Gość: gdusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:53 siemacie ludzie!!!! Jestem po filologii polskiej i proponuję napisanie matury z języka polskiego!Cena 50zł za sztukę! Zainteresowani proszeni są o odpisanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum Re: matura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 22:21 no prosze to już nawet matura na psy zeszła Koleżanko ,jesteś naprawde żałosna ...skończyłaś studia po to aby pisać nieukom mature.Ty tez tak ją zdałaś? A potem mamy niedouczonych ,'"świetnie wykształconych " cwaniaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnR Re: matura IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.09, 08:51 Zaniżasz ceny, robisz wstrętny dumping na rynku. Szanuj się i podnieś cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: matura IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.09, 19:54 ja biore od pracy 130zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 036dy Re: matura IP: *.as.kn.pl 26.01.09, 20:49 ja placilem 150zl pelen profesjonalizm.. :) wszystko odbyte przez poczte elektroniczna jak i wplaty.. :) i 90% maturka jesT ;D ah te 3 lata lenistwa kosztowaly mnie 150zl ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honza Re: matura IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 22:45 Bardzo ten post i responsy mi się podobają, bo świadczą o tym, że nauczyciele w obecnych czasach to "cieńkie bolki" skoro się na takie "prace" dają nabierać! Ale jest też druga strona medalu - za ich pracę dostają tak śmieszne pieniądze, że mają to wszystko w dupie!!! I słusznie!!! Znacie ten dowcip (w sumie to nie dowcip - to prawda) - Na lekcję wychodzi młody nauczyciel obładowany pomocami, zeszytami - obok idzie starszy tylko z dziennikiem. Młody mówi z podziwem - pan to ma chyba wszystko w głowie?! Nie synu - w dupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: matura IP: *.sattom.pl 06.02.09, 21:14 żenadą jest kupowanie cudzych prac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: matura IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.09, 21:26 teresa nie bądź naiwna po to istnieją usługi żeby z nich korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś