechać i jada po innych :( Odpowiedz Link Zgłoś
bartus0603 Re: Porysowane auto 12.01.09, 21:48 Moje auto porysowal facet ,ktory przy swiadku sie odgrazal ze to zrobi.Dobrze by bylo zeby miec swiadka samego zdarzenia ale mysle ze policja i tak da sobie rade.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msr Re: Porysowane auto IP: *.sattom.pl 13.01.09, 09:17 A co byłeś chamski w stosunku do niego?? Rysowania nie popieram bo to sku...syństwo ale jak byłeś sku...synem w stosunku do niego (wymuszanie pierwszeństwa, parkowanie na wcześniej przez niego odśnieżonym miejscu parkingowym, ustawiczne blokowanie wjazdu np do jego garażu itp.) to w końcu nerwy mu puściły. Odpowiedz Link Zgłoś
bartus0603 Re: Porysowane auto 13.01.09, 14:59 Nie nic takiego nie bylo,to ludzka zawisc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buszmen Re: Porysowane auto IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.09, 16:01 Bartuś, a może to ty jestes tym Bartusiem z Boguszowa co ma CB radio i grzmoci niedozwolonymi mocami? Moze poszukaj winnego wsrod sasiadow, ktorym zagłuszasz RM lub TVN. O ile to ty, bo jesli nie to sorry batory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buszmen Re: Porysowane auto IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.09, 19:19 Po milczeniu Bartusia wnoszę, że jednak miałem rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartus0603 Re: Porysowane auto 14.01.09, 20:17 Nie masz racji nie mam nic wspolnego z takim glosnym zachowaniem w Boguszowie.Nie mieszkam w Boguszowie bylam przejazdem u znajomych.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Porysowane auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 16:25 banda czai się na kazdym kroku.!!! ja takiego co rysuje to bym za jaja powiesił... Odpowiedz Link Zgłoś