Gość: liza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:50 Mam sprawdzonego reproduktora ratlerka,którego chętnie udostępnie na krycie za niewielkim wynagrodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.09, 21:36 zoofile wchodza w gre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 22:23 śmieszne to było!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.09, 22:43 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 08:31 oj tam zaraz sutenerstwo,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afe Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.09, 23:11 przecież to sutenerstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:50 kazdy rolnik postepowy, sam zapladnia swoje krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.41.215.241.sub.mbb.three.co.uk 28.03.09, 14:51 Liza! A co to jest ta "kryta"? Piszesz "psa na krycie", a ja ni w ząb nie łapię o co Ci chodzi? Co to ta "kryta"? Podstawka jakaś czy co? Postument może jakiś? Pozdrawiam, gringo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do gringo 28.03.09, 15:59 Dlaczego czepiasz się Lizy?Nie widzisz,że zaistniał błąd w pisaniu?Dziewczyna chce udostępnić nakrycie dla ratlerka.Nie wiesz,że takie małe psiaki chodzą ubrane w jakieś ubranka zimą?Mamy wiosnę,doszła do wniosku,że jest zbędne i dlatego Liza chce udostępnić je dla innego reproduktorka.Pozdrawiam mojego ulubionego forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:52 mam roczną kozę do pokrycia, żaden cap jej nie chce, daj namiary jakies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.09, 18:37 a studentki mogą być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldog Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.chello.pl 28.03.09, 21:17 No ba! Daj jakiś namiar i zaraz się znajdą chętni do krycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 10:08 Ale macie radość z tego wątku,cieszę się że Was rozbawiłam!!!Widzę że muszę dać gdzie indziej ogłoszenie ,bo na tym forum nikt nie łapie o co chodzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin2 Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 12:46 Łapie, łapie ale moja suka by go porwała i nie wiem, czy by się odnalazł. Odpowiedz Link Zgłoś