Gość: Emil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:00 Mam skierowanie do neurologa. Proszę o informacje gdzie w Wałbrzychu przyjmuje neurolog po godz 14.00, który ma podpisaną umowę z kasą chorych. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.09, 20:54 ładnie się zaprawiłeś to przez używki czy złośliwe dyskusje na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 15.04.09, 07:30 Dobry neuolog przyjmuje kolo szpitala 2, doktor Hoffman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 07:51 Czy ma umowę z kasą chorych? Czy telefon do rejestracji znajdę w książce telefonicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 15.04.09, 08:08 tel. 0693 625-069 Przyjmuje w przychodni na Szmidta, z tego co pamietam to umowe z kasa chorych maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 18:45 Neurolodzy mają zapisy na NFZ przynajmniej na maj,czerwiec.Jeśli to coś poważnego..to nie zwlekaj,daj te 50-80 zł.Ostatnio kolega poprosił mnie o namiary na dobrego neurologa.Mama miała zaburzenia w chodzeniu.dali diagnozę-udar.Po tym co mi opowiedział nie bardzo mi pasowało na udar.Ale wizyta odbyła się na Chrobrego no i udar tak jak potwierdził Górniczy.Po miesiącu zadzwonił do mnie,że mama dziwnie się zachowuje(nie będę tego opisywać}.Za moim doradztwem mama trafiła na szczęście na chirurgię bo okazało się ,że ma guza mózgu.Jest po operacji,mam nadzieję.że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:28 Miałem problemy z kręgosłupem. Byłem prywatnie u lekarza i na razie jest ok. - nic mi nie dolega więc mogę czekać. Dostałem jednak skierowanie do specjalisty i sądzę, że warto je wykorzystać. Nie wiem jednal gdzie się zarejestrować - najlepiej po pracy tj. po 14.00. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.09, 15:18 Najpierw zadzwoń do "swojej "przychodni i zapytaj czy w ogóle jakiś neurolog przyjmuje i zapytaj ewentualnie o nazwisko.Podaj potem na tym forum,może będę w stanie pomóc czy warto się do niego wybrać.Pamiętaj,że skierowanie ma swoją ważność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Neurolog w Wałbrzychu IP: *.anonymouse.org 17.04.09, 19:24 Polecam Panią doktor Irenę Kropiwnicką :) Poszłam prywatnie, bez rejestracji, bez oczekiwania. Leczę się u niej prywatnie już parę ładnych lat.To córka nieżyjącego już :( Pana Doktora Gerarda Szygi, którego myślę, że wszyscy wałbrzyszanie znają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś