Dodaj do ulubionych

Kara dla wodociągów

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.09, 18:43
www.nww.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=14279&Itemid=47
No i mówiłam że Pan Ewageliu na eurodeputowanego. Wiedziałam że znajdzie
sposób na finansowanie inwestycji. Zdik naliczy karę, zasili budżet miasta, a
miasto tym sposobem pozyska środki na inwestycję. WZWiK obciąży firmy
realizujące projekt i cała inwestycja będzie o połowę tańsza. Brawo Panie
Stefanie Pan to ma łeb. Niech inni się uczą że jak się ma "dokumentację w
porządku" (bo tak jest prawda?) to nikt nie podskoczy. Jak byłoby inaczej to
kary za zerwanie umowy rozłożyłyby wszystkie okoliczne gminy. A tak przecież
nie jest prawda? Więc jestem spokojna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Kara dla wodociągów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 10:56
      Gość portalu: Bazina napisał(a):

> Brawo Panie Stefanie Pan to ma łeb.

Z pewnym źródeł wiem, że pan Stefan nie czyta tego forum. Napisz
      więc do niego maila, a nie zadręczaj forumowiczów jakimiś
      pierdołami. Co to, jakis list otwarty?
      • Gość: ingemar Re: Kara dla wodociągów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:00
        To nie są pierdoły kobieto, to są interesy nas wszystkich zakuty łbie.
        Dziś się upominają o haracz w postaci odwyższania opłat za wodę, jutro sięgną po
        więcej, może po nasze skóry jeśli będziemy obojętni.
        Jak cię interesują wiadomości o tipsach czy dodzie to zmiataj na forum "Pudelek"
        • Gość: Bazina Re: Kara dla wodociągów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.09, 08:17
          Ta ironia nie nie jest przypadkowa , może zmusi w końcu kogoś do myślenia. Nie
          wierzę że np. taki Gudzowaty da sobie jeździć po głowie jakiejś pchle. Nie
          zrobił interesu jeżdżąc karetką pogotowia tylko przy pomocy baaaardzo szerokich
          pleców i odpowiednich układów. Chce gmina robić jakieś numery to niech robi i
          jak się uda to nasz zysk ale nie przy realizacji projektów Unijnych. Nie mówię
          tego w złej wierze ale już nie jedno miasto przekonało się co to znaczy "pokpić
          projekt". Natomiast "władze" Wałbrzycha myślą że wszyscy wykonawcy chodzą na ich
          sznurku. Miernoty nie wiedzą że ci ostatni wyciągną ile można, uzbroją się a jak
          będzie trzeba to tak im dop...lą że się nie pozbierają. Bo teraz zamiast
          skupiać się na kopaniu to trzeba zap....lać i modlić się żeby do końca roku
          zakończyć roboty bo jak nie to ......................... (dopowiedzcie sobie sami).
        • Gość: Beata Re: Kara dla wodociągów IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 10:26
          Gość portalu: ingemar napisał(a):

> To nie są pierdoły kobieto, to są interesy nas wszystkich zakuty
          łbie.

Więcej kultury, głupia psiocho !
          • Gość: inge Re: Kara dla wodociągów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 10:32
            Goebels mawiał : "Jak słyczę słowo "kultura" to odbezpieczam pistolet":)

Z tobą jest coś nie tak: najpierw każesz wynosić się stąd przedmówczyni a potem
            ode mnie wymagasz kultury.Czyli logicznie rozumując albo jesteś chora albo głupia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka