Gość: paula IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 19:48 Czy ktoś może wie ile kosztuje w wałbrzychu szczepionka przeciw kleszczowym zapaleniu opon mózgowych i gdzie można ją nabyć?? chodze często pupilem do lasu ijest ich od groma ;o( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleszczak Re: kleszcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.04.09, 23:46 sma jestem ciekawa....najlepiej dowiedziec sie w przychodni albo w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: kleszcze IP: 212.160.143.* 21.04.09, 07:41 pisanie dla pisania... a ruszyć tyłka sie nie chce do apteki czy przychodni- jak tyle chodzisz z psem, to Ci nie zaszkodzi a może nauczy samodzielności. Jedna seria szczepienia kosztuje około 80-100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kleszcze IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 09:27 w przychodni na wysockiego 80zł. na uczniowskiej 90zł. w aptece 110zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: kleszcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.09, 18:25 czy niektórzy ludzie nie mogą byc odrobine milsi,nie musiałeś odpowiadać na moje pytanie.A co to za różnica czy zadałam pytanie na forum czy w aptece o co ci chłopie chodzi???? bo chyba moje pytanie nie było głupie??? dziękuje wszystkim za odpowiedz pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: kleszcze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.09, 09:51 Daj sobie spokój ze szczepieniem. Od małego cale wakacje latam po lasach, lapie kilkadziesiat kleszczy w sezonie i nic mi nie jest. Szczepienia to kolejny sposob na drenaz kieszeni i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: kleszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 10:23 można zaszczepić się przeciw kleszczowemu zapaleniu opon mózgowych, ale jest jeszcze BORELIOZA, cichy zabójca, bardzo niebezpieczna choroba na którą niestety nie ma szczepionki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... do martin Re: kleszcze IP: 212.160.143.* 22.04.09, 12:17 sam żeś zabójca - zabijasz mnie śmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: kleszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:40 widze ze twoja wiedza na ten temat jest bardzo ograniczona, wiec nie zabieraj glosu jak nie masz o tym pojecia... brak slow..... "Sa ludzie ktorzy nie sluchaja rad - musza rabnac glowa w mur, by przekonac sie, ze to boli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: kleszcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 17:30 piece and lov Odpowiedz Link Zgłoś