Dodaj do ulubionych

Neurolog w Wałbrzychu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:00
Mam skierowanie do neurologa. Proszę o informacje gdzie w Wałbrzychu
przyjmuje neurolog po godz 14.00, który ma podpisaną umowę z kasą
chorych.
Pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.09, 20:54
      ładnie się zaprawiłeś to przez używki czy złośliwe dyskusje na forum?
      • Gość: gosc Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 15.04.09, 07:30
        Dobry neuolog przyjmuje kolo szpitala 2, doktor Hoffman.
        • Gość: Emil Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 07:51
          Czy ma umowę z kasą chorych? Czy telefon do rejestracji znajdę w
          książce telefonicznej?
          • Gość: gosc Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 15.04.09, 08:08
            tel. 0693 625-069
            Przyjmuje w przychodni na Szmidta, z tego co pamietam to umowe z
            kasa chorych maja.
            • Gość: dido Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 18:45
              Neurolodzy mają zapisy na NFZ przynajmniej na maj,czerwiec.Jeśli to coś
              poważnego..to nie zwlekaj,daj te 50-80 zł.Ostatnio kolega poprosił mnie o
              namiary na dobrego neurologa.Mama miała zaburzenia w chodzeniu.dali
              diagnozę-udar.Po tym co mi opowiedział nie bardzo mi pasowało na udar.Ale wizyta
              odbyła się na Chrobrego no i udar tak jak potwierdził Górniczy.Po miesiącu
              zadzwonił do mnie,że mama dziwnie się zachowuje(nie będę tego opisywać}.Za moim
              doradztwem mama trafiła na szczęście na chirurgię bo okazało się ,że ma guza
              mózgu.Jest po operacji,mam nadzieję.że będzie dobrze.
              • Gość: Emil Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:28
                Miałem problemy z kręgosłupem. Byłem prywatnie u lekarza i na razie
                jest ok. - nic mi nie dolega więc mogę czekać. Dostałem jednak
                skierowanie do specjalisty i sądzę, że warto je wykorzystać. Nie
                wiem jednal gdzie się zarejestrować - najlepiej po pracy tj. po
                14.00.
                Pomocy
                • Gość: dido Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.09, 15:18
                  Najpierw zadzwoń do "swojej "przychodni i zapytaj czy w ogóle jakiś neurolog
                  przyjmuje i zapytaj ewentualnie o nazwisko.Podaj potem na tym forum,może będę w
                  stanie pomóc czy warto się do niego wybrać.Pamiętaj,że skierowanie ma swoją ważność.
                  • Gość: Basia Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.anonymouse.org 17.04.09, 19:24
                    Polecam Panią doktor Irenę Kropiwnicką :) Poszłam prywatnie, bez rejestracji,
                    bez oczekiwania. Leczę się u niej prywatnie już parę ładnych lat.To córka
                    nieżyjącego już :( Pana Doktora Gerarda Szygi, którego myślę, że wszyscy
                    wałbrzyszanie znają.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka