Dodaj do ulubionych

udostępnię psa na krycie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:50
Mam sprawdzonego reproduktora ratlerka,którego chętnie udostępnie
na krycie za niewielkim wynagrodzeniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.09, 21:36
      zoofile wchodza w gre?
      • Gość: liza Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 22:23
        śmieszne to było!!!!!!!!!
        • Gość: aaa Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.09, 22:43
          Pozdrawiam :)
          • Gość: liza Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 08:31
            oj tam zaraz sutenerstwo,pozdrawiam:)
    • Gość: afe Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.09, 23:11
      przecież to sutenerstwo!!!
      • Gość: rolnik Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:50
        kazdy rolnik postepowy, sam zapladnia swoje krowy.
    • Gość: gringo Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.41.215.241.sub.mbb.three.co.uk 28.03.09, 14:51
      Liza! A co to jest ta "kryta"? Piszesz "psa na krycie", a ja ni w
      ząb nie łapię o co Ci chodzi? Co to ta "kryta"? Podstawka jakaś czy
      co? Postument może jakiś?
      Pozdrawiam, gringo.
      • ewa10-0 do gringo 28.03.09, 15:59
        Dlaczego czepiasz się Lizy?Nie widzisz,że zaistniał błąd w pisaniu?Dziewczyna
        chce udostępnić nakrycie dla ratlerka.Nie wiesz,że takie małe psiaki chodzą
        ubrane w jakieś ubranka zimą?Mamy wiosnę,doszła do wniosku,że jest zbędne i
        dlatego Liza chce udostępnić je dla innego reproduktorka.Pozdrawiam mojego
        ulubionego forumowicza.
    • Gość: zainteresowana Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:52
      mam roczną kozę do pokrycia, żaden cap jej nie chce, daj namiary jakies.
      • Gość: studentka Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.09, 18:37
        a studentki mogą być
        • Gość: buldog Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.chello.pl 28.03.09, 21:17
          No ba!
          Daj jakiś namiar i zaraz się znajdą chętni do krycia
          • Gość: liza Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 10:08
            Ale macie radość z tego wątku,cieszę się że Was rozbawiłam!!!Widzę
            że muszę dać gdzie indziej ogłoszenie ,bo na tym forum nikt nie
            łapie o co chodzi:(
            • Gość: Marcin2 Re: udostępnię psa na krycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 12:46
              Łapie, łapie ale moja suka by go porwała i nie wiem, czy by się odnalazł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka