Dodaj do ulubionych

egzamin word

IP: 72.14.193.* 05.03.09, 22:35
wie ktos ile czasu czeka sie na egzamin kat b? w 3 tygodniach sie zmieszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: egzamin word IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 22:42
      Na pierwszy czekalam tydzien, a na nastepne ok. miesiaca!!! ale ja za pierwszym
      wiec ciezko powiedziec. Jak trafisz!!!
      • Gość: aaa Re: egzamin word IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 22:47
        jesli to twój pierwszy egzamin to czekasz okolo tygodnia. na nastepne czeka sie
        okolo miasiaca. moj przedmowca dobrze mowi
        • Gość: Word Re: egzamin word IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.09, 00:10
          Witam nie wiem gdzie ty masz glowe ale to nikogo nie Interesuje gdzie ty robisz lub robiles prawko Egzamin ustala Roch Drogowy a nie Szkola jazdy Kumkasz??? Jak 3 razy nie zdasz to Ruch Drogowy bo moze nie wiesz wysyla cie na Kolejne 5 godzin jazdy!!! Aha musisz miec zaswiadczenie ze jezdziles 5h haha Pozdrawiam i Ucz sie bo byc kierowca to nie zabawa ani GTA4 :D
          • Gość: Korup Re: egzamin word IP: 72.14.193.* 06.03.09, 01:57
            Ciekawe czy to prawda czy od egzaminatora zalezy czy sie zda czy nie w Wałbrzyskim Word... ;-)
            • Gość: THE Re: egzamin word IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 02:43
              Jasne ze od egzaminatora jestes ladna ladnie pachniesz to nie zdasz!!! a jak jestes pasztet i capisz to zdasz za pierwszym razem.
              • Gość: heh Re: egzamin word IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.03.09, 15:58
                ... hehe dobre, a facet co ? też musi być brzydki i śmierdzieć ?

żarty żartami kochani, ale tam naprawdę coś się dzieje...ale nikt tego nie udupi...
                • Gość: Aga Re: egzamin word IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.09, 21:37
                  Ja jestem sliczna blondyneczka i zdalam za pierwszym razem! wiec nie ma regoly!!!
                  • Gość: brak słów Re: egzamin word IP: *.sattom.pl 06.03.09, 22:11
                    tam to w ogóle już się cuda dzieją jak widzę kto zdaje, a kto nie...szczęście,
                    szczęście i jeszcze raz szczęście się liczy a umiejętności dopiero na drugim
                    planie...niestety...
                    • Gość: Dana Re: egzamin word IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 07:28
                      Potwierdzam masz farta to zdasz nie masz to masz pecha nie wazne czy smigasz jak Kubica czy jak Jas Fasola.
                      • Gość: ARI Re: egzamin word IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.09, 10:46
                        Bez sensu piszecie.Miejcie pretensje do waszych szkół jazdy a nie do
                        egzaminatorów,oni jedynie egzekwują ustawę i sprawdzaja to co
                        potraficie,egzamin jest monitorowany,a wiec nie mam mozwy dobrych
                        lub złych chumorach egzaminatorów.Popatrzcie jakie podstawowe błędy
                        na egzaminie robią ludzie,wymuszenia,przejazd na
                        czerwonym,nieprzepuszczenie pieszego itd.Za darmo nikt nikogo nie
                        obleje.Ja jedną z kategori zdawałem we Wrocku,myślicie,że tam jest
                        lepiej?Zapraszam w godziny szczytu na spotkanie z tramwajami i
                        korkami.Dobrze przygotowany kursant zawsze zda,jedynie stres może
                        troszke go przyhamowac.
                        • Gość: co-driver Re: egzamin word IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 12:08
                          Tak powinni uczyć jeździć...
                          www.wykop.pl/link/153127/stresujaca-nauka-jazdy-samochodem
                          • Gość: i jeszcz ten Re: egzamin word IP: *.as.kn.pl 07.03.09, 23:55
                            hehe tamto dobre bylo a i ten tez :
                            patrz.pl/filmy/nerwowy-instruktor-nauki-jazdy
                            • Gość: kolo Re: egzamin word IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 04:08
                              Ten dopiero nerwowy

www.youtube.com/watch?v=EFWIpDtHXCY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka