Dodaj do ulubionych

Samotna Walentynka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 12:37

Gdzie Wybieracie się na Walentynki?
Ja ide dziś do Terminala, ponieważ jestem teraz samotna, moze tam z
koleżankami zapoznamy jakiś chłopaków. Bo w K10 sami nacpani i dresy :(

A Wy samotni gdzie spędzacie Walentynki??

Obserwuj wątek
    • Gość: gabriel Re: Samotna Walentynka IP: *.wlb.vectranet.pl 14.02.09, 12:55
      To macie duże szanse na to, że poznacie kogoś interesującego, bo z tego co mi
      wiadomo sporo osób dzisiaj planuje wizytę w tym klubie.

W tym Ja z kolegą ;-) hihi
      • Gość: Klubowiczka Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 13:03
        sama jestem ciekawa czy tam się nie wygrać, bo w W-ch nie ma gdzie dziś iść się
        pobawić :( , a słyszałam że dzisiejsi DJe dadzą mocno popalić
        (pozytywne House music i Electro House wraz z Wizualizacjami)
        Bo znajome byly na Fuck Party gdzie właśnie oni grali i powiedziała że było
        cudnie.
        Poza tym czy dzisiaj można gdzieś jeszcze można się
        pobawić? jak jest sie samotnym?

Buziaczki :-* mam nadzieje ze dziś MY samotni rozniesiemy ten klub.
        • Gość: gabriel Re: Samotna Walentynka IP: *.wlb.vectranet.pl 14.02.09, 13:06
          Tak naprawdę w Wałbrzychu nie ma klubu, który dawałby radę. Tyle, że klub =
          ludzie, a ludzie w tym mieście bywają różni ;)..

Tak czy inaczej terminal może być dzisiaj ciekawą propozycją.
          Zobaczymy :)..
    • Gość: Kasia_22 Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 13:30
      miło mi to slyszeć, ja znalazłam taki oto plakacik z informacjami.
      underground.walbrzych.pl/index.php?topic=958.0
      nawet do 22:30 Wejście jest za darmo. dobra promocja dla samotnych serduszek.
      buziulki.
      • Gość: Samotnik_On_19 Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:01
        Witam forumowiczów, widziałem plakat na miescie i myslę nad terminalem, acz
        kolwiek nie rozważam innych propozycji. Do K10 nie wybieram sie bo tam zawsze
        bedzie co sobote. A chce cos nowego.
        Słyszałem ze wsrodku troszke sie zmienił terminal. Dawno tam nie byłem, a
        pamietam swietnosc tego klubu. Jak to się mówi do zobaczenia w środku :))
        • Gość: XYZ Re: Samotna Walentynka IP: *.as.kn.pl 14.02.09, 14:21
          A co powiecie na te imprezki w terminalu.. ??
          underground.walbrzych.pl/index.php?topic=965
    • Gość: Różowy Klubowicz Re: Samotna Walentynka IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.09, 14:35
      nieliczny z normalnych wątków, w innych roi się od przemądrzałych
      pedałów
      • Gość: rrr Re: Samotna Walentynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:56
        co za klienta niby ze płacze ze jest smutna a robi darmową reklame TERMINALA!!
        zapłac i zrob normalna!
        • Gość: AJ-Masta Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 15:02
          To ja zrobie reklame Fresh'owi bo dziś takze jest impreza ,
          zapraszam Serdecznie.
          • Gość: Kasia_22 Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 15:16
            Nie reklamuje Terminala, ale mówię jakie mam plany na wieczór, a to ze Ty rrrr
            wolisz grala albo inne klimaty to napisz, Chciałam się dowiedzieć co
            wałbrzyszanie robią wieczorem, a to ze Ty rrrr się spinasz to Twoja sprawa.

Buziaczki :-*
            • Gość: Paula Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 15:58
              Ja idę na początek do Gościńca, a potem kto wie?? kto wie?? pewnie zawitam
              gdzieś się pobawić z znajomymi.
    • Gość: Nie samotny Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 17:47
      ja nie jestem samotny, a takze ide sie dzis bawić z moją dziewczynką :)
      ale na poczatku jakaś romantyczna kolacja :)
      • Gość: Klubowicz Re: Samotna Walentynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 19:28
        Myślałem nad K10, ale tam 20zl wejscie, a pewnie muzyka bedzie jak co sobotę :(
        porażka. Armin i te sprawy.
        ale najpierw ze znajomymi na ławke do szczawna wraz z naszą kochaną butelka,
        kazdy ma swoja Walentynkę :)
        • Gość: hmmmm Re: Samotna Walentynka IP: *.as.kn.pl 14.02.09, 19:40
          Gość portalu: Klubowicz napisał(a):

> Myślałem nad K10, ale tam 20zl wejscie, a pewnie muzyka bedzie jak co sobotę :(
          > porażka. Armin i te sprawy.

kiedy TY tam slyszalesz Armina... ?? kilka piosenek moze kilka razy tam
          polecialo jego... ale nie obrazaj Dj'a tym Klubem... bo laczysz komerycjne gowno
          z twurczoscia kogos kto w swiecie Trance zrobil troche... Pzdr i udanego picia :D
          • Gość: rrr Re: Samotna Walentynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:45
            arminy i te sprawy hahhah ale glupek:)
            • Gość: ss Re: Samotna Walentynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:49
              klubowicz i ty sie nazywasz klubowiczem? pojecia ludzie nie maja o klubowej
              muzyce a się wymądrzają! co moze kalwi&remi albo alchemist procjet to mistrzowie
              klubowej sceny? bez urazy oczywiscie dla ich pracy hehe
        • Gość: jt Re: Samotna Walentynka IP: 62.87.160.* 15.02.09, 23:18
          Masz w ogóle pojęcie kto to jest Armin? Myślisz, że jak znasz jedną nutę, którą
          Radio Rmf-max puszcza jako "nowość" to znasz się na muzyce? Pewnie dla ciebie
          trance i techno to to samo, szkoda gadać.. Wypowiadasz się na ten temat chociaż
          nie masz pojęcia co oznacza klubowa muzyka.. Przyczepiłam się do Armina bo
          akurat siedzę dużo w tym temacie..

Tak to już jest, jak się niektórzy wypowiadają tylko po to, żeby coś gadać..

Co do wałbrzyskich "klubów" to nie bywam, raz czy dwa tam zajrzałam i w
          zupełności mi to wystarczyło.. Bez komentarza. Wolę muzyki słuchać w domu, lub
          od czasu do czasu na jakimś evencie niż użerać się przez całą noc z dresami,
          karkami, i napalonymi nastkami..
          pozdrawiam..
          • Gość: hmmm Re: Samotna Walentynka IP: *.as.kn.pl 15.02.09, 23:50
            jesli to do mnie.. to zle trafilas :) Trance to moje zycie od 8 lat :) dzien w
            dzien.. jest moja obsesja.. :) przykro mi ale techno nie ma tak szybkiego bpm :)
            i na moich denonkach nie gram tego gatunku :)
            • Gość: do hmm Re: Samotna Walentynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 08:29
              piszesz tak ze ja ciebie hmmm nie rozumiem.... zaprzeczasz sam sobie?
              • Gość: aaa Re: Samotna Walentynka IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.09, 09:06
                A ja przestałem słuchać trance i podobnego gówna na rzecz jazz'u i reggae. Tylko
                takie coś można nazwać muzyką!

trance i inne gówna słuchałem 10 lat...
                • ice76 Re: Samotna Walentynka 16.02.09, 17:29
                  I co? Przedawkowałeś?
                  Wiesz, osobiście nie jestem zwolennikiem elektronicznego pitolenia, ale z tym
                  "tylko" poniosło Cię... Jazz owszem, technicznie niesamowita plątanina dźwięków
                  i czasem warto posłuchać, ale reggae? Pfffff... konstrukcja cepa przyśpiewkami
                  etnicznymi...
                  W każdej muzyce można znaleźć coś interesującego, wartego poświęcenia swojego
                  czasu, więc nie pisz, że jedno jest super, a drugie kompletnie do d... .
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka