Gość: gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 09:09 W której wałbrzyskiej aptece są najtańsze leki.Konkretnie chodzi o plastry nicorette. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: tania apteka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 09:24 zobacz na Podzamczu w POLO MARKECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: tania apteka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.09, 17:45 Nie wiem jak plastry ale przekonałam się na innych lekach że najtaniej jest w aptece na placu magistrackim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palaczka Re: tania apteka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 18:56 Na placu Magistrackim najtańsze są plastry antykoncepcyjne ale Nicorette chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: tania apteka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 00:00 Wiem że dużo rzecz najtaniej jest w aptece w Kauflandzie, ale myślę - warto by popatrzeć w internecie. Czasem warto kupić kilka rzeczy na zapas i zaoszczedzic trochę kasy. Ja kupuję witaminy dla dziecka, tabletki przeciwbólowe, itp podstawowe rzeczy i do tego np w aptece internetowej mogę kupić przykładowo tran dla dziecka o około 10 zł taniej niż w aptece. Na każdej rzeczy zyskuję po kilka lub kilkanaście złotych. Przesyłka 7 zł, więc i tak się opłaca, a do tego nie muszę chodzić po mieście i szukać gdzie taniej.. bo już i tak wiem że najtaniej przez internet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka ;-) Re: tania apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 11:18 hej ja wiem i kupuje leki i itp w Polonezie to jest apteka wizawi naprzeciw Empiku na placu grunwaldzkim.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tanie apteki w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:27 W znalezieniu tanich leków może pomóc ta strona z aptekami z całej Polski. A tu link do aptek z Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Tanie apteki w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:26 nie jest tez drogo na piaskowej taka apteka zaraz przy przychodni może nie mają bardzo niskich cen ale nie jest tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
abcdefuck123 Re: Tanie apteki w Wałbrzychu 30.01.15, 23:46 Na pewno najdroższa jest w Tesco Szczawno. Więcej tam nic nie kupię. Głupia maść na hemoroidy ok 15 zł droższa niż w aptece na Podzamczu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś