Gość: kkk IP: *.dynamic.caiway.nl 18.01.09, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie polecam:)) Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 22:29 tak jak wyżej:))no chyba,że robisz na 200osób w tych wielkich balowych salach to jeszcze spoko,ale jak chodzi ci o ten cały "kurnik"to daj se lepiej spokój,ty i twoje wesele nie będa jedyni w tym budynku bo wesel tam bedzie pewnie jeszcze z 10,albo i więcej,zresztą ja nazywam to kołchoz:))zgiełk,szum.lepiej sie skupić na innej odludnej spokojnej sali"ale nie w marii.pozdro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: 212.160.143.* 19.01.09, 07:11 Jak ktos lubi zabawę w niedokończonych lokalach to polecam - dziury w ścianach pozasłaniane parawanami, o nieprzymocowane listwy progowe goście wywracają się regularnie łazienki i ubikacje z wystającymi kablami itp... w lokalu w Szczawnie wesela już od czerwca 2008 a czy jest skończony - każdy widzi przejeżdżając koło niego. Jednym słowem jak ktoś lubi w towarzystwie "betoniarki" to będzie zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja polecam Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.chello.pl 19.01.09, 07:30 Witam.Organizowałem przyjęcie weselne w Marii w grudniu ub. roku i jestem bardzo zadowolony. Obsluga miła, to co zostanie na stole pakują ci do domu , bez przegięć i dobre menu. Na koniec gratis pokoj dla pary mlodej. Bardzo dobrze wspominam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:41 pokój gratis dla nowożeńców chyba wszędzie dają:P Nawet w rivendellu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnicy Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 09:45 polecamy goraco.pełen profesjonalizm i termonowość.mimo że moje wesele nie było jedynym przyjęciem organizowanym w tym dniu obsluga sprawiła że czuliśmy sie jak jedyna para mlodych w obiekcie!!!!!! jedzenie reeeeweeeelacccja,klimat, super nic dodac nic ując!!!!a pozostałe wesela dla nas były nie niezauwazalne.na wesele w marii namóili nas nasi przyjaciele, ktorzy organizowali swoje PRZYJECIE poltora roku temu(bo tam tyle sie czeka na wolny termin-to chyba NIE SA TACY NAJGORSI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:43 ja tam mialam studniówkę i chyba do tego typu imprez mniej się przykładaja, bo ziemniaki smakowały jak z ludwikiem, a pierś z kurczaka ugotowana bez smaku, a fuuuj. Wesela by tam nie zrobiła na pewno:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 08:40 Ten temat już sie pojawił parę razy. Proszę zobaczyć w wyszukiwarce. Ceny najtańsze w Wałbrzychu i okolicy, ale miejsce - troszkę masówka i zawsze mozna trafić przy okazji na jakis zlot harleyowców lub cos w tym stylu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yesa Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 10:10 To co napisał Piotr to prawda-o nowym hotelu Maria w Szczawnie-Cóż,łakomstwo nie popłaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.wlb.vectranet.pl 19.01.09, 11:08 a mojemu kumplowi obsługa podmienila 10 butelek rozrobionego spirytu z miodzikiem na 10 flaszek wody.też z miodzikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka karczma góralska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:47 Super atmosfera, spokój i brak przypadkowych gości, możliwość wynajęcia pokoi, piękne otoczenie i możliwość zapewnienia dodatkowych atrakcji np. prawdziwej kapeli góralskiej. Byłam na Sylwestra to wiem co piszę. Aha, grał prawdziwy zespół który pewnie można zamówić na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla_klientka Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:22 "Nie polecam zabawy w Marii - to tak jak wybierac chemicznie spryskane mieso w realu niz pojsc do prawdziwego sklepu miesnego z mila obsluga i wybrac pewne jedzenie...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: 62.87.160.* 19.01.09, 15:05 'Maria' powoli czuje się monopolista na rynku wałbrzyskim. Zero szacunku do klienta, i co z tego, nie ten to będzie inny. Ludzie powinni przejrzeć na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.dialog.net.pl 19.01.09, 20:45 Jedzenie do d.py. Maria to firma nastawiona na chałturę i masową obsługę klienta. Zupy z proszku przemysłowego Knorr Gastronomia. Drugie danie to gotowce odgrzewane w piecach konwekcyjnych. Nie mają lodówki na tort, dlatego musi być on zjedzony na początku przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:34 Oj, chyba konkurencja sie odezwala, bo bzdury wierutne wypisuje. Odkad Maria kupila zaklady miesne ma do dyzpozycji 7 albo 8 chlodni. W sumie moglaby schlodzic wszystkie torty produkowane w Walbrzychu. Jesli drugie danie to gotowiec, to ja bardzo prosze o namiary, gdzie te gotowce mozna dostac, bo sa bardzo dobre. A do zup w proszku nie bede sie odnosic. To juz jest po prostu zalosne. W jednym z Agata moge sie zgodzic, bo w sumie wiekszosc tego, co jemy w koncowym efekcie trafia do d..py. Jest jednak taka maksyma, ze BYT KSZTALTUJE ODBYT. Kogo stac na Marie, nie musi sie martwic o odbyt:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrju Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 15:30 Mialem wesele w Marii. Poczatkowo rzeczywiscie balem sie, ze skoro jest tam w jednym czasie 6 czy 7 wesel, to bedzie kicha, goscie sie pogubia, a obsluga bedzie znikac. Mile sie rozczarowalem. Sala weselna, stoly gosci, wszystko wygladalo jak z bajki. Kelnerzy caly czas byli na sali i blyskawicznie zmieniali nakrycia. Jedzenie dobre i duzo. Zadne tam zupy w proszku. To wymyslila chyba ich konkurencja. Na koniec wssystko, lacznie ze smalcem ze stolu wiejskiego spakowano nam w pojemniki i moglismy obdzielic jedzeniem wszystkich gosci, a jeszcze na kilka dni zostalo. Dlatego z zona poszlismy tan na Sylwestra. Niech mi ktos powie, gdzie indziej w Walbrzychu byly do dyspozycji dwie zespoly muzyczne i DJ?!!!! Sylwester w Marii byl super, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:07 Gość portalu: andrju napisał(a): Niech mi ktos powie, gdzie indziej w > Walbrzychu byly do dyspozycji dwie zespoly muzyczne i DJ?!!!! > Sylwester w Marii byl super, naprawde. przymierzam się do wesela w marii, napisz coś więcej o tych zespołach: ilu osobowe, jakie instrumenty, muzyka itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.09, 13:26 Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do Marii pani ktora zajumuje sie organizacja wesel bardzo mila i potrafi doradzic. Daja tez namiary na fotografa, kamerzyste lub zespol jak ktos chce. My mamy wesele w pazdzierniku na sali balowej i jest przepiekna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asia-8888 Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? 12.02.09, 00:07 Rowniez mam wesele w Marii w pazdzierniku na sali balowej.Zgadzam sie z wczesniejsza wypowiedzia,ze ta pani jest bardzo uprzejma,pomocna,pelny profesjonalizm.Sala bajeczna.A co do tego pana od zupek w proszku itp:kolego jesli chcesz zagrozic konkurencji,nie przesadzaj bo nikt tego nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:45 chyba Maria się odezwała:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:46 Chyba Maria się odezwała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:25 wesele organizowałam tam 3 lata temu w sali w stylu country (na 80 osób)...wszystko super oprócz jedzenia-ładnie podane, ale niestety w małej ilości, zupełnie inaczej niż się umawialiśmy..A propos..pilnujcie alkoholu (chyba, że coś się zmieniło hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.09, 11:28 ja miałem tam wesele i jestem bardzo zadowolony! Jedzonko dobre i w dużych ilościach! to co zostało obsługa nam zapakowała, alkohol tez został i oczywiście oddali. nie wiem skąd tyle zarzutów na forum, chyba od konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Re: Wesele w hotelu "Maria", co sadzicie? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.09, 11:47 Ja polecam salę w Gorcach tam gdzie biblioteka.Spróbuj sie skontaktować z nimi i sprawdź po ile co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś