Gość: .... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 12:01 Ada ty fladro zostaw mojego meza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: fladra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.09, 12:07 Ada tak nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: fladra IP: *.tktelekom.pl 12.06.09, 13:11 Kup sobie czerwoną seksowną bielizną i powiedż mężowi,że chcesz mieć wolną chatę bo zaprosiłaś sobie faceta. A od Ady się odwal, bo to wina faceta, że myśli klejnotami rodzinnymi a nie mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 13:15 to ona nie chce sie od niego odczepic mimo ze sama ma meza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: fladra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:15 A może to wina tej kobiety, że mąż szuka innej. Od dobrej kobiety facet nie odchodzi i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 13:16 nie znasz zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: fladra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:20 właśnie , że znam i wiem co piszę. Porozmawiaj lepiej z mężem niż się na forum obnażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 13:28 rozmawialam i z nim i z nia jestem u kresu wytrzymalosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 13:30 rozmawialam i z nim i z nia jestem juz u kresu wytrzymalosci Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: fladra 12.06.09, 13:35 A zatem trójkącik?:P Oj, jesteście bardzo niegrzeczni:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: fladra IP: *.tktelekom.pl 12.06.09, 13:39 nie lepiej po dwie pary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: fladra IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.06.09, 15:20 Jestem w szoku Ajsie.................. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: fladra 12.06.09, 15:40 Nie bądź. Czytając temat miałem nadzieję na niewielką dyskusję z pograniczna gastronomii i ichtiologii, a tu masz! Kolejne "gorzkie żale" w pseudo-amerykańskim wydaniu. Błagam... wybacz i zrozum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: fladra IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.06.09, 16:06 Okej :) wybaczam, tez lubie ryby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 08:41 myslalam ze cudzy maz to swietosc a z tego tematu wynika ze sie mylilam.oj nie ladnie kobieto-chociaz nie powinnam tego slowa uzyc ale inne malo cenzuralne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: fladra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 08:03 daj mi do niej nr telef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.09, 16:18 jak tylko ustale ten nowy to napisze,bo zmnienila nr albo tylko z tego nowego dzwoni do mojego meza i on do niej.pokasowal jej stare esy i maile,ale to kwestia czasu az ustale nowy nr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńka Re: fladra IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 22:14 nierób tego nie poniżaj się działaj taktycznie nie wpadaj w panikę zastanów się dobrze czy walczysz bo boisz się odtrącenia czy naprawdę go kochasz!znajdz sposób aby ona zaczęła się bać,wpędż w kozi róg swojego męża zacznie popełniać błędy,skoro cię do tej pory nie zostawił to tego nie zrobi!bądż stanowcza,niech on się zacznie bać że go zostawisz,to jest gra pozorów faceci to lubią.ta flądra wygrała bitwe ale ty wygraj wojne!!!jedna przegrana bitwa to nie koniec wojny!nie kłuć się nie krzycz bo to nie sposób bądż mądra a znajdziesz sposób na niego.Wiem bo przeżyłam taki szok niedawno i niewiem czy niebyło by lepiej go wyżucić wtedy opowiedział mi szczegóły i prosił o wybaczenie-owszem ale zapomnieć się nieda już nic nie jest tak samo choć on się bardzo stara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./// Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 22:36 ..wiem ze go kocham,a rozmowy juz byly i wiem ze kontaktuja sie i spotykaja pod pretekstem ze moj maz musi jej cos naprawic a tak na prawde zwyczajnie sie spotykaja u niej w domu jak tylko jej maz wychodzi do pracy ewentualnie ma na rano:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: fladra IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 16:47 ja tez znam taka jedna flądre , ma na imię Beata.pozdrawiam cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: fladra IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 19:10 ja też jedną znam co posunie się do wszystkiego aby dorwać każdego chłopa z dochodem taka suka i materialistka w ciągu roku kopnęli ją już dwaj faceci!ma na imię Bożena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: fladra IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 09:01 czy mowa o Bożenie z Podzamcza która pracuje w szczawnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: fladra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 09:13 daj nr do niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: fladra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.09, 13:19 A mąż "flądry" wie o jej romansie z twoim starym? Jak nie to go powiadom w jej obecności najlepiej. A swojemu staremu daj kopa w d.pe, co z oczu to z serca. Odpowiedz Link Zgłoś