Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 16:31 Czy nie wiecie gdzie kupić saletre potasową oczywiście na terenie naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 18:23 W ogrodniczym chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 18:46 A co planujes wysadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: Gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 19:09 Myślę, że chodzi Ci o saletrę potasową do wyrobu domowych wędlin. Jest w Śródmieściu taki sklep z dodatkami masarskimi typu siatka do szynek, przyprawy i tym podobne. Nie pamiętam jak ten sklep się nazywa ale mieści się na Nowym Świecie, to jest ulica od Hali Targowej cały czas prosto, niedaleko sklepu Cobalt. Najlepiej jak już będziesz przy hali to spytaj o drogę, myślę,że tam na pewno dostaniesz saletrę. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 19:18 Dzięki myślałem że ten sklep już zamkneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:11 podobny sklep znajduje się również na placu górnika.......... Odpowiedz Link Zgłoś