Dodaj do ulubionych

ROB BUD zapytanie-c.d.

IP: *.sattom.pl 15.06.09, 17:06
Jest to ciąg dalszy sprawy,o którą pytałem 24-go maja...Termin wykonania zlecenia przez firmę ROB BUD z siedzibą przy ulicy Orzeszkowej upłynął-tak więc zakładam sprawę Panu Robertowi.
I tutaj moje pytanie do WAS-jeśli ktoś z Was został oszukany podobnie jak i ja przez Pana Roberta,proszę o kontakt
Obserwuj wątek
    • ice76 Re: ROB BUD zapytanie-c.d. 15.06.09, 19:04
      Hmmm... jasne, tylko może podaj jakiś adres e-mail, numer telefonu, czy
      coś...
      Pozdrawiam
      • Gość: hmmm... Re: ROB BUD zapytanie-c.d. IP: *.sattom.pl 15.06.09, 19:25
        Tobie chyba nie muszę...............
    • Gość: Welcome Re: ROB BUD zapytanie-c.d. IP: *.sattom.pl 15.06.09, 19:36
      Podaję kontakt-proszę pisać na adres mailowy
      it24@wp.pl
    • Gość: Lucyna Re: ROB BUD zapytanie-c.d. IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.09, 12:26
      Korzystałam z usług Firmy ROB-BUD w kwietniu br.Do zrobienia był remont
      mieszkania na Piaskowej Górze, które zakupiłam w styczniu.Pan Robert osobiście
      wraz z 4 pracownikami wykonywał wszystkie prace remontowe i nie mam żadnych
      zastrzeżeń.Wszystko odbyło się szybko, sprawnie i przede wszystkim, co mnie
      zaskoczyło nie POPIJALI PIWKA W PRACY!, jak to ma miejsce wśród
      budowlańców.Razem z mężem jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi i poleciliśmy
      znajomym firmę Pana Roberta.
    • Gość: Kaśka Re: ROB BUD zapytanie-c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 09:43
      Czytam i oczom nie wierzę. Pan Robert remontował moje mieszkanie cztery miesiące temu. Historia ta sama co u Pani Lucyny. Robota wykonana szybko, fachowo i bez stresu. Pracownicy niepijący!!!! Namiary na niego miałam od znajomych i sama poleciłam go przyjaciołom. Zastanawiam się kto tak bardzo chce zniszczyć dobrą opinię Pana Roberta. Nieuczciwa konkurencja czy jakaś zawiedziona kobieta? I jak łatwo anonimowo o kimś źle pisać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka