Dodaj do ulubionych

Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu?

IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:17
Szukam najdroższego solarium w Wałbrzychu.
Obserwuj wątek
    • niuisa Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? 03.03.09, 20:19
      a co na droższym sie bardziej zjarasz ja ci pwoeim gdzie jest najlepsze na
      tuwima i piaskowej górze koło zabki
      • Gość: Solar Bardzo proszę pisać ile kosztuje, a nie że jest na IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:21
        Bardzo proszę pisać ile kosztuje, a nie że jest najlepsze.
    • Gość: S Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:26
      Jest wielki problem z jakością opalania w Wałbrzyskich Solariach.
      Bo wymieniają lampy raz na ruski rok. Szukam drogiego solarium, gdzie bez
      kantowania ludzi wymieniają lampy.
      • Gość: ech Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 20:39
        U ciebie w salonie
        • Gość: jestem klientka Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:43
          jestem klientką, nie usługodawcą
          • Gość: lillllll Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: 78.133.207.* 03.03.09, 21:00
            piaskowa gora za biedronka salon fryz Patra 1.30 min lampy
            zymieniane przed swietami bozenarodzenia 08.
      • Gość: anka skakanka Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 14:15
        a no to warto zajżec na piaskowa góre salon glamour
        wszystko na najwyższym poziomie i łózka i lampy i wystrój
        jedno łózko nawet 200wat ma po 1,50 za minute mega opalanie
        łózko kosmos ja takiego nigdzie niegdy u nikogo nie widziałam we wrocku tez
        kozystaam kiedys z wielu solari bo tam mieszkałam i pierwsze sie spotykam z
        takim kosmicznym łózkim ;)
        a lampy wymieniaja bardzo czesto, ten salon jest na rynku jakis rok chyba a juz
        3 czy 4 razy wymieniali ,ale chyba ich na to stac zważywszy na to jakie fury
        stoja przed salonem hehe
    • Gość: mari Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:01
      hodzę do TRĘDY na 11 listopada polecam turbo opalanie-brązujące 1,20 za min
      • Gość: mari Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:04
        polecam tam jesteż fryzjerstwo mila obsluga i inne MATRIX na 11 listopada
        • Gość: rol Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.09, 22:25
          NIE POLECAM TEGO SALONU OBSŁUGA DO BANI I NAPEWNO LENIE !!!! PODAM
          PRZYKŁAD :wchodze do salonu i mowie pani ze chce sie obciac (jestem
          facetem)a pani mi mówiz pełna buzia i z kawa w reku ze o godzinie 14
          jest umówiona klijetka a była godzina 13 40.
    • spalt Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? 03.03.09, 22:42
      na Piaskowej, koło kina, 1,40 zł za stojącą tube. Bardzo dobre,
      polecam. Stała klientka.
      • Gość: maciupek do rol IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.09, 00:20
        Fryzjerce chyba tez nalezy sie przerwa nie!?
        • Gość: do maciupek Re: do rol IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 07:53
          Pewnie ze sie nalezy! ale to była Sobota otwarte do god 15 a z tego
          co wiem to przerwy sa w połowie zmiany.pozdrawiam
    • pozor_vlak Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? 04.03.09, 08:58
      polecam kąpiele w bejcy.
    • Gość: Solar Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego drog IP: *.dialog.net.pl 04.03.09, 20:07
      Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego drogiego solarium.
      • Gość: kijop Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.09, 20:22
        Solar - rynek zbadany, możesz otwierać...
      • Gość: studi Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 14:11
        hmm a od kiedy cena jest wyznacznikiem jakości???
        • Gość: Solar Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 16:22
          Wysoka cena nie bez powodu jest wskaźnikiem wysokiej jakości.
          W niektórych przypadkach jest wynikiem pazerności, ale ona ma krótkie nogi.
          • Gość: studi Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 21:17
            wysoka cena jest nie wyznacznikiem dobrej jakości tylko snobizmu klienta
            • Gość: Solar Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 21:21
              czyli chcesz powiedzieć, że produkty z biedronki i lidla są o tej samej jakości
              co np z normalnego sklepu spożywczego.
              Mylisz się tak nie jest!
              • Gość: studi Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 21:36
                po pierwsze nie mówię o artykułach spożywczych, sklepach dyskontowych tylko o
                branży solaryjnej, po drugie nie powiedziałam, że tanie równa się dobre, po
                trzecie w solarium liczą się przede wszystkim lampy a nie aromaterapia i inne
                bzdety.... a wygórowane ceny a ceny przystępne podkreślam nie tanie!!! to chyba
                różnica
    • Gość: gringo Solarium na Placu IP: *.41.182.44.sub.mbb.three.co.uk 04.03.09, 21:30
      W Wałbrzychu najdroższe solarium jest na Placu Pigalle.
      (wymoderowano) lubi je tylko jesienią.

Do "trop": może jeszcze nie spisany na straty, choć temat
      raczej "mądry inaczej".
      Więc wszyscy razem RATUJMY TEN WĄTEK, BO.... bo warto... tak mi się
      wydaje przynajmniej.
      Postuluję więc: jedna godzina najdroższego wałbrzyskiego solarium
      codziennie gratis dla każdego Wałbrzyszanina, a dla forumowicza to
      nawet dwie godziny! A co! Wałbrzych miastem MTB? NIEEEEEEEEE,
      Wałbrzych miastem gratisowego solarium, buhahahaha...

Skończyłem. Pozdrawiam. gringo
    • Gość: 1.8zl w RIVENDELL Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 22:23
      1.8zł na minute w Rivendell - solarium z aromaterapią + nawilżająca mgiełka +
      radyjko + bardzo miła obsługa

Serdecznie polecam.
      • Gość: Solar Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 04.03.09, 23:36
        Dziękuję o takie solarium mi chodziło.
        Dziękuję.
      • Gość: Ala Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 09:22
        w którym miejscu w Rivendellu jest to solarium?
    • Gość: kijop Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.09, 22:23
      A twój w nocy śpi na pufie i a w dzień wymienia żarówki w solarium :-)
      • Gość: klusek Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:45
        1,80 za solarium,no ludzie,bo mgiełka jest?bardzo dobre solarium jest na nowym
        mieście koło żabki. Miło,czysto,mocne lampy,nowe łóżka. za złotóweczkę. Polecam.
        • hopex Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego 05.03.09, 21:27
          SOLAR możesz juz ustawiać się z tym przenośnym solarium na Placu Magistrackim. Ten pomysł w solarium w Toi-Toi jest faktycznie kapitalny. Nie dość, że będziesz najdroższy to jeszcze zarobisz na toalecie :)))
          • Gość: hmmm Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 10:43
            Ludzie nie chodzcie na 11 listopada do tego fryzjera MATRIX! Wlascicielka
            zdziera jak moze! Nie szanuje swoich pracownikow! Beznadzieja! Odradzam!
    • Gość: Ania Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: 78.133.207.* 05.03.09, 21:54
      MEGA SUN STUDIO Podzamcze - 1,80zł za minutę!! NAPRAWDĘ POLECAM!!
      • Gość: Maniek Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 14:06
        Najlepsze i najbardziej ekskluzywne solarium jest na piaskowej gorze salon
        glamour, chodze tam z zona bardzo zadowoleni jestesmy najlesze łózko ergoline
        esprit770 moza na alegro sprawdzic , pozostałe łózka tez maja bryze i
        aromaterapie i klimatyzacje co jest najwazniejsze przynajmniej dla mnie jako
        faceta :)
        za minute 1,50 na najepszym 200watowym łózku reszta chyba po 1,20 jesli sie nie
        mysle, ale warto naprawde elegancki salon nawet akwarium maja:)))))))))
        • Gość: sss Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.09, 15:51
          W mega san 1,80 za minute.Lampy nie byly tam chyba wymieniane od czasu istnienia
          tego solarium.Juz tam nie chodze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka