kolecwoku 04.04.09, 16:55 ktokolwiek zostanie burmistrzem,po wyborach okaże się że wyborcy wybrali matoła,który działa na szkodę,pod siebie itp...-tacy jesteśmy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnm Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 08:53 Masz rację ale tam po prostu nie ma z czego wybierać. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.sattom.pl 05.04.09, 11:47 Kto kandydatuje do tego stanowiska.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.09, 16:16 Koleś Ćwoku ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki176 Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.sattom.pl 02.05.09, 21:47 Ludzie... Czytam te wasze głupoty i własnym oczom nie wierze... Po raz pierwszy trafiła się wykształcona osoba z predyspozycjami a wy marudzicie że gej, że taki, że siaki. Po pierwsze zrezygnował z pensji burmistrza owszem (chodzi tu jednak o skalę roczną nie miesięczną). Po drugie nie liczy się, że jest "piękny" jak jakiś Piotruś tylko że ma "łeb na karku". Wolicie oddać władzę jakiemuś emerytowanemu Niemcowi, który skończył dwuletnie technikum górnicze, w którym i tak siedzi się na dupie i tak nic nie robi?! Chcecie mieć muzeum górnicze zamiast basenu i wyremontowanych dróg? Proszę bardzo. Nie długo wszystkie stare dziadki stracą swoje nędzne ręciny i emeryturki bo młodzież stąd ucieknie za granice i na emerytów nie będzie miał kto robić. Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 08:28 Spokojnie a kto tam miał wystartować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 19:58 Typowe jak w Polsce jeszcze nie wybrano burmistrza a już będzie źle, Chłopie wyprowadzć się do Izraela albo na Białoruś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.sattom.pl 07.04.09, 12:33 Andrzejku żeby kogoś wybrać to najepierw studiuje się osobowość kandydata. W przedostatnim TYgodniku Wałbrzyskim było kilka słów na temat każdego kandydata. Pomijając fakt że większość nie ma wyższego wykształcenia to ŻADEN nie ma programu. ŻADNEGO PLANU, ŻADNYCH POMYSŁÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.09, 13:45 Jezeli jest taki dobry to po co go tak usilnie Walbrzyski UM promuje? Zeby mieszkancy BG czasem sie nie pomylili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkhj Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:40 Mam nadzieje,że będzie duża frekwencja bo najgorsi są ci co nie głosują,nie mają swojego zdania ,a najwięcej nażekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 21:08 już wiadomo: jeden z kandydatów zna dużo ludzi, bo od zawsze spisuje liczniki elektryczne, a zawód jego INKASENT, dwóch innych to górnicy,tyle że od dwudziestu lat emeryci, może by zajęli się wnukami, oczywiście własnymi. Jest jeszcze czwarty. Wiecie coś o nim, bo to chyba nie mój rocznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 21:16 Kujawa ponoć jest młody i przystojny, ale nie wiem czy wolny czy zajęty. Fajnie by było mieć superbumistrza, chyba ładniejszy od Kruczkowskiego. Ludzie, będą nam wałbrzyszanie zazdrościć,bo ponoć nie tylko ładniejszy od "pięknego Piotrusia", ale robotny i mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gabrychy Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.09, 08:38 Gabryska ale ty durna jesteś........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 12:29 Do "do Gabrychy": Jeżeli głupota/durnota ma polegać na tym,że chcę głosować na człowieka, który potrafi zdobyć peniądze dla Wałbrzycha (a mam nadzieję,że jak zostanie burmistrzem BG nadal będzie pisał wnioski do UE, ale już na konto Kruczkowskiego), to zgadzam się z Tobą, że jestem durna. Jeżeli nie "wyczytałeś/wyczytałaś" małej prowokacji o stanie cywilnym i urodzie kandydata, to trudno. Ale i tak pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 12:36 miało być oczywiście "...ale już NIE na konto Kruczkowskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 08:37 Ten młody chce sobie obniżyć pensje o 10000 zł rocznie od tego co zarabiał poprzedni burmistrz... śmiechu warte, to jest tylko 833 zł miesięcznie, a więc chce zarabiać 11.ooo,- miesięcznie. Jak na burmistrza bez doświadczenia to stanowczo za dużo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.cust.tele2.pl 03.05.09, 18:07 Ludzie jestem gejem i co z tego. Znów, niektóre moherowe-kościelne siły chcą zdyskredytować młodego Waldka Kujawę za jego orientację seksualną. I co z tego, że jest homoseksualistą. Przecież nie wybiera się na Burmistrza za to jakiej się jest orientacji seksualnej czy wyznania. A Waldek Kujawa, mogę was zapewnić, jest katolikiem. Waldek nie przejmuj się opiniami moherowego ciemnogrodu. Jesteśmy z Tobą. Trzymam za ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.chello.pl 06.05.09, 12:53 W niedzielę wybory. Mamy do wyboru Pana Waliszewskiego, który co prawda nie jest wymarzonym kandydatem, ale chce kontynuować pracę swego poprzednika. Z drugiej strony mamy kandydata popisu, który według tego ostatniego postu na dodatek jest gejem. Ja prowadziłem wątek pn. Cudak Kujawa i od samego początku ten gość mi nie pasował, dlatego określiłem go mianem Cudak. Teraz okazało się, że to jego orientacja tak mi nie pasowała. Mój wątek został przeniesiony na podforum Kto nami rządzi a tam nadal obowiązuje cenzura dla członków WIR. Tutaj na forum ogólnym udaje nam się ten zakaz ominąć z tego powodu, że mamy teraz IP dynamiczne, co oznacza, że logujemy się za każdym razem z innym IP i Agora nie nadąża z blokowaniem naszych postów. Mamy, więc 2 kandydatów. Wybór Pana Waliszewskiego oznacza kontynuację i spokojne dotrwanie do wyborów, gdzie zgłosi się większa ilość kandydatów na burmistrza i będzie możliwość dobrego wyboru. Być może WIR wystawi tam dobrego kandydata, który zapewni spokojny i stabilny rozwój tego miasta. Wybór Kujawy oznacza wkroczenie do Boguszowa ekipy prezia Kruczkowskiego i jego zaplecza kościelnego. Co prawda kobietom zatrudnionym w magistracie nie będą grozić modne teraz molestowania, ale za to faceci będą musieli uważać. No i oczywiście Boguszów rzekomo stanie się turystycznym eldorado, przynajmniej takie bajeczki będą nam wciskane. Podsumowując ten wątek to ja nie jestem żadnym homofobem i nie interesuje mnie to, czy ktoś ma upodobanie w łapaniu za frędzla, czy za inną część ciała, ale afiszowanie się swoimi preferencjami mi w żadnym wypadku nie odpowiada i dlatego albo zagłosuję na Pana Waliszewskiego albo zignoruję te wybory. Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Boguszów-Gorce-wybory IP: *.sattom.pl 06.05.09, 13:13 Ale z ciebie pajac Koniu. Po raz drugi robisz na publicznym forum z siebie zwykłego błazna. Nie jesteś homofobem ale geje wypie... Waliszewski bolszewik upatruje uruchomienie kamieniołomu jako lek na bezrobocie - komedia. Myślisz, że to jest lekarstwo na bezrobocie Boguszowa?? Nie czarujmy się to jest mrzonka! Zatrudnienie znajdzie może 10 osób ale degradacja środowiska będzie okropna. Pewnie za decyzje o jego uruchomieniu Waluś lub ktoś z rodzinki/znajomych znajdzie przytulny stołeczek w Radzie Nadzorczej... Kujawa zrzeka się części swojego wynagrodzenia (chwała mu za to) i ma rację jeśli chodzi o turystykę bo w tym należałoby upatrywać jakiejś szansy a nie w przemyśle ciężkim!! Kujawa merytorycznie połyka Waliszewskiego jak chce, przy nim Waluś wypada naprawdę blado i nie dziwię się że unika bezpośredniej konfrontacji bo wychodzi wtedy jakim jest tępakiem. Zakończę w twoim stylu: Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Do partnera tego Cudaka IP: *.chello.pl 06.05.09, 23:48 Nie rozumiem dlaczego muszę lubić gejów, toleruje ich ale niech się z tym łapaniem za frędzle nie afiszują. Dowiedziałem się, że ten Cudak dostał tylko ponad 2 tys. głosów natomiast jego aktualny konkurent około 16oo. Z tego jasno wynika, że obaj nie mają poparcia Boguszowian, aby realizować jakikolwiek program a mogą tylko administrować miastem do wyborów, które odbędą się w przyszłym roku. Na zakończenie powiem tak, że wolę normalnego kandydata od tego, który jak to określił mój przedmówca "połyka". Niech tak za dużo nie połyka bo się zakrztusi. Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.sattom.pl 07.05.09, 08:25 Za to ty i twój partner merytorycznie leżycie i kwiczycie. Kto wygra okaże się już niedługo. Mam nadzieję że ten który rozpaczliwie uderza w nutę antykościelną i preferencji seksualnej (zapewne z braku prostych argumentów) mocno się zdziwi. Hejka bolszewiku, tym razem będziesz pośród mienszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.chello.pl 07.05.09, 21:33 Rzekomo uderzam w nutę antykościelną, ale zobacz, co się w tym kościele dzieje, linki w załączeniu: wiadomosci.onet.pl/1963942,11,item.html www.ruchofiarksiezy.org/polska_1.html A poczytaj sobie też wątki o księżach na tym forum. Wieje zgrozą. Oczywiście nie wszyscy są jednakowi i źli, ale przykład idzie z góry i niestety nasz pasterz świdnicki zachowuje się biernie, nic nie robi, aby z taką patologią walczyć a za to pcha się do władzy, o czym świadczy link: www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2009/05/007/006-p.jpg Taka sama sytuacja grozi tutaj po wyborze tego Cudaka. Właśnie, ale wracając do niego to taki z niego fachowiec, że nawet miał zostać dyrektorem biblioteki: walbrzych.naszemiasto.pl/wydarzenia/889701.html Proszę zobaczyć absolwent politechniki miał zostać dyrektorem biblioteki, ale chyba nie został. O czym to świadczy? Chyba tylko o tym, że popis nie ma ludzi do obstawiania stanowisk i poważne stanowiska obsadza się z klucza partyjnego bez odpowiednich kwalifikacji i wykształcenia. I co się dzieje dalej, dyrektorem ten inspektor sportu i turystyki nie został, ale został kandydatem popisu na stanowisko burmistrza miasta Boguszowa – toż to jawna kpina. Kolego MNM, czy nie są to dobre argumenty, aby tego gejowskiego Cudaka z Boguszowa pogonić? Pozdrawiam, Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
jozina Re: Do partnera tego Cudaka 08.05.09, 23:38 Witam wszystkich Boguszowian i pozdrawiam Was. Przed nami trudny wybór, ale myślę, że możemy dokonać dobrego dla naszego miasta wyboru. Proponuję oddać głos na Pana Waliszewskiego, przewodniczącego Rady Miejskiej lub pozostać w domu. Popis chce się pozbyć wstydliwego problemu i podrzucił nam tego Cudaka. Dostarczyliśmy Państwu wystarczających argumentów za w/wym. rozstrzygnięciem. Kruczkowski od dawna chce się pozbyć Kujawy i dlatego desygnował go do wspomnianej tu biblioteki. Proszę zauważyć, jaka to była determinacja, z absolwenta politechniki chciano zrobić mola książkowego i wszystko tylko po to, aby pozbyć się wym. problemu. Nie dajmy sobie podrzucić tego kukułczego popisowego jajka. W przypadku dobrego wyboru zawsze jesteśmy do Państwa dyspozycji, natomiast w przypadku wyboru tego Cudaka to niestety o wszystkim decydować będzie Książę Sudetów piękny Kruczkowski, który jest wszechwiedzącym omnibusem i nie potrzebuje żadnych doradców. Tylko on jeden wie, co należy robić a wszyscy inni mu tylko przeszkadzają i na dodatek go ciągle atakują. Jestem dobrej myśli i przygotowuję się do świętowania naszej wygranej. Siemka, narka i sarka farka <:-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:29 to szok, ze jozina kiedys dzialala w pis,dobrze, |e juz babke wypierd...............wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.chello.pl 09.05.09, 23:33 Był sobie pis będzie BIS :-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.09, 14:39 Tusk powiedział że do POznania przyjechał z POmorza a ale przede wszystkim jest z POlski, tak tedy sobie myślę że teraz będziemy mieli POguszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.09, 15:18 A ja tam lubie i szanuję gejów. Np moja żona brzydzi się wziać mojego ptaka do buzi, a Henio nigdy nie odmawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.sattom.pl 10.05.09, 17:11 Lepiej wcale nie pisac,niż pisac takie głupoty.Dzisiaj głosowałam na P. Kujawę.Po tym co piszecie sądze , że to dobry kandydat na burmistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.09, 18:18 Gość portalu: Wiktoria napisał(a): > Lepiej wcale nie pisac,niż pisac takie głupoty.Dzisiaj głosowałam na > P. Kujawę. No to sama sobie przeczysz. To po co piszesz. gratuluję kandydata. Wybitna siła fachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.chello.pl 10.05.09, 21:40 Wiktorio,bardzo mi ciebie żal. To przez takich jak Ty mamy ogólnie takie szambo. Polega to na tym, że głosujesz d.u.p.ą a nie głową. Jak masz zamiar tak głosować to lepiej zostań w domu, albo idź na spacer. Wybory to poważna sprawa i takie niepoczytalne osoby nie powinny mieć prawa do udziału w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka czerewoni do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:04 Waldemar Kujawa wygral, Kon, Jozina i Waliszewski, Wam dziekujemy! bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACMIS Re: czerewoni do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:43 DOBRY CZERWONY TO LEPIEJ NIŻ ZŁY KARIEROWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Kujawa nowym burmistrzem IP: *.sattom.pl 11.05.09, 11:01 No i już mam wyniki. Straszenie gejostwem i kosciołem na nic się zdało. Kujawa nowym burmistrzem. Czy to dobry wybór - czas pokaże. Mam nadzieję że się postara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: czerewoni do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:26 Ogłaszam bastion czerwonych padł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: czerewoni do domu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 14:44 > Ogłaszam bastion czerwonych padł !!! Hura ! Bedziecie zamiast niego mieli teczowy music box albo czarna cytadele! Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: czerewoni do domu 11.05.09, 18:40 No to jak krucza ekipa weźmie się teraz galopem do roboty w Boguszowie, to do końca życia będziemy jeździć na narty do Czech. Szkoda bo Dzikowiec tak blisko... Lecz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Cała miernota urzędnicza przeniesie się do Boguszowa. Zacznijcie się bać... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: czerewoni do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 22:06 Stary wyciąg z demobilu kupili i chcesz żeby działał nie oszukuj się na narty będziesz jeździł do Czech. Przykre ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.sattom.pl 11.05.09, 21:38 Żal to mi ciebie. Współczuje, ze tak bardzo się oszukujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
jozina Burmistrz Kujawa 12.05.09, 11:22 Tak stało się, mamy nowego burmistrza POguszowa. Gratuluję zwycięstwa Panu Kujawie i życzę powodzenia w realizacji swojego programu wyborczego. Jest Pan burmistrzem, ale proszę pamiętać, że ma Pan poparcie tylko kilkunastu procent mieszkańców miasta i z tego powodu powinien Pan ograniczyć się raczej do administrowania miastem a nie rozpoczynaniem zadań, które mogą nie otrzymać akceptacji po wyborach terminowych. Ma Pan carte blanche, dlatego nie zamierzamy Panu w niczym przeszkadzać, ale będziemy bacznie obserwować Pana poczynania. Liczymy także, że nie sprowadzi Pan do Boguszowa tego wałbrzyskiego dziadostwa i skupi się na pozyskiwaniu środków na remonty ulic, domów itd oraz, że nasze obawy i zastrzeżenia zgłaszane wobec Pana nie znajdą potwierdzenia. Słyszałem, że SLD pod koniec kampanii wyborczej posunęło się do nieuczciwych chwytów, na czym one polegały? Siemka, narka i sarka farka <:-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.sattom.pl 12.05.09, 12:44 Panu kujawie gratuluje a ci wyborco współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: Do partnera tego Cudaka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.09, 19:28 tobie - ćwoku Odpowiedz Link Zgłoś