Gość: ja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 19:33 jakie macie opinie na temat tego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 19:54 Napewno jest już bardzo stary. A gdy był młody był niemiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEK Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:13 Przez 9 m-cy płaciłam prywatnie za wizyty, a jak znlazłam sie na porodówce to udawał ,że mnie nie zna.Drugą ciązę prowadził mnie lekarz w przychodni za darmo i super urodziłam.Nie rozumiem kobiet chodzacych prywatnie do "najlepszych niby" specjalistów ,płacacych duże pieniadze, umawianych na późne godziny nawet 22 .23 . Po co ? I tak każda musi urodzić sama.Lekarz za Was tego nie zrobi.Nabijacie im tylko kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jevick Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.09, 21:05 cham,gbur bez kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.sattom.pl 27.01.09, 21:44 a ja chodzę do niego i jestem zadowolona. Jeden z niewielu lekarzy który nie uskutecznia bezsensownych pogaduszek. "Słonko" może mówić do mnie dentysta zaglądając w uzębienie a nie ginekolog zaglądając w drugą stronę... To że jest niemiły? nie zauważyłam, nigdy nic złego z jego strony mnie nie spotkało. Jako lekarz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anecik1976 Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.chello.pl 28.01.09, 08:05 Dzięki Niemu jestem dziś na tym świecie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 08:12 A dzięki niemu nie miałabym siostrzenicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.09, 11:08 Jestem jego pacjentką od dobrych 10lat i jestem z niego bardzo zadowolona.Ci którzy piszą, że jest niemiły to chyba niewidzieli niemiłego lekarza jeszcze. To, że pan doktor nie traci czasu na zbędne pogaduszki wcale nieoznacza, że jest niemiły. Jest bardzo dobrym lekarzem, doświadczonym i rzetelnym. Prowadził moją pierwszą ciążę i mam nadzieję, że w przyszłości będzie prowadził również drugą, bo nie wyobrażam sobie, ze miałabym iść do innego ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 17:12 dzieki Panu doktorowi mój synek jest na świecie, dobry specjalista a do tego bardzo ciepły i przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 17:25 Całe towarzystwo lekarzy na porodówce, to cwaniactwo.Nie mają szacunku dla kobiet, myślą, że bycie lekarzem zwalnia z bycia kulturalnym człowiekiem.Doktor Zienkowicz wyróżnia się spośród tej hołoty wielką kulturą, zrozumieniem i ciepłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 01:19 Kobieto jak możesz wygadywać takie plugastwa, jeżeli stać Cię na takie opinie wobec obcych ludzi to jednak świadczy o Tobie. Jeżeli zachowywałaś się w szpitalu podobnie jak tutaj, to ja naprawdę nie dziwię się, iż cała reszta świata nie była dla Ciebie zbyt miła. Nigdy nic nieprzyjemnego w tym szpitalu mnie nie spotkało, jednak uważam, że kulturą odpowiada się na kulturę. Osobiście leczę się u dr. Fiszkala, który również nie należy do osób zbyt wylewnych i z całą pewnością nie ujmuje to Jego fachowości i wiedzy. Jak już jedna z przedmówczyń mówiła, na pogaduszki spotykam się ze znajomymi a nie z lekarzem. Bratowa leczy się u dr. Zienkowicza i jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:40 a ile placi sie u niego za wizyte i jak jest z usg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.. Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:32 podnosze temat.. dowiedziaąłm się że jestem w ciąży, przede mną decyzja czy zostać jako pacjentka u dr Zienkowicza czy zmienić lekarza. Prosze o opinie. Jakim jest lekarzem prowadzącym ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:34 Mam bardzo dobra opinie o Panu doktorze,jest to doświadczenie 20lat, wszystko jest normalnie ,bez zbędnych słów ,prowadzi dokładne zapiski,informuje rzetelnie.A teraz mam problem bo ale jednak swojej córce nie poradziłabym żadnego z Wałbrzycha ,stara gwardia jest dobra ale stara.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.09, 13:12 dr. Zienkowicz w tym roku prowadził moją ciąże. urodziłam zdrową i piękną córcię. za każdą wizytą miałam robione usg byłam dokładnie badana...lekarz jest naprawde godny polecenia! tak jak ktoś powiedział może nie jest gadułą ale ja tam zawsze znalazłam chwilę na pogaduszki :) gdy przed porodem leżałam w szpitalu to na obchodzie indywidualnie do mnie podchodził pytał jak się czuję itp. bardzo miło naprawdę wizyta u dr kosztuje 100zł z usg. pozdrawiam kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: ginekolog Zienkowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:31 Kobiety o czym Wy mówicie za 100 zł za 15 minut pracy tez byłabym miła .W przychodniach za darmo jest tylu fantastycznych lekarzy, a że nie szczebioczą i słodko uśmiechają ? Chyba nie oto w tym chodzi.Dzięki Wam mają wille , pełne konta i super samochody. Ile jest kobiet, które ostatnie pieniądze oddaje w prywatnym gabinecie. Zdrowe dziecko to nie zasługa lekarza dzięki któremu tak uważacie ale tylko Was. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Re: ginekolog Zienkowicz 23.11.15, 15:40 Jestem pacjentką doktora od jakiś 46 lat :) Prowadził również moją ciążę i był przy porodzie ,szybkim i bezbolesnym :) Zawsze miły ,rzeczowy i spokojny :) Nie zamieniłabym go na żadnego innego :) Odpowiedz Link Zgłoś