Gość: gosc001 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 21:27 Co myślicie o obsłudze w sklepach odzieżowych i obuwniczych na pasażu Tesco?Który byście mi polecili? Gdzie najlepiej doradzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:37 a mówimy o pasazu w wałbrzychu, wrocławiu czy świdnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc001 Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 21:42 na myśli mam tutaj pasaż Tesco w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szc Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: 201.229.208.* 02.03.09, 22:08 W Wałbrzychu nie ma Tesco... jest w Szczawnie Zdroju tak dla formalnosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc001 Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 22:13 ok niech będzie szczawno> a macie coś do powiedzenia na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanka Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 22:17 Tak.Stanowczo moge polecić sklepik z obuwiem na pasażu w Tesco.Panie mi tak pomagały w wyborze bucików,że nie mogłam w to uwierzyć.Ależ wyszałam zadowolona w swoich butach.:) i do tego jeszcze ta promocja....dwa buty w cenie jednej pary..:)poprostu brac ,wybierać nie żałować...:) hihihihi pozdrawiam samo reklamę..:) Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: Obsługa w Tesco- pasaż 03.03.09, 07:42 Wszystkim polecam artykuł na temat nachalnych kryptoreklam pisanych na forach internetowych. Wałbrzyszanko chce ci się za te 20 groszy pisać te durnoty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:30 Znowu ten sam temat. Każdy właścicel może sprawdzić jaka jest obsługa korzystając z firm, które wypuszczą tzw. tajemniczych klientów. Mogą nagrać mp3, mp4 co chcecie. i Się dowiecie jak sprzedają wasze ekspedientki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.09, 15:09 Polecam ccc bardzo miła obsługa, dziewczyny zawsze uśmiechnięte i z chęcią doradzą :))Odradzam Reserved, kierownik niemiły i arogancki szkoda z nim rozmawiać. Dekoratorce to się nawet nie chce ściągnąć z manekina rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: 78.133.207.* 03.03.09, 16:48 ja ostatnio sie zapytałam czy jest dany wzor w moim rozmiarze i usłyszalam ze mam sama sobie szukac bo pani sie nie chce to nie jej i nie musi sie wysilac !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc001 Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 12:39 a co z innymi sklepikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozgardiasz Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 12:43 Nie lubie sklepow gdzie sprzedaja laski wypindrowane i ladnie ubrane bo wtedy wstydze sie wchodzic do takich sklepow ze mnie beda obgadywac, itp. A wiem ze inni tez tak maja wiec zmienilabym ekspedientki na bardziej normalne- w sensie takie swojskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karin Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 12:47 z tym CCC to juz przesadziłaś ostatnio panienka zamiast interesowac sie klientami bardziej byla zainteresowana rozmowa na GG.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc001 Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 09:49 odwiedziłem wczoraj ten pasaż i powiem wam,ze faktycznie w ccc była miła obsługa ale nie mieli nic ciekawego,panie miłe i uśmiechnięte.Reservet mnie nie przekonał,zbyt duży bałagan zero jakiejkolwiek pomocy,był jeszcze house gdzie udało mi się coś kupic-sprawił najlepsze wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozgardiasz Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 10:16 Mam wrazenie ze piszą tutaj same ekspedientki, obrabiajace sobie wzajemnie tylki,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc001 Re: Obsługa w Tesco- pasaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 10:24 ok to twoje zdanie ja tylko wyraziłem opinię.Zdania mogą byc podzielone-wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś