Dodaj do ulubionych

ginekolog Zienkowicz

IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 19:33
jakie macie opinie na temat tego lekarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 19:54
      Napewno jest już bardzo stary. A gdy był młody był niemiły.
      • Gość: MISIEK Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:13
        Przez 9 m-cy płaciłam prywatnie za wizyty, a jak znlazłam sie na
        porodówce to udawał ,że mnie nie zna.Drugą ciązę prowadził mnie
        lekarz w przychodni za darmo i super urodziłam.Nie rozumiem kobiet
        chodzacych prywatnie do "najlepszych niby" specjalistów ,płacacych
        duże pieniadze, umawianych na późne godziny nawet 22 .23 . Po co ?
        I tak każda musi urodzić sama.Lekarz za Was tego nie zrobi.Nabijacie
        im tylko kieszenie.
        • Gość: jevick Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.09, 21:05
          cham,gbur bez kultury.
          • Gość: jaa Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.sattom.pl 27.01.09, 21:44
            a ja chodzę do niego i jestem zadowolona. Jeden z niewielu lekarzy który nie
            uskutecznia bezsensownych pogaduszek. "Słonko" może mówić do mnie dentysta
            zaglądając w uzębienie a nie ginekolog zaglądając w drugą stronę... To że jest
            niemiły? nie zauważyłam, nigdy nic złego z jego strony mnie nie spotkało. Jako
            lekarz jest ok.
            • Gość: anecik1976 Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.chello.pl 28.01.09, 08:05
              Dzięki Niemu jestem dziś na tym świecie )))
              • Gość: pff Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 08:12
                A dzięki niemu nie miałabym siostrzenicy!
                • Gość: myszka Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.09, 11:08
                  Jestem jego pacjentką od dobrych 10lat i jestem z niego bardzo
                  zadowolona.Ci którzy piszą, że jest niemiły to chyba niewidzieli
                  niemiłego lekarza jeszcze. To, że pan doktor nie traci czasu na
                  zbędne pogaduszki wcale nieoznacza, że jest niemiły. Jest bardzo
                  dobrym lekarzem, doświadczonym i rzetelnym. Prowadził moją pierwszą
                  ciążę i mam nadzieję, że w przyszłości będzie prowadził również
                  drugą, bo nie wyobrażam sobie, ze miałabym iść do innego ginekologa
    • Gość: kara Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 17:12
      dzieki Panu doktorowi mój synek jest na świecie, dobry specjalista a
      do tego bardzo ciepły i przyjemny.
    • Gość: ula Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 17:25
      Całe towarzystwo lekarzy na porodówce, to cwaniactwo.Nie mają szacunku dla
      kobiet, myślą, że bycie lekarzem zwalnia z bycia kulturalnym człowiekiem.Doktor
      Zienkowicz wyróżnia się spośród tej hołoty wielką kulturą, zrozumieniem i ciepłem.
      • Gość: koko Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 01:19
        Kobieto jak możesz wygadywać takie plugastwa, jeżeli stać Cię na takie opinie
        wobec obcych ludzi to jednak świadczy o Tobie.
        Jeżeli zachowywałaś się w szpitalu podobnie jak tutaj, to ja naprawdę nie dziwię
        się, iż cała reszta świata nie była dla Ciebie zbyt miła.
        Nigdy nic nieprzyjemnego w tym szpitalu mnie nie spotkało, jednak uważam, że
        kulturą odpowiada się na kulturę.
        Osobiście leczę się u dr. Fiszkala, który również nie należy do osób zbyt
        wylewnych i z całą pewnością nie ujmuje to Jego fachowości i wiedzy.
        Jak już jedna z przedmówczyń mówiła, na pogaduszki spotykam się ze znajomymi a
        nie z lekarzem.
        Bratowa leczy się u dr. Zienkowicza i jest bardzo zadowolona.
        • Gość: marlena Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:40
          a ile placi sie u niego za wizyte i jak jest z usg
          • Gość: M.. Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:32
            podnosze temat..
            dowiedziaąłm się że jestem w ciąży, przede mną decyzja czy zostać
            jako pacjentka u dr Zienkowicza czy zmienić lekarza. Prosze o
            opinie. Jakim jest lekarzem prowadzącym ciążę?
            • Gość: slepajula Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:34
              Mam bardzo dobra opinie o Panu doktorze,jest to doświadczenie 20lat, wszystko
              jest normalnie ,bez zbędnych słów ,prowadzi dokładne zapiski,informuje
              rzetelnie.A teraz mam problem bo ale jednak swojej córce nie poradziłabym
              żadnego z Wałbrzycha ,stara gwardia jest dobra ale stara....
              • Gość: buzia Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.09, 13:12
                dr. Zienkowicz w tym roku prowadził moją ciąże. urodziłam zdrową i
                piękną córcię. za każdą wizytą miałam robione usg byłam dokładnie
                badana...lekarz jest naprawde godny polecenia! tak jak ktoś
                powiedział może nie jest gadułą ale ja tam zawsze znalazłam chwilę
                na pogaduszki :)
                gdy przed porodem leżałam w szpitalu to na obchodzie indywidualnie
                do mnie podchodził pytał jak się czuję itp. bardzo miło naprawdę
                wizyta u dr kosztuje 100zł z usg.
                pozdrawiam kobitki.
                • Gość: jaga Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:31
                  Kobiety o czym Wy mówicie za 100 zł za 15 minut pracy tez byłabym
                  miła .W przychodniach za darmo jest tylu fantastycznych lekarzy, a
                  że nie szczebioczą i słodko uśmiechają ? Chyba nie oto w tym
                  chodzi.Dzięki Wam mają wille , pełne konta i super samochody.
                  Ile jest kobiet, które ostatnie pieniądze oddaje w prywatnym
                  gabinecie. Zdrowe dziecko to nie zasługa lekarza dzięki któremu tak
                  uważacie ale tylko Was. Pozdrawiam
    • puzonik48 Re: ginekolog Zienkowicz 23.11.15, 15:40
      Jestem pacjentką doktora od jakiś 46 lat :) Prowadził również moją ciążę i był przy porodzie ,szybkim i bezbolesnym :) Zawsze miły ,rzeczowy i spokojny :) Nie zamieniłabym go na żadnego innego :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka