Gość: TVwidz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:02 Bronek był the best - na luzie i merytorycznie. Napieralski jako tako ze wskazaniem na plus, Kaczyński dukał wykute na paamięć teksty przygotowane przez sztabowców, Pawlak cyborg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Debata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:11 1.Kaczyński 2.Napieralski 3.Pawlak 4.Komorowski 3-4 może być odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Debata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:14 Od dziś Jasrosław Kaczyński w ranach dwóch innych metod będzie bezpłodność leczył OSOBIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Debata IP: 213.25.24.* 13.06.10, 22:12 Bronek zdążył nabrać bucowatości charakterystycznej dla rządzących i mówił co chciał. Debata była tak wciągająca że większość jej przespałem. oprócz formułek na takie okazje chyba niczego nowego nie powiedzieli? Może będzie jakaś powtórka to się chyba tylko upewnię.Trochę się uśmiechnąłem gdy bronek liberał był przeciwny prywatyzacji? Wiadomo przecież że polityk zrobi wszystko i bardzo liczy na krótką pamięć wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Debata 13.06.10, 22:35 Dla mnie charakterystyczny byl apel Napieralskiego aby wyborcy glosujacy na Komorowskiego ptrzezrucili glosy na niego.Z drugiej strony ma racje.Skoro Komorowski wzorem Walesy "wzmacnia lewa noge" mianujac Belke w uzgodnieniu z Kwasniewskim to ja na miejscu kazdego lewaka zaglosowalbym na swojego czyli Napieralskiego a nie czerwonego udawaczan Komorowskiego. ...a Jaruzelski rzeczywiscie mial racje ze Komorowski ma charyzme ale soltysa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Debata IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 22:42 LECHOWSKI, Jaruzelski nigdy tak nie powiedział o Napieralskim. KŁAMIESZ JAK RASOWY PISOWIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: Debata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 14:56 lechowski51 to stara Pisowska szuja. Znowu został przyłapany na kłamstwie i udaje , że deszcz pada gdy mu w pysk plują. No lechowski , jak to było z tym atakiem Jaruzelskiego na Napieralskiego? Czekamy na twoją odpowiedź, podaj źródło swojej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Debata 14.06.10, 15:56 to napisalem; .a Jaruzelski rzeczywiscie mial racje ze Komorowski ma charyzme ale soltysa! Gdzie Ty czerwona szujo widzisz jakis atak,tym bardziej Jaruzelskiego na Napieralskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Debata IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 18:04 lechowski - stara, zakłamana Pisowska szujo, czemu nadal powtarzasz kłamstwa? Jaruzelski nigdy nie powiedział, że Napieralski ma charyzmę sołtysa. Jeżeli ty twierdzisz inaczej to podaj linka żródłowego. Jeśli nie wskażesz źródła swojego twierdzenia to utrwalisz w oczach wszystkich forumowiczów wizerunek lechowskiego - zakłamanej Pisowskiej szui. Tak będą cię ludzie tytułowali i będą mieli ku temu pełne podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Debata 14.06.10, 19:28 Przeczytaj jeszcze raz czerwona szujo i nieuku..... Dla mnie charakterystyczny byl apel Napieralskiego aby wyborcy glosujacy na Komorowskiego ptrzezrucili glosy na niego.Z drugiej strony ma racje.Skoro Komorowski wzorem Walesy "wzmacnia lewa noge" mianujac Belke w uzgodnieniu z Kwasniewskim to ja na miejscu kazdego lewaka zaglosowalbym na swojego czyli Napieralskiego a nie czerwonego udawaczan Komorowskiego. ...a Jaruzelski rzeczywiscie mial racje ze Komorowski ma charyzme ale soltysa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Debata IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 22:39 Debata była przewidywalna i nudna. Jedyne co mnie uderzyło to forma Kaczyńskiego, który na tle kontrkandydatów prezentował się jak zmęczony życiem staruszek. Nie wiem kto wygrał ale w mojej ocenie przegrał Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Debata IP: *.toya.net.pl 14.06.10, 18:35 Wolę od tych komunistycznych głupków-kolesi Korwina. Jedyny polityk, który nigdy nie zmienia poglądów. Mój głos oddam na JKM. Odpowiedz Link Zgłoś