Gość: EWA II IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.09, 10:10 Potrzebuję wykopać studnię na działce - czy może ktoś mi podać jakieś namiary na firmę lub osoby zajmujące się kopaniem studni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do EWY Re: Studnia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.09, 15:25 chętnie ci przekopie studnie mam niezłe wiertło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unnamed Re: Studnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 17:24 padłem xD brawa za poczucie chumoru :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiker zawodów Re: Studnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.09, 17:33 Hómor pisze sie przez samo H ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Studnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 17:48 nie wiem czy twój post to prowokacja czy głupota ale humor pisze się przez "u" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiker zawodów Re: Studnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.09, 18:23 Gość portalu: znawca napisał(a): > nie wiem czy twój post to prowokacja czy głupota ale humor pisze > się przez "u" A ikonki " ;) " nie widział? Czuję się teraz bardzo nieswojo, bo muszę oczywiste rzeczy tłumaczyć jak nieborakowi :( Zaiste, brak w narodzie poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Studnia IP: *.152.150.184.dsl.dynamic.eranet.pl 03.06.09, 21:47 Mi wiercili studnie na działce a nie kopali. Kiedy tylko potrzebuje to sobie pompuje wodę do wiader ile chcę.Mogę podać tel. 790633693 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Studnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.09, 08:26 Najlepiej wolac braci czechow. Biora pieniadze jedynie kiedy rzeczywiscie znajda wode. Z naszymi bywa roznie. Jezeli chcesz xiiiapostol@wp.pl postaram sie znalezc numer. Odpowiedz Link Zgłoś