Gość: Ela IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.09, 22:36 Był tam ktoś? Jak jest, ile wstęp itd.?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Dwór Maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 23:49 mi sie nie spodobalo. niemila obsluga i dretwo. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Dwór Maksyma IP: *.centertel.pl 23.05.09, 16:23 "mi sie nie spodobalo. niemila obsluga i dretwo. nie polecam" a , może ty justa udawałaś wielką panią i traktowałaś obsługę z góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Dwór Maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 23:51 www.dwormaksyma.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Dwór Maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.09, 18:35 nie, kelner był niemiły i juz tam nie pojde ze znajomymi. to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Dwór Maksyma IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.09, 20:11 Ja bylam podoba mi sie tam bardzo zostalismy na dyskotece,super muzyka i pyszne jedzenie kwestia gustu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawa Re: Dwór Maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.09, 21:14 Ja byłam w tygodniu na obiedzie. W sumie nikogo nie było, ale ogólnie mnie się podobało. Pani kelnerka była miła, wnętrze ładne, jedzenie bardzo dobre. Napewno wybiorę się do Dworu potańczyć i wtedy pwnei opinię sobie wyrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myr Re: Dwór Maksyma IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.09, 07:50 Byłem ze znajomymi w piątek. Sporo ludzi. Miła obsługa, dobre jedzenie. Jedyne do czego można się przyczepić to temperatura na piętrze. Ale jak ktoś chce palić to może trochę pocierpieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Dwór Maksyma IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.09, 09:07 Na gorze mozna palic wiec do tego nie mozna sie przyczepiac bo masz wybor siedzisz na dole i jest ok,a jesli jestes palaczem to idziesz na gore.Sa zwolenicy i przeciwnicy palenia,a w Maksymie masz wybor kelnerzy o tym informuja wiec nie ma potem zaskoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikkkk Re: Dwór Maksyma IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 24.05.09, 11:38 jak dla mnie bardzo przyjemna knajpka. jedzienie bardzo smaczne obsluga szczególnie kelner bardzo miło. polecam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dwór Maksyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 00:20 To kwestia gustu- mnie się nie podobało. W zeszłą sobotę na dyskotece była straszna awantura. Ogólne mordobicie i chamstwo, a właścicielka nie potrafiła sobie z tym wszystkim poradzić. Kicha totalna, żałuję ze tam poszłam - nigdy więcej !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Dwór Maksyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 01:23 Po otwarciu zaglądałem tam często wszystko było ok.Z upływem czasu lokal zaczoł podupadać w moich oczach.A szkoda bo było naprawde bardzo fajnie,mam na myśli jedzonko i obsługe.Przerzuciłem się na Magdalenke w Gorcach i to prawda co o niej mówią,że najlepszy lokal w okolicy.Ale też napewno do czasu jak wszystkie restauracje. Odpowiedz Link Zgłoś