Gość: Solar IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:17 Szukam najdroższego solarium w Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuisa Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? 03.03.09, 20:19 a co na droższym sie bardziej zjarasz ja ci pwoeim gdzie jest najlepsze na tuwima i piaskowej górze koło zabki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solar Bardzo proszę pisać ile kosztuje, a nie że jest na IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:21 Bardzo proszę pisać ile kosztuje, a nie że jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:26 Jest wielki problem z jakością opalania w Wałbrzyskich Solariach. Bo wymieniają lampy raz na ruski rok. Szukam drogiego solarium, gdzie bez kantowania ludzi wymieniają lampy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 20:39 U ciebie w salonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem klientka Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.dialog.net.pl 03.03.09, 20:43 jestem klientką, nie usługodawcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lillllll Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: 78.133.207.* 03.03.09, 21:00 piaskowa gora za biedronka salon fryz Patra 1.30 min lampy zymieniane przed swietami bozenarodzenia 08. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka skakanka Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 14:15 a no to warto zajżec na piaskowa góre salon glamour wszystko na najwyższym poziomie i łózka i lampy i wystrój jedno łózko nawet 200wat ma po 1,50 za minute mega opalanie łózko kosmos ja takiego nigdzie niegdy u nikogo nie widziałam we wrocku tez kozystaam kiedys z wielu solari bo tam mieszkałam i pierwsze sie spotykam z takim kosmicznym łózkim ;) a lampy wymieniaja bardzo czesto, ten salon jest na rynku jakis rok chyba a juz 3 czy 4 razy wymieniali ,ale chyba ich na to stac zważywszy na to jakie fury stoja przed salonem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:01 hodzę do TRĘDY na 11 listopada polecam turbo opalanie-brązujące 1,20 za min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:04 polecam tam jesteż fryzjerstwo mila obsluga i inne MATRIX na 11 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.09, 22:25 NIE POLECAM TEGO SALONU OBSŁUGA DO BANI I NAPEWNO LENIE !!!! PODAM PRZYKŁAD :wchodze do salonu i mowie pani ze chce sie obciac (jestem facetem)a pani mi mówiz pełna buzia i z kawa w reku ze o godzinie 14 jest umówiona klijetka a była godzina 13 40. Odpowiedz Link Zgłoś
spalt Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? 03.03.09, 22:42 na Piaskowej, koło kina, 1,40 zł za stojącą tube. Bardzo dobre, polecam. Stała klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciupek do rol IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.09, 00:20 Fryzjerce chyba tez nalezy sie przerwa nie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maciupek Re: do rol IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 07:53 Pewnie ze sie nalezy! ale to była Sobota otwarte do god 15 a z tego co wiem to przerwy sa w połowie zmiany.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? 04.03.09, 08:58 polecam kąpiele w bejcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solar Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego drog IP: *.dialog.net.pl 04.03.09, 20:07 Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego drogiego solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.09, 20:22 Solar - rynek zbadany, możesz otwierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studi Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 14:11 hmm a od kiedy cena jest wyznacznikiem jakości??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solar Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 16:22 Wysoka cena nie bez powodu jest wskaźnikiem wysokiej jakości. W niektórych przypadkach jest wynikiem pazerności, ale ona ma krótkie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studi Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 21:17 wysoka cena jest nie wyznacznikiem dobrej jakości tylko snobizmu klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solar Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 21:21 czyli chcesz powiedzieć, że produkty z biedronki i lidla są o tej samej jakości co np z normalnego sklepu spożywczego. Mylisz się tak nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studi Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.09, 21:36 po pierwsze nie mówię o artykułach spożywczych, sklepach dyskontowych tylko o branży solaryjnej, po drugie nie powiedziałam, że tanie równa się dobre, po trzecie w solarium liczą się przede wszystkim lampy a nie aromaterapia i inne bzdety.... a wygórowane ceny a ceny przystępne podkreślam nie tanie!!! to chyba różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Solarium na Placu IP: *.41.182.44.sub.mbb.three.co.uk 04.03.09, 21:30 W Wałbrzychu najdroższe solarium jest na Placu Pigalle. (wymoderowano) lubi je tylko jesienią. Do "trop": może jeszcze nie spisany na straty, choć temat raczej "mądry inaczej". Więc wszyscy razem RATUJMY TEN WĄTEK, BO.... bo warto... tak mi się wydaje przynajmniej. Postuluję więc: jedna godzina najdroższego wałbrzyskiego solarium codziennie gratis dla każdego Wałbrzyszanina, a dla forumowicza to nawet dwie godziny! A co! Wałbrzych miastem MTB? NIEEEEEEEEE, Wałbrzych miastem gratisowego solarium, buhahahaha... Skończyłem. Pozdrawiam. gringo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1.8zl w RIVENDELL Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 22:23 1.8zł na minute w Rivendell - solarium z aromaterapią + nawilżająca mgiełka + radyjko + bardzo miła obsługa Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solar Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 04.03.09, 23:36 Dziękuję o takie solarium mi chodziło. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.dialog.net.pl 05.03.09, 09:22 w którym miejscu w Rivendellu jest to solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.09, 22:23 A twój w nocy śpi na pufie i a w dzień wymienia żarówki w solarium :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusek Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 20:45 1,80 za solarium,no ludzie,bo mgiełka jest?bardzo dobre solarium jest na nowym mieście koło żabki. Miło,czysto,mocne lampy,nowe łóżka. za złotóweczkę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego 05.03.09, 21:27 SOLAR możesz juz ustawiać się z tym przenośnym solarium na Placu Magistrackim. Ten pomysł w solarium w Toi-Toi jest faktycznie kapitalny. Nie dość, że będziesz najdroższy to jeszcze zarobisz na toalecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Z tego wynika, że w Wałbrzychu nie ma dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 10:43 Ludzie nie chodzcie na 11 listopada do tego fryzjera MATRIX! Wlascicielka zdziera jak moze! Nie szanuje swoich pracownikow! Beznadzieja! Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: 78.133.207.* 05.03.09, 21:54 MEGA SUN STUDIO Podzamcze - 1,80zł za minutę!! NAPRAWDĘ POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 14:06 Najlepsze i najbardziej ekskluzywne solarium jest na piaskowej gorze salon glamour, chodze tam z zona bardzo zadowoleni jestesmy najlesze łózko ergoline esprit770 moza na alegro sprawdzic , pozostałe łózka tez maja bryze i aromaterapie i klimatyzacje co jest najwazniejsze przynajmniej dla mnie jako faceta :) za minute 1,50 na najepszym 200watowym łózku reszta chyba po 1,20 jesli sie nie mysle, ale warto naprawde elegancki salon nawet akwarium maja:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Gdzie jest najdroższe solarium w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.09, 15:51 W mega san 1,80 za minute.Lampy nie byly tam chyba wymieniane od czasu istnienia tego solarium.Juz tam nie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś