Dodaj do ulubionych

Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa

IP: *.dialog.net.pl 06.06.09, 18:08
Wiem że na Dialog, UPC, Vectrę, Eko-net nie ma co liczyć.
Są jacyś inni providerzy, od których można zakupić dostęp do netu w tym rejonie ??
Dziękuję za konkretne informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: asdfg Re: Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa IP: *.dialog.net.pl 07.06.09, 19:53
      Nie ma tu internatów z ul. Pocztowej ??
      • Gość: ja Re: Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:00
        a jak mają być internauci z Pocztowej skoro, jak piszesz, nie ma tam
        neta???
    • Gość: beti Re: Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 20:41
      to chyba tylko netia ci zostaje
      • Gość: ona Re: Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:42
        a moze firma z Mieroszowa? SATTOM
        • Gość: asdfg Re: Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa IP: *.dialog.net.pl 07.06.09, 22:03
          Ja nie piszę że nie ma tam netu ;) Nie ma tam providerów których nazwy podałem.
          Sattom trochę drogi :( 1Mb za prawie 100zł to dużo.
    • Gość: stary zdrojowicz Re: Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa IP: *.centertel.pl 08.06.09, 01:42
      ja mieszkam na Parkowej i używam bezprzewodowy Orange, 40pln do ściągania filmów
      nie polecam, jedynie przeglądanie storn i odbieranie poczty
      mi wystarcza
    • Gość: wert Re: Internet na Starym Zdroju - ul Pocztowa IP: *.17.50.lan.e-wab.pl 09.06.09, 22:00
      Ja mam z EKO-NET i jestem zadowolona.
      • Gość: <><> Re: Do wert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:47
        Jaki masz przekaz i ile płacisz, bo mi niedługo kończy się z Neostrady i może
        coś by się trafiło lepszego. Ja płacę za 512kb 96 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka