Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:01 czy ktos moze wie czy teraz cos tam w weekendy sie dzieje i czy wogole jest otwarta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gienek Re: Harcówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:59 a czemu by miała być zamknięta jest otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Harcówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:04 ciekawiej jest latem !!!! A czy wiecie ze w Harcowce kilka razy nocowal Hitler w latach 30-tych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: Harcówka IP: *.sattom.pl 06.02.09, 22:21 jutro jest impreza karnawałowa - maskarada- 150 zł para, drogo trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Harcówka IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.09, 08:05 a cz tam są pokoje do wynajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans kloss Re: Harcówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 16:50 pokoje są ale beee tak jak ktoś napisał wcześniej ze tam adolf spał to teraz nawet jego pies by tam pewnie nie zechciał przenocować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Harcówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:18 ciekawe czy mowa o tej balbince:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Harcówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.09, 21:46 ja już tam nie już chodzę mile wspomnienia pozostaly aż serce sciska z bólu. nie mogę rozdrapywać rany . ale lokalik niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dog Re: Harcówka IP: *.wlb.vectranet.pl 12.02.09, 20:30 Speluna Speluna i jeszcze raz Speluna Zawitałem tam po ok.20-stu latach jakie było moje rozczarowanie jak wszedłem do środka brud smród i nędza nie polecam omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś