Dodaj do ulubionych

mieszkania walesta - Świebodzice

22.01.09, 22:44
witam, proszę o opinie nt. sprzedaży mieszkań przez firmę WALESTA w
Świebodzicach, cży ktoś może wie coś o tej firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.09, 08:54
      Witam. Zakupiłam w 2007 r. mieszkanie w firmie Walesta.
      Prosze pytać odpowiem solidnie na każde pytanie, ogólnie nie narzekam
      • savannah24 Re: mieszkania walesta - Świebodzice 23.01.09, 12:13
        mogę prosić o maila, mam kilka pytań :) albo proszę się odezwać na
        mój : savannah24@gazeta.pl
    • Gość: aska Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.09, 13:42
      Lokalizacja tragiczna, dookoła rozpadające się budynki ( w tym jedna
      hala, z która nie maja co zrobić), stacja kolejowa...masakra! Poza
      tym nalezy się zastanowić dlaczego tak długo sprzedają, tym
      bardziej, że rozpoczeli sprzedaż w okresie bumu mieszkaniowego?
    • wladyslaw_grabski Re: mieszkania walesta - Świebodzice 28.04.09, 14:34
      3k za metr pod klucz w tej lokalizacji ? Trochę poniosło panów.
      • Gość: maciorek Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.09, 08:32
        Opłata za parkowanie samochodu na podwórku wynosi 50-100 złotych za miesiąc, poza tym jest jeszcze wiele innych absurdów jak wynoszenie śmieci w określonych godzinach (od 8 do 22, bo później wypuszczają psy i już nie można chodzić po podwórku), a jak ktoś na własną rękę zamontował sobie internet, to musi zdjąć antenę z dachu, bo administrator budynku nie zgadza się na montaż anten na dachu... Nie polecam załatwiania wszelkich formalności ze starszym Aleksandrem, dużo łatwiej można się dogadać z jego synem i nie mówię tu o stopniu znajomości języka polskiego. Mieszkanie w skali 1-10 oceniam na 4, występuje wilgoć już odkąd je mam. Widoki nieciekawe, ale dobrze że wyremontowali magazyny i widać, że chcą tam zrobić ładne budynki z zadbanym podwórkiem. Ogólnie nie polecam dla ludzi, którzy cenią swoją prywatność.
    • Gość: Adam Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 23:17
      Witam, zakupiłem mieszkanie na początku roku 2009. Powiem szczerze, że jestem
      zadowolony z zakupu, cicha okolica i przystępna cena. Zgadzam się, że problem z
      montażem anten na dachu jest uciążliwe. Inwestor poinformował, że to związane z
      załatwieniem biurokracji z kablówką od Multimedii ale pocieszającym jest to, że
      w końcu będzie kablówka. Kwestia wyrzucenia śmieci w wyznaczonych godzinach mi
      nie przeszkadza, bo w nocy śpię. Pozostałe wspomniane kwestie na temat mieszkań
      od inwestora walesta uważam za nie uzasadnione, to tylko moja opinia.
    • Gość: gość Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 14:13
      Trzeba było kupić domek w górach i nikogo nie widzieć ,i nie mieć pretensji!
      • Gość: Marek Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 14:18
        Każdy ma prawo wyboru!!!!!!!!!!!!!Duże ofert na rynku!!!!
        Co dotyczy chamstwa to u nas w kraje tez duże chamów.
        • Gość: Adam Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 15:33
          obcokrajowiec też jest człowiek z swoimi problemami tak jak i polak, chamstwo
          niestety jest spotykane w naszym kraju. wybór ma każdy z nas, więc nie rozumiem
          tutaj nerwowych wypowiedzeń i oczernianie ludzi. warto czasami pomyśleć dwa
          razy a dopiero później wypowiedzieć się...
    • Gość: Asha Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: 79.110.195.* 02.06.09, 23:30
      Nie rozumiem ludzi opierających swoją opinię na stwierdzeniu, że skoro to obcokrajowiec, to nie wzbudza zaufania. Obcokrajowcy to też ludzie, jak każdy inny człowiek ma swoje problemy związane z pracą. Tak jak i firma Walesta i Goralinvest ma swoje problemy, bo przecież teraz w okresie panowania kryzysu (który każdy odczuwa, choć nie każdy się do tego przyzna) nie jest łatwo. Zwłaszcza ze sprzedażą mieszkań, bo, tak jak ktoś wspomniał wczesniej, jest problem z otrzymaniem kredytu. A skoro ludzie nie mogą dostać kredytu, ludzie nie mają pieniędzy na zakup mieszkania, na czym cierpi też firma.
      Jeżeli chodzi o lokalizację: budynek się znajduje faktycznie na przeciwko dworca pkp, ale powiem szczerze, że jeżdżące pociągi ledwo słychać. Hale, których ktoś wcześniej wspomniał wcale nie są żadnym problemem. Może i trochę szpecą widok, ale jestem pewna, że Walesta ma zamiar coś z nimi zrobić, bo widac, że ma zamiar coś z tym dalej robić.
      Budynek został niedawno ocieplony, co rozwiązuje problem wilgoci, która powinna zniknąć, oraz pomalowany, co na prawdę fajnie wygląda bo kolorystyka ani nie razi oczu ani nie jest wyblakła.
      Jeżeli chodzi o wynos śmieci i psów to Walestę też można zrzumieć, jak by nie było ktoś musi pilnować teren. A z wynoszeniem śmieci można spokojnie się dostosować, przecież nie będziemy wynosić śmieci o 1 w nocy.
      Ja powiem szczerze, że mieszkając już prawie rok, nie narzekam. Mieszkania na prawdę są ładne i szczerze polecam obejrzenie ich na własne oczy. A na niektóre rzeczy trzeba przymknąć oko lub pojść na kompromis.
      I ludzie, bądźcie tolerancyjni, bo brak tolerancji ze strony niektórych osób aż razi. Choć obcokrajowcy nie są niczym od was gorsi.
      Pozdrawiam!
    • Gość: Gość Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.09, 22:59
      Jestem zainteresowany zakupem mieszkania od firmy walesta, ale nie rozumie o co
      wam wszystkim chodzi?
      • Gość: ciekawa Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 14:09
        Jestem zaciekawiona rowniż zakupem mieszkania w firmie westa na
        kolejowej, z opinii wynika róznie- jedni chwalą, inni narzekają-
        i co mam rozbic?
        Moze wypowiedzą się nowi mieszkanicy wspomnianego budynku... czy
        duży czynsz? Czy polecają?

Uwazam ze ceny nie są mocno wygórowane, teraz za 50m2 +-100tys to
        nawet mało. Ale czy sie oplaca? Prosze o wypowiedz.
        • Gość: Anna Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 08.11.09, 20:37
          Witam, kupiłam i wprowadziłam się do mieszkania 4 miesiące temu, zakupione od
          walesty na kolejowej w Świebodzicach. Mogę powiedzieć, że jestem mile
          zaskoczona, ponieważ jest tu miły spokój. Mam porównanie, do wcześniejszego
          mieszkania wynajmowanego w rynku Świebodzic, pijaki, kłutnie itd. Tu wszystko
          wręcz przeciwnie, mili i życzliwie sąsiedzi, podwórko i ciche okolice. Jedną
          wadą jest to, że brak piwnic i balkonoów, ale bez tego da rady przeżyc.
          Mieszkania są bezczynszowe, co jest duży plus, więc płacę wszystko według
          liczników, co jest dużym plusem. Osobiście polecam :)
          • Gość: ciakawa Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.09, 17:52
            Aniu a duzo płacisz miesiecznie?
            Za ogrzewanie, wodę, prad?

• Gość: Anna Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 27.11.09, 12:55
              Mieszkam w 2 pokojowym mieszkaniu, rodzina 2+2, utrzymanie mieszkania zależy od
              stanów liczników (gaz, woda, prąd) zależne od tego ile zużyje. Ostatni miesiąc
              moje przykładowe rachunki:
              1. ogrzewanie gazowe ok. 200-300 zł (piec dwufunkcyjny czyli ogrzewa grzejniki i
              wodę użytkową)
              2. prąd wacha się od 50 do 100 zł
              3. woda 20-30 zł
              4. oświetlenie klatki schodowej, sprzątanie części wspólnych 24 zł
              5. wywóz śmieci 8 zł/osoba
              Jeśli szczerze, to porównując do poprzedniego mieszkania w rynku w
              Świebodzicach, to płaciłam zdecydowanie więcej! Sama jestem mile zaskoczona... :)
              • Gość: andzia Re: mieszkania walesta - Świebodzice do Anny IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 13:20
                Anka co ty pieprzysz za głupoty i koloryzujesz. Przecież tam jest
                wspólnota i zarządca! Jakie bezczynszowe mieszkanie? - nie kłam
                ludzi. A jeśli masz model rodziny 2+2 to niemożliwa jest opłata za
                wodę w granicach 3 kubików, bo tyle płacę za 1 osobę, więc albo
                bezczelnie kłamiesz, albo oszukujesz na wodzie !
                • Gość: Anna Re: mieszkania walesta - Świebodzice do Anny IP: *.swidnica.mm.pl 27.11.09, 18:11
                  Nic nie koloryzuję! Jeśli nie wierzysz to proszę sprawdzić i przekonasz się.
                  Płacę za wodę ok.5-6 zł za m3. Nie wiem gdzie ty mieszkaszże tak drogo placisz
                  za wodę! A temat mieszkań bezczynszowych - to całkowita prawda, ja wiem, bo
                  płacę rachunki! Mieszkania są bezczynszowe, ponieważ nie są wszystkie sprzedane
                  . W momencie kiedy zostaną wszystkie sprzedane, mieszkańcy jako właściciele
                  nieruchomości będą podejmować decyzję, czy założyć swoją wspólnotę mieszkaniową
                  lub dołączyć do istniejącej. Dam ci radę na przyszłość zamiast słuchać plotek
                  sama przyjdż i przekonaj się jakie są mieszkania i na jakich warunkach się je
                  kupuje bo przecież nikt nie bieże kota w worku prawda.
    • Gość: andzia Re: mieszkania walesta - Świebodzice WAŻNE IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.09, 14:46
      No właśnie, zarządcą jest PREFEKT pobiera opłaty za zarządzanie,
      czyli nic nie robienie. Przecież logiczne jest, że jak Alex
      sprzedał , to już mu nic do tego! Szkoda tylko ,że on sam nie
      wywiązuje się z opłat za swoje mieszkania , skoro jest wspólnota to
      wszyscy powinni płacić zarządcy, a tak nie jest!!!!!!
      • Gość: MIESZKANKA Re: mieszkania walesta - Świebodzice WAŻNE IP: *.swidnica.mm.pl 30.11.09, 16:27
        Ja też nie płace Prefektowi bo wiesz że oni nic nie robią tylko by kase brali a
        poza tym co chwile poprawiają slda wydatków bo sami nie wiedzą na co wydają
        nasze pieniądze ja popieram Alexa w 100% dlaczego mamy płacić za nic mieli nam
        oświetlić ulice i nic a naszą kase ładują sobie do kieszeni pewnie .
      • Gość: mmm Re: mieszkania walesta - Świebodzice WAŻNE IP: 62.233.165.* 24.05.10, 12:43
        Kłócicie się o to czy jest tam wspólnota czy nie i ile się za nią
        płaci. Trzeba zauwazyć, że blok jest jeden ale zlokalizowany na
        dwóch ulicach . I tak dwie klatki mieszczą się na Pl. Dworcowym a
        jedna na ul. Kolejowej. Klatka na ul. Kolejowej nie należy do żadnej
        wspólnoty, nie ma więc opłat czynszowych. Opłaty za wodę, prąd i gaz
        są według wskazania licznikow. Ania, która wypowiadała sie
        poprzednio ma absolutną rację!
        • Gość: zarzadca Re: mieszkania walesta - Świebodzice WAŻNE IP: *.tktelekom.pl 15.06.10, 11:56
          "(...) Klatka na ul. Kolejowej nie należy do żadnej wspólnoty, nie ma więc opłat
          czynszowych."
          Szanowny "mmm",trochę Ci się pomieszało. Jeśli w nieruchomości na ul.Kolejowej
          nie ma wspólnoty mieszkaniowej tzn. nie ma w niej żadnego właściciela lokalu, to
          wtedy wszyscy są najemcami. A najemca płaci czynsz właścicielowi mieszkania +
          opłaty za media.
          To właśnie we wspólnocie właściciel lokalu nie płaci czynszu.
          • Gość: mmm Re: mieszkania walesta - Świebodzice WAŻNE IP: 62.233.165.* 18.06.10, 09:37
            no to chyba o czymś nie wiem :)? bo mieszkam w mieszkaniu
            własnościowym przy ul. Kolejowej i nie płacę czynszu i żadnych
            kosztów poza wskazaniami licznkików pradu, gazu, wody.
    • Gość: takasobie Re: mieszkania walesta - Świebodzice WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 14:56
      Naucz się dobrze pisać po polsku!!!!!!!
    • Gość: aska Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 20:37
      Podsumowując wszystkie wypowiedzi, dla jednych lokalizacja, standard
      i cena jest atrakcyjna, niech Wam będzie. Jesli moje zdanie ma
      jakies znaczenie, to uważam, że lokalizacja jest kiepska, a co do
      magazynu, który w pobliżu rozpada się, nie liczcie na szybkie
      rozwiązanie problemu....nie należy do Walesty, więc nic nie mogą
      zrobić. Jak dla mnie, przychylam sie do wypowiedzi osób, które
      twierdzą, że jest to kiepska inwestycja, zasada w zakupie mieszkania
      (zwłaszcza, jesli bierzesz kredyt na 30 lat) jest jedna,
      lokalizacja...lokalizacja i jeszcze raz loklizacja. Pomyśl o tym, że
      gdybyś kiedyś była zmuszona sprzedać swoje mieszkanie, kup takie,
      które pójdzie bez większych problemów. Do tej pory maja problem ze
      sprzedaniem mieszkan...to daje do myślenia...pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 12.01.10, 23:22
        Jesteście żałośni, wnioski popierane na plotkach lol..... Najlepszym źródłem
        wiedzy to wiedza od źródła, czyli zrobić wywiad z mieszkańcami, na pewno każdy
        podzieli się swoją opinią złą czy dobrą. Pozdrawiam
      • Gość: GOŚĆ Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 14.01.10, 13:39
        Halo!!!
        KRYZYS DOTKNĄ KAŻDEGO , powiedzcie jaką macie zdolność kredytową, większa połowa
        ma bardo małą zdolność może i 80% ludzi dlatego nie sprzedają się mieszkania .
        Nie tylko tylko WALESTA ma problemy ale także wiele deweloperów nie może
        sprzedać mieszkań. Ja na przykład chciałem kupić mieszkanie, ale było mnie tylko
        stać tylko na stan niewykończony tak więc po co mi kredyt jak mam do niego
        jeszcze dokładać, na pewno każdy myśli podobnie jak ja chciałby kupić mieszkanie
        i od razu w nim mieszkać .
        • Gość: Gość Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: 94.254.171.* 21.01.10, 23:52
          Słyszałem, że firma walesta skierowała sprawę do prokuratury na człowieka, który
          utworzył ten forum oraz osób, którzy pisali na tym forum nieprzyzwoicie i
          zniekształcali rzeczywistość. Podobne rozprawy już były rozpatrywane w sądzie i
          winni zapłacili odszkodowanie w wysokości 200 tyś zł. Faktycznie teraz czytam na
          dole tego forum jest napisane..... Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie
          ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników
          Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione
          dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub
          cywilną. Regulamin.
          • Gość: a Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 21:23
            Czy widzisz tu jakieś nieprzyzwoite wypowiedzi? Nie rozśmieszaj
            mnie. Poza tym żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju i każdy ma
            prawo do własnych poglądów. A co miałaby prokuratura zrobić z tymi
            wypowiedziami......pokazywać, że powoda poniosło.
    • savannah24 Re: mieszkania walesta - Świebodzice 14.06.10, 21:12
      przy zakupie tych mieszkań zwracajcie uwagę na : czy przypadkiem ściana nie jest
      z regipsu i czy da się na niej coś powiesić; czy wysokość pod antresolą we
      wszystkich narożnikach jest taka sama, sprawdźcie wentylację, a dla kupujących
      mieszkanie na ostatnim piętrze polecam wycieczkę na dach i zapoznanie się z jego
      stanem !!

polecam zabranie kątomierza budowlanego - z pewnością poznacie nowe kąty
      nieznane dotąd w budownictwie :)
      • Gość: a Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 16.06.10, 15:50
        ?
      • Gość: Zorientowana w spr Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 12:17
        Tak, potwierdzam, dach przecieka i to w wielu miejscach, a dodatkowo decydując
        sie na mieszkanie na ostatnim piętrze bedziecie mili strasznie zimno, piec nie
        jest w stanie ogrzać mieszkania (nie wiem jak na innych piętrach).
        Ściany są z regipsów!!!!!!
    • Gość: zzza Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 08.07.10, 09:14
      wilczury, które właściciel trzyma dla ochrony, trzymane na podwórku nie dają
      ludziom spać! wyją, szczekają całymi dniami i nocami!!
      • Gość: Marta Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: 217.153.108.* 13.07.10, 16:52
        Czytając wszystkie powyższe wypowiedzi nie mogę nie podzielić się swoją opinią. Moim zdaniem to beszczelna konkurencja, która nie ma wstydu, a Pan Bóg wszystko widzi! Wszystkie negatywne wypowiedzi tutaj napisane gołym okiem widać, że są kłamstwem i obrazą właścicieli nieruchomości. Zawiść, nienawiść, złość – widocznie ludziom nie dają spać, a nie psy. Tu jest najbardziej cicha i spokojna okolica. Jedyne co może nie dawać spać to przepiękny śpiew ptaków. Trzeci rok mieszkam w dużym dwu pokojowym mieszkaniu w wyżej wspomnianych budynkach na ostatnim 3 piętrze. Mieszkanie jest bezczynszowe. Budynki są bardzo ciepłe. U mnie w zimie, w najzimniejszym okresie roku, rachunki za gaz, czyli za ogrzewanie grzejników, ciepłej wody i użytkowanie kuchenki gazowej wynosiły mnie około 200 zł za miesiąc. Piec chodził po kilka godziń dziennie. «Ściany są z regipsów!!!!!!» - wstydźcie się tych wypowiedzi, takich grubych ścian z cegły, z których te budynki zostały wykonane w dzisiejszych czasach już nie budują. Ten, kto to pisze to bardzo chce popsuć reputację firmy Walesta. Dach jest w dobrym stanie. Wszystkie zaistniałe niesprawności są naprawiane przez właścicieli bez upomnień. Prezes firmy Walesta zawsze dotrzymuje swojego słowa, nawet umowy nie trzeba spisywać – jeżeli obiecał, to tak będzie. Jest godny naśladowania w tej kwestii. Jeśli ktoś będzie miał jakiekolwiek pytania to możecie do mnie dzwonić. Mój numer telefonu 604757346. Wszystko dokładniej opowiem.
        • savannah24 Re: mieszkania walesta - Świebodzice 13.07.10, 17:57
          Okolica super, zieleń, ptaszki, szmery-bajery - tak, zgadzam się!
          Ale co do właściciela to najlepiej brać wszystko na piśmie, bo potem i tak się
          wszystkiego wyprze! Dach nieszczelny i całe osiedle to wie, więc nie mów Marto,
          że jest inaczej. Co do psów - nie uwierzę, że śpisz spokojnie i się nie budzisz
          jak z dołu wyją i szczekają wilczury, może gdy będą znowu wyć i spać nie dawać
          zadzwonię na podany numer i zapytam ;)
          • Gość: P Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 14.07.10, 10:59
            Panie Pawle psy są po to aby szczekać a że tylko panu przeszkadzają to tylko
            dlatego że pan taki jest nie będę komentować pana człowieczeństwa szkoda słów
            to po prostu chore.
            Moim zdanie takie forum jest dla ludzi którym się nudzi i chce im się pisać bzdury
            • savannah24 Re: mieszkania walesta - Świebodzice 14.07.10, 12:15
              Czy ta wypowiedź była skierowana do mnie ? Raczej męskich organów nie mam :)

Za to podoba mi się cytat miesiąca : "Psy są po to, aby szczekać" :))
        • Gość: ... Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: 213.108.83.* 13.07.10, 18:03
          Jedyne co może nie dawać spać to przepiękny śpiew ptaków.

W NOCY?
        • Gość: ... Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: 213.108.83.* 13.07.10, 18:08
          Jedyne co może nie dawać spać to przepiękny śpiew ptaków.

W nocy?
        • Gość: Kot dachowiec Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.swidnica.mm.pl 13.07.10, 18:46
          Biorąc pod uwagę zdolności bioenergoterapeutyczne właściciela walesty jest
          całkiem możliwym, że jego wilczury niedługo w nocy będą ćwierkać.
    • Gość: mastaofdizasta Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.centertel.pl 21.07.10, 21:21
      amieszkalem tam jakis czas i nie polecam w 100%. Po 1 smierdzi z kibla * smród
      nie do zniwelowania), po 2 cieknie woda z rur, po 3 jesli chcesz astme lub
      alergie gratis od Walesty wynamuj lub kupuj mieszkanie wszedzie/plesn i grzyb
      wyskakuje, zimą mieszkanie nie do ogrzania, trzeba non stop pic cieple napoje bo
      nie idzie wysiedzieć, ogrzewanie mieszknia zimą wychodzi okolo 400 PLN :O do
      tego dziwne prawa ustanawiane przez "administratora". Wpłacileś kaucję nie licz
      że dostaniesz zwrot Pan Haredski Senior bardzo szybko wybije Ci to z głowy, w
      ciągu 5 min, znajdzie w mieszkaniu tyle usterek ze trzeba bedzie jeszcze
      dopłacić. NIE POLECAM!!!
      • Gość: gość Re: mieszkania walesta - Świebodzice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 08:22
        jeżeli chodzi o koszty utrzymania mieszkań to nie jest tak źle, biorąc pod
        uwagę, że większość kupuje mieszkanie na kredyt, to ten układ - mieszkania
        bezczynszowe - jest całkiem korzystny. Co do pleśni w mieszkaniach, to ten
        problem dotyczy głównie mieszkan, które są przeznaczone pod wynajem (1 i 3
        pięto) Jeżeli chodzi o słowność dewelopera, to nie warto ufać mu na słowo, bo ma
        problem z realizacją ustaleń zawartych na piśmie. Jeżeli ktoś jest
        zainteresowany to faktycznie najlepiej zapytać mieszkańców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka