Dodaj do ulubionych

Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie?

IP: *.dynamic.caiway.nl 18.01.09, 20:57
Obserwuj wątek
    • Gość: nie polecam:)) Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 22:29
      tak jak wyżej:))no chyba,że robisz na 200osób w tych wielkich
      balowych salach to jeszcze spoko,ale jak chodzi ci o ten
      cały "kurnik"to daj se lepiej spokój,ty i twoje wesele nie będa
      jedyni w tym budynku bo wesel tam bedzie pewnie jeszcze z 10,albo i
      więcej,zresztą ja nazywam to kołchoz:))zgiełk,szum.lepiej sie skupić
      na innej odludnej spokojnej sali"ale nie w marii.pozdro:))
      • Gość: Piotr Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: 212.160.143.* 19.01.09, 07:11
        Jak ktos lubi zabawę w niedokończonych lokalach to polecam - dziury w ścianach
        pozasłaniane parawanami, o nieprzymocowane listwy progowe goście wywracają się
        regularnie łazienki i ubikacje z wystającymi kablami itp... w lokalu w Szczawnie
        wesela już od czerwca 2008 a czy jest skończony - każdy widzi przejeżdżając koło
        niego. Jednym słowem jak ktoś lubi w towarzystwie "betoniarki" to będzie zadowolony
        • Gość: a ja polecam Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.chello.pl 19.01.09, 07:30
          Witam.Organizowałem przyjęcie weselne w Marii w grudniu ub. roku i
          jestem bardzo zadowolony. Obsluga miła, to co zostanie na stole
          pakują ci do domu , bez przegięć i dobre menu. Na koniec gratis
          pokoj dla pary mlodej. Bardzo dobrze wspominam...
          • Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:41
            pokój gratis dla nowożeńców chyba wszędzie dają:P Nawet w rivendellu:P
      • Gość: weselnicy Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 09:45
        polecamy goraco.pełen profesjonalizm i termonowość.mimo że moje
        wesele nie było jedynym przyjęciem organizowanym w tym dniu obsluga
        sprawiła że czuliśmy sie jak jedyna para mlodych w obiekcie!!!!!!
        jedzenie reeeeweeeelacccja,klimat, super nic dodac nic ując!!!!a
        pozostałe wesela dla nas były nie niezauwazalne.na wesele w marii
        namóili nas nasi przyjaciele, ktorzy organizowali swoje PRZYJECIE
        poltora roku temu(bo tam tyle sie czeka na wolny termin-to chyba NIE
        SA TACY NAJGORSI)
        • Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:43
          ja tam mialam studniówkę i chyba do tego typu imprez mniej się przykładaja, bo
          ziemniaki smakowały jak z ludwikiem, a pierś z kurczaka ugotowana bez smaku, a
          fuuuj. Wesela by tam nie zrobiła na pewno:(
    • Gość: j Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 08:40
      Ten temat już sie pojawił parę razy. Proszę zobaczyć w wyszukiwarce.
      Ceny najtańsze w Wałbrzychu i okolicy, ale miejsce - troszkę masówka i zawsze
      mozna trafić przy okazji na jakis zlot harleyowców lub cos w tym stylu ...
      • Gość: yesa Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 10:10
        To co napisał Piotr to prawda-o nowym hotelu Maria w Szczawnie-Cóż,łakomstwo nie
        popłaca...
        • Gość: swojak Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.wlb.vectranet.pl 19.01.09, 11:08
          a mojemu kumplowi obsługa podmienila 10 butelek rozrobionego spirytu
          z miodzikiem na 10 flaszek wody.też z miodzikiem
          • Gość: Lidka karczma góralska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:47
            Super atmosfera, spokój i brak przypadkowych gości, możliwość
            wynajęcia pokoi, piękne otoczenie i możliwość zapewnienia
            dodatkowych atrakcji np. prawdziwej kapeli góralskiej. Byłam na
            Sylwestra to wiem co piszę. Aha, grał prawdziwy zespół który pewnie
            można zamówić na wesele.
    • Gość: zla_klientka Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:22
      "Nie polecam zabawy w Marii - to tak jak wybierac chemicznie spryskane mieso w
      realu niz pojsc do prawdziwego sklepu miesnego z mila obsluga i wybrac pewne
      jedzenie...."
      • Gość: qqłka Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: 62.87.160.* 19.01.09, 15:05
        'Maria' powoli czuje się monopolista na rynku wałbrzyskim. Zero szacunku do
        klienta, i co z tego, nie ten to będzie inny. Ludzie powinni przejrzeć na oczy.
        • Gość: Agata Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.dialog.net.pl 19.01.09, 20:45
          Jedzenie do d.py.
          Maria to firma nastawiona na chałturę i masową obsługę klienta.
          Zupy z proszku przemysłowego Knorr Gastronomia.
          Drugie danie to gotowce odgrzewane w piecach konwekcyjnych.

Nie mają lodówki na tort, dlatego musi być on zjedzony na początku przyjęcia.
          • Gość: miron Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:34
            Oj, chyba konkurencja sie odezwala, bo bzdury wierutne wypisuje. Odkad Maria
            kupila zaklady miesne ma do dyzpozycji 7 albo 8 chlodni. W sumie moglaby
            schlodzic wszystkie torty produkowane w Walbrzychu. Jesli drugie danie to
            gotowiec, to ja bardzo prosze o namiary, gdzie te gotowce mozna dostac, bo sa
            bardzo dobre. A do zup w proszku nie bede sie odnosic. To juz jest po prostu
            zalosne. W jednym z Agata moge sie zgodzic, bo w sumie wiekszosc tego, co jemy w
            koncowym efekcie trafia do d..py. Jest jednak taka maksyma, ze BYT KSZTALTUJE
            ODBYT. Kogo stac na Marie, nie musi sie martwic o odbyt:)))))))))))
            • Gość: andrju Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 15:30
              Mialem wesele w Marii. Poczatkowo rzeczywiscie balem sie, ze skoro
              jest tam w jednym czasie 6 czy 7 wesel, to bedzie kicha, goscie sie
              pogubia, a obsluga bedzie znikac. Mile sie rozczarowalem. Sala
              weselna, stoly gosci, wszystko wygladalo jak z bajki. Kelnerzy caly
              czas byli na sali i blyskawicznie zmieniali nakrycia. Jedzenie
              dobre i duzo. Zadne tam zupy w proszku. To wymyslila chyba ich
              konkurencja. Na koniec wssystko, lacznie ze smalcem ze stolu
              wiejskiego spakowano nam w pojemniki i moglismy obdzielic jedzeniem
              wszystkich gosci, a jeszcze na kilka dni zostalo. Dlatego z zona
              poszlismy tan na Sylwestra. Niech mi ktos powie, gdzie indziej w
              Walbrzychu byly do dyspozycji dwie zespoly muzyczne i DJ?!!!!
              Sylwester w Marii byl super, naprawde.
              • Gość: młody Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:07
                Gość portalu: andrju napisał(a):
                Niech mi ktos powie, gdzie indziej w
                > Walbrzychu byly do dyspozycji dwie zespoly muzyczne i DJ?!!!!
                > Sylwester w Marii byl super, naprawde.

przymierzam się do wesela w marii, napisz coś więcej o tych
                zespołach: ilu osobowe, jakie instrumenty, muzyka itp. pozdrawiam
              • Gość: kami Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.09, 13:26
                Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do Marii pani ktora zajumuje
                sie organizacja wesel bardzo mila i potrafi doradzic. Daja tez
                namiary na fotografa, kamerzyste lub zespol jak ktos chce. My mamy
                wesele w pazdzierniku na sali balowej i jest przepiekna :))
                • asia-8888 Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? 12.02.09, 00:07
                  Rowniez mam wesele w Marii w pazdzierniku na sali balowej.Zgadzam
                  sie z wczesniejsza wypowiedzia,ze ta pani jest bardzo
                  uprzejma,pomocna,pelny profesjonalizm.Sala bajeczna.A co do tego
                  pana od zupek w proszku itp:kolego jesli chcesz zagrozic
                  konkurencji,nie przesadzaj bo nikt tego nie kupi.
            • Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:45
              chyba Maria się odezwała:P
            • Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:46
              Chyba Maria się odezwała...
    • Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:25
      wesele organizowałam tam 3 lata temu w sali w stylu country (na 80
      osób)...wszystko super oprócz jedzenia-ładnie podane, ale niestety w małej
      ilości, zupełnie inaczej niż się umawialiśmy..A propos..pilnujcie alkoholu
      (chyba, że coś się zmieniło hehe)
    • Gość: mis Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.09, 11:28
      ja miałem tam wesele i jestem bardzo zadowolony! Jedzonko dobre i w dużych
      ilościach! to co zostało obsługa nam zapakowała, alkohol tez został i oczywiście
      oddali. nie wiem skąd tyle zarzutów na forum, chyba od konkurencji...
      • Gość: kra Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.09, 11:47
        Ja polecam salę w Gorcach tam gdzie biblioteka.Spróbuj sie
        skontaktować z nimi i sprawdź po ile co i jak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka